- 13 Şubat 2008
- 12.354
- 1.423
o kadını yani arkadaşını araması aylar önceydi sonra bir daha rastlamadım ki 1 kez aradı kendi telini kurcaladım her gün baktım aranana numaralarında yoktu hiç
kadını arayıp ne diycem kocamlamı görüşüyorsun felan demem yanlış olur aylar geçmiş üstünden 1 kez olan olayın üstüne gitmek yanlış olur diye düşünyorum çünkü şimdi öle şüpheli durumları haraketleri yok zaten ben evde olduğum sürece bensiz çıkmaz dışarı
eşim her yere beraber gideriz yanımdayken öyle arayanı felan olmaz çok arkadaşıda yok zaaten olanlarıda ben tanıyorum sadece bu kanıdını bilmiyordum oda başka şehirde oturuyormuş izmitte nadir konuşurduk zaten senede 1 kez felan dedi
:lepi::lepi:valla kusura bakmayın ama bu kadar tesadüf üst üste gelirsen ben o tesadüflerin tesadüf olmadığını düşünürüm.
biriyle chatleşirken siz gelince sayfayı indiriyor bu biiir
facebook a üye oluyor bunu size söylemiyor. bu ne garip iştir yaaa. facebook da ilişki kısmı var oraya evli yazmamış mı, evli olduğu kişi olarak siz de facebook da kayıtlı olduğunuz için sizin adınızı yazmamış mı. sizi listesine eklememiş mi ne garip bir iş bu ben anlamadım. inandırıcı da gelmedi kusura bakmayın. bu ikiiiiiiiii
telefonunuzdan görüşme yapıyor (zaten niye kendikinden değil de sizinkinden yapıyor. bence siz şüphelenmeyin diye olsa gerek) görüşmeleri siliyor ama buna rağmen yakalanınca yanlışlıkla oldu diyor. bu üüüüççç
chat sitesine giriyor, kadın!!! olarak dalga geçtim isanlarla diyor. oldu gözlerim doldu. ne alaka yaaa. bu dööörrt
bence bu çekirge yeterince sıçramış onun bacaklarını koparmak lazım.. tabi bence..
alın karşınıza iyice bir konuşun ne derdi varmış öğrenin böyle kendinizi yemekten iyidir. ayrıca özel günleri unutmaması, size ilgili davranması aldatmıyor demek değildir. şu anda da kesin aldatıyor diyemem ama üst üste bu kadar garip şeyler olması da doğal değil. iyice bir konuşun ve mantıklı açıklamalar yapmasını isteyin bence...
kontörlü tel kullanıyor canım nasıl öğreneyim kimle görüştüğünü ??
ekstreyi onun istemezi lazım mail adresinin şifresini öğrenmeye çalışıtım kırmaya
tabi o mail sıfırlama şifresi ötekine gitti şimdi onu görünce maillerime girmeye çalışmışsın diyecek bana:sinifsinif:
bu arada eşin neden evde ?
çalışmıyormu?
sakin ol canım ya yapmış olabilir işsizlik falan canı sıkılmıştır kafası karışmıştır bu erkekler çok alem hepsi evde otursa o. olcaklarmış :d yani bence sadece aldatmaya meyil etmiş ama bişey yapmamış faaliyet yok yani tama zamanında yakalaşmısın
açıkçası ben eşinizin aldattığını düşünmüyorum.sanki boşluktan macera aramış ama onuda becerememiş izlenimi yarattı bende.bence tavrınızı ve onu izlemeyi devam ettirin.günün birinde bir halt yapacağı varsa başına gelecekleri bilsin.
hıc masummuş gıbı gelmedıkafamçokkarıştı