Acaba yanl m anladm yoksa aldatmaca m?

Siz kendi kendinizi teselli etmişsiniz zaten. İnanmak istediğiniz bu mutlaka ama tedbiri elden bırakmamak lazım yine. Telefon ve internet geçmişi temizlemek normal bi durum değil. Ki bence o olaydan sonra artık tümden temizlemiyordur da telefonunu. Sadece aradığı kişinin ismini siliyordur son aramadan. O yüzden siz de bi kere aradı, başka görmedim diyorsunuz. Bence sadece bi kere o tümden silme hatasına düştü. En güzel yöntem her ay döküman istemek. Ama bundan da bi şekilde haberinin olmamasını sağlayın. Yoksa habersiz başka bir hat bile alabilir. Erkekler bunlar..akıllarına her yön gelir.

kontörlü tel kullanıyor canım nasıl öğreneyim kimle görüştüğünü ??
ekstreyi onun istemezi lazım mail adresinin şifresini öğrenmeye çalışıtım kırmaya
tabi o mail sıfırlama şifresi ötekine gitti şimdi onu görünce maillerime girmeye çalışmışsın diyecek bana:sinifsinif:

canım burnuma pis kokular geliyor..eşinin çalışmaması boş olması internette böyle şeylerle görüşmesi anlamına gelmezz..kesinliklee belli etmeden takibe al eşini benimm facebook şifremi eşim bilmez ama ben onun msn facebook tlf şifrelerinin hepsini bilirim...çünkü kendine güveniyor korkusu yok senin eşinin korkusu var bilgisayarda falan geçmişi silmeler.....canım ayrıca erkek sonuçta çk fazla güvenme.......

şimdi aradım neyapıyorsun diye tv seyrediyorum diyor
bana sıcak davranıyor,bende soğuk, sinir oldu yine

:lepi::lepi:

Hangi şebekeyi kullanıyorsa, öyle yerlerde çalışan birini bulmanız mümkün değil mi? Ya da çok yakın arkadaşlarınıza sorun belki onların tanıdığı vardır. Bence tanıdık vasıtası ile alabilirsiniz. El altından yapılıyordur böyle işler. a.s

tamam hadi inandık diyeliiimm....

peki neden yaptıklarını gizliyor...

bu şüphelendiriyor....

canım eşinin o kadınla bi ilişkisi olması muhtemel , şifreleri vermemesi çok saçma şahsen ben eşimin mailinden facebook una kadar herşeyin istediğim zaman açar bakarım telini de karıştırırım ağzını açıp hiçbişeyde diyemez

hiç masum gelmedi nedense
pc geçmişini neden temizliyo acaba
hep söylerim yine söylüyorum eğer birşeyler yakaladığınızda terk edicekseniz kurcalayın yok affedicekseniz hiç kurcalayıp midenizi bulandırmayın

bu arada eşin neden evde ?

çalışmıyormu?

bu arada eşin neden evde ?

çalışmıyormu?

yok canım bikaç aydır çalışmıyor işten çıkardılar iş arıyoruz ama yok yok yok
zaten eskiden böle şüphelerim yoktu ne zaman işten çıktı zaman geçti ozaman başladı mafoldumbenmafoldumben

Canım eşinin seni aldattığnı sanmıyorum ama yaptıklarıda çok normal gelmedi bana..
Yazdıklarını indirmesini anlayabilirm.Yani bende burada bişiyler yazıyorum eşim şu anda gelip baksa bende kapatırım herhalde gayrıihtiyari , kötü bişiy yazdığımdan değil...
benim eşimde geceleri okey falan oynan sitelere girer arada bir yoklarım ne yapıyor diye..ardını yinede bırakmam ama bilirim yanlış şeyler yapmayacağını çünkü onu tanıyorum..
Yani bunu en iyi sen kendin anlayabilirsin yani eşini sen tanıyorsun biz değil onun mizacını bilmiyoruz.. neler yapabilir neler yapmaz..Sana yol gösterelim derken bir yuvanın yıkılmasına meydan vermeyelim..
Herşeyin dışında benim tek kabul edemeyeceğim evli bir erkeğin gece vaktı bir bayanla konuşması herne için olursa olsun .ister iş için ister dostane

somut bir kanıtım olsa ayırılıcam düşünmektense bitmesi mantıklı

ya dediğim gibi öle çapkınlıkları felan olan bi adam değil hiç olmadıda diyorum ya çoğu arkadaşını felan tanıyorum bizimki mülayim işten eve evden işe hiç yanımdan ayrılmaz hatta ayrı cıkmayıda sevmez ben olayım hep yanında mafoldumben niye böle bişey yapsın onuda anlamam mutlu bir evliliğimiz var cinsel problemimiz sıfır hatta çocuk istiyoruz çirkin bir kadın değilim bakımlıyım iyi bi işim var ama anlamıyorum acaba yanlışmı düşünüyorum şüphelerim yersizmi bilmiyorum niye chat sitesine girip birde bana ben kadın ismi ile girdim sende bak istersen diyor ama üstüne geçmişi siliyor daha da şüpheleniyorum yersiz diyor offf ölmek istiyorummafoldumbenmafoldumben

sakin ol canım ya yapmış olabilir işsizlik falan canı sıkılmıştır kafası karışmıştır bu erkekler çok alem hepsi evde otursa o. olcaklarmış :d yani bence sadece aldatmaya meyil etmiş ama bişey yapmamış faaliyet yok yani tama zamanında yakalaşmısın

açıkçası ben eşinizin aldattığını düşünmüyorum.sanki boşluktan macera aramış ama onuda becerememiş izlenimi yarattı bende.bence tavrınızı ve onu izlemeyi devam ettirin.günün birinde bir halt yapacağı varsa başına gelecekleri bilsin.

Eşinizin söyledikleri bana nedense hiç inandırıcı gelmedi.:umursamaz:
eğlencesine böyle şeyler yaptığını ima etmesi çok saçma ve komik geldi bana sanki karşısındaki çocuk da inanıcak buna ne bileyimlmaz:
sürekli eşinizin böyle şeyler yapmayacağını söylüyorsunuz bu da gereksiz biz insanoğlunun ne yapacağı hiç belli olmuyor malesef. Eşinizi çaktırmadan takip edin.

ne bilim kızlar mafoldumben en yakın arkadaşıma da anlattım çok fazla güvenme o onu beceremez bence bilgisayarda macera aramış ama sen yinede tedbiri elden bırakma diyor çok üzülüyorum haketmedim bu evlilik bunu haketmedi diye ama bana yeminler ediyor
eşim bu zamana kadar hiç bir yalanını görmedim eşimin her konuda dürüst oldu ama bu olaylar beni yıprattı kaç gündür mafoldumben inşallah sadece bu teşebbüsle kalır eğer gerçekren böle bişey varsa:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…