Acaba Olabilir mi ? :)

Umut81

Allah'ım bize de nasip et
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2012
5.975
10
108
46
Selamlar .. Sitenize yeni üye oldum..
Öncelikle konuya nasıl başlıcağım bilmiyorum, ama bi yerden başlamam lazım :)
Şimdi .. normal adetim yarın yani cuma günü ama bir hafta öncesinde mide bulantısı, kusma gibi bi rahatsızlık yaşadım.. ve ardından idrar yollarımı üşüttüğümü farkettim ama ağrıdan ve sancıdan duramadım..ve idrarımda birde pembemsi sıvı olduğunu, yanma hissi de çok fazlaydı, ateşimin de olduğunu. dktara gittim ve bu sikayetlerimi anlattım ..bana hamile olabileceğimi söyledi ısrarla, seni hamile olarak görüyorum dedi..
Siz böyle bisey yaşadınız yada duydunuz mu, yani adet öncesi bu tarz yada buna benzer bi belirtiler olabilir mi ?
Şmdiden tesekkürler ..

Son düzenleme:

anlattigin tüm belirtiler hamilelik belirtilerine benziyor.yarin zaten adet gününmüs bi test al ve yarin ilk sabah idrarin ile yap.eger hamilelik varsa cikmasi muhtemel.hakkinda hayirlisi olsun.....

Son düzenleme:
hmm.. teskkür ederim ... hemsire arkadasta kan da gebelik testi yaptır dediydi, acele etmemek lazım ama insanız işte umutlanıyoruz yıllar sonra olduğu içindir belki :)

aaaa aynı durum bendede var.bide deli gibi yemek yediğim halde 1 saat geçmeden yine acıkıyorum.eşimde bebek acıkıyo heralde ye hadi diyo :)
ve çok sık idrara çıkıyorum belimdede ağrı var.adet günüm gelmeden hamileliği kondurmak istemiyorum şimdilik.bebek yoksada keyfi bilir

ya birde hemen hemen bu belirtiler adet belirtisinle benzeyebliyor diyolar.bnde sasırdım ne düsünceğimi.. hakkımızda hayırlısı olsun diyelim kısaca.. ama olsa çok büyük bir sürpris olur bizlere :)

meraba bende aranıza yeni katıldım 5 aylık hamileyim , hamile kalmayı suan için istemiyorum ama adetim 6 gün gecik ti acaba hamilemiyim

meraba bende aranıza yeni katıldım 5 aylık hamileyim , hamile kalmayı suan için istemiyorum ama adetim 6 gün gecik ti acaba hamilemiyim

5aylık hamileyim demişsiniz, 6 gün gecikti acaba hamilemiyim demişsiniz. ???

birde senin ki alti gün gecikmis .bi test yapsana ,en azindan sebebini ögrenirsin hamile olabilirsin degilsen kist falanda olusmus olabilir.

ya birde hemen hemen bu belirtiler adet belirtisinle benzeyebliyor diyolar.bnde sasırdım ne düsünceğimi.. hakkımızda hayırlısı olsun diyelim kısaca.. ama olsa çok büyük bir sürpris olur bizlere :)

ama sende mide bulantisi ve kusmada varmis adet belirtilerinde pek bunlara rastlanmaz. kan testni hemen yaptirma idrarda cikmazsa bence o zaman yaptir...kiz bizde meraklandik yarin sabah idrari ile yapsanda su güzel haberi bi duysak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…