Acaba yanl m anladm yoksa aldatmaca m?

bir degil iki degil ben olsam olurdum meraktan...
bukadar seyın ust uste gelmesı hıc tesaduf gıbı gelmedi bana ......

anlamaz anlamaz

sadece ctrl-alt-f7 tusunu degistirirsin arasada bulamaz

sonuna kadar gidebiliceksen yap bunu

kendine aci vermek icin degil

aynen.. ama siz birşey bulmaktan korkar gibisiniz.. sanki eşime çok güvenirim vs diyerek kendinizi rahatlatıyorsunuz. daha önce dediğim gibi sonuna kadar gidemeyecekseniz burda bırakın bu işin peşini.. tabiiki içiniz rahat ederse...

anlamaz anlamaz

sadece ctrl-alt-f7 tusunu degistirirsin arasada bulamaz

sonuna kadar gidebiliceksen yap bunu

kendine aci vermek icin degil

bu ne işe yarar ki bacım:uhm:

bu ne işe yarar ki bacım:uhm:

aa yazmamisim afedersin canim kaydirigubbakcemile3

keylogger casus programini acan gizli tuslar

bu standart oldugu icin herkes bilir diye düsündüm ,arkadas yüklerse eside muhtemelen bunu biliyordur

o yuzden tuslari degistirebiliyor,esinin bu yuzden bulmasi zor

ancak virus programiyla tararsa bulur

hmm..güzel bir bilgiyerimseniben

her seferinde yaptığı açıklamalarla kurtulmaya çalışmış eşiniz ama pek de mantıklı şeylerle uğraşmıyor evli birisi olarak, sanırım her defasında ikna olmuş gibi görünüyorsunuz eşinize konduramadığınız için...çok iyi takip edin; arkadaşların yazdığı yöntemleri kullanın.

İslami yönü kuvvetli kocan senin erkek arkadaşın olmasına ve gece yarısı msnde onlarla chatleşmene,gecenin bir yarısı on dakikalık telefonla görüşmene ne der,bir sor bakalım kaydirigubbakcemile
Canım sıkıldı dersin,geyiğine dersin,sanırım zılgıtı yersinCADIARZU

eşin seni seviyor, galiba kızlar onu rahat bırakmıyor gibi geldi.erkekler ince düşünemez eğer gerçekten aldatma olayı olsa sen onu anında anlarsın zaten.sende şüphecisin galiba eşine karşı.
çocuk gibi chat sitelerine falan girmesi çok kötü tabii.eşin kaç yaşında merak ettim.
gerçekten çok karışık ya benim bile kafam karıştı.

bence yanlıs anlama var ısın ıcınde..
bı erkek esının yanında goz gore ve sızın geldıgınzı zaatte chatte kotu bısı yapıyo olmaz..
sızede soylemıs konustug kısıyı anlayıslı bı essınız ama esınıze kızdıgınızda odaya kapanmak yerıne sorunu konusmayı denemelısınız emınım daha az sarsıntı ıle sorunları cozersınız..
esınızın ınce yapısı oldugnu hassas bırı oldugnu yazmıssınız..ozel gunlere onem veren sızı aldatması bence soz konusu olamaz..

bütün gün evde canı sıkılıyomuşmumuşşşmuşş bayan ismi ile siteye girmişmişmiş......... arkadaşım içine kurt düşürmeyim düşmüş düşeceği kadarda sence bu normal mi? niyeti islamla iiligil sohbetse bunu erkeklerlede yapabilir o siteye neden girmiyo?

Yazını okudumda gerçekten yaptıkları doğru değil ama seni aldatıyormuş gibi de gelmedi açıkçası. Sanırım sen çabuk sinirlenen ve hemen cevap veren bir insansın(benim gibi). Eşin bu yüzden normal arkadaşı bile olmuş olsa senden saklıyor olabilir. Bence eşinin birşey sakladığını farkettiğinde arkanı dönüp gitme.Haklıysan sana kızmayacağım,hiçbirşey söylemeyeceğim,görmek istiyorum tüm yazdıklarını de. Eğer o haklıysa göstermesi gerekir,saklıyorsa zaten bu işte birşey var bence. Sana tek tavsiyem arkanı dönüp gitme hemen olaya dal,takipte olduğunu bilsin... Takip ediyorsun diye kızarsa da senin suçun benden saklamasaydın o zaman dersin.

canim bencede sen isteyken baska kadinlarla "sadece" chatlesiyormus gibi geldi.
Telefonla aramasida muhtemelen öyle bir kadindir.
Tabi en iyi kocani sen tanirsin.
Keske o numarayi buldugun gün arayip konussaydin. Sorsaydin bakalim.
Ayrica Facebooka üye olupta sana haber vermemesi cok sacma, cünkü
senin onu orada kolayca görebilecegini biliyordur, ve arkadas listesine baktinmi?
gerci "gizli" arkadaslarda olabilir onlari digerleri listesinde göremez.
Sana sifreler gerekiyor bunlari arastirabilmen icin canim

Çok irtibatı olmayan kız arkadaşını gece yarısı arayıp 10 dk konuşması garip bence. Keşke başka şeyler yazabilseydim ama bence eşinize çok güvenmeyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…