Selamlar .. Sitenize yeni üye oldum..
Öncelikle konuya nasıl başlıcağım bilmiyorum, ama bi yerden başlamam lazım :)
Şimdi .. normal adetim yarın yani cuma günü ama bir hafta öncesinde mide bulantısı, kusma gibi bi rahatsızlık yaşadım.. ve ardından idrar yollarımı üşüttüğümü farkettim ama ağrıdan ve sancıdan duramadım..ve idrarımda birde pembemsi sıvı olduğunu, yanma hissi de çok fazlaydı, ateşimin de olduğunu. dktara gittim ve bu sikayetlerimi anlattım ..bana hamile olabileceğimi söyledi ısrarla, seni hamile olarak görüyorum dedi..
Siz böyle bisey yaşadınız yada duydunuz mu, yani adet öncesi bu tarz yada buna benzer bi belirtiler olabilir mi ?
Şmdiden tesekkürler ..
meraba bende aranıza yeni katıldım 5 aylık hamileyim , hamile kalmayı suan için istemiyorum ama adetim 6 gün gecik ti acaba hamilemiyim
meraba bende aranıza yeni katıldım 5 aylık hamileyim , hamile kalmayı suan için istemiyorum ama adetim 6 gün gecik ti acaba hamilemiyim
ya birde hemen hemen bu belirtiler adet belirtisinle benzeyebliyor diyolar.bnde sasırdım ne düsünceğimi.. hakkımızda hayırlısı olsun diyelim kısaca.. ama olsa çok büyük bir sürpris olur bizlere :)
evet cnm kesinlikle belli olur 6 gün az değil bazıları 1-2 gün kala bile öğreniyo yap sonucu bzede bildir:)
anladım canımm yapıcam hemmen size de bildircem :)
bekliorz hadi yap hmen koş koşşşş:)))))
hmm anladımm mutlaka yapmam gerek o zaman,6 gün gecikmeyle kesin belli olur yani test ?
tabi olur durdugun kabahat yapda bizede bildir cok merak ettim bak simdi.hadi güzel haberle gel....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?