Acaba...

Buraya yazip akil danismakla dogru yapmisim demek. Gercekten bu kadar olumlu yorumlar gelecegini tahmin etmezdim. Çok tesekkurler . Zaten gercegi bir Allah bir de kendi biliyor, yapacak birsey de yok. Olduysa da gunahi boynuna. Allah kimseyi seytana uydurmasin.

Bence hic inandirici degil ama kocasi boyle messjlar atan romantik bir insansa olabilirde diger turlu asla esine atmis olamaz

ya nedense evli çiftlerin mesajlaşması çok tuhaf geliyo bana. yani duruma göre yeri geldiğinde tabi ki mesaj atılır ne bileyim o an telefonda konuşmaya müsait değilse acil olan bişey söylenir ya da sipariş listesi falan gönderilir yani.sabah gördüğün eşini özlemek ve bunu arayıp söylemek yerine mesaj atmak. tuhaftan da tuhaf

Benim kuzenimde eşi ile gün boyu mesajlaşıyor özledim falan diye. :) Bence kötü düşünmeyin.

Bunu yazan insan evlenince eşim hiç romantik değil, acaba beni sevmiyor mu diye konu açar buraya

Konu sahibi, bana anormal gelmedi. Ama ilişkinindinamiği ile alakalı bir durum tabi ki? Eğer ilk kez olan bi durmsa altında bişeyler aranabilir. Ama evliliklerinin rutininde mesajlaşmak varsa sıkıntı olduğunu sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…