How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Acaba Olabilir mi ? :)

herkesten önce sizlere tamam hemmen yazıcam :)) :52:

insaallah güzel haberle gelirsin cünkü buna ihtiyacimiz var bizimde umutlarimiz artiyor cünkü,en az sizin kadar böyle güzel haberlerle cok seviniyoruz ve moral buluyoruz....:16::52:

ama sende mide bulantisi ve kusmada varmis adet belirtilerinde pek bunlara rastlanmaz. kan testni hemen yaptirma idrarda cikmazsa bence o zaman yaptir...kiz bizde meraklandik yarin sabah idrari ile yapsanda su güzel haberi bi duysak....:16:

valla bende ne düsüneceğimi sasırdım inanın ki :))

birisi de, iltihap olabilir bu yüzden de bu sikayetler olur diye demisti.
ama doktorun , seni hamile olarak görüyorum demesi beni en çok sasırtan sey oldu.

birisi de, iltihap olabilir bu yüzden de bu sikayetler olur diye demisti.
ama doktorun , seni hamile olarak görüyorum demesi beni en çok sasırtan sey oldu.

iste bu yüzden bi test yap diyorum canim benim en azindan icin rahat eder,süphede kalmazsin....:18:

test yaptırıcam da, kan de hemen çıkar demislerdi., idrarda daha yarınken günüm pek belli olurmu bilmiyorum.. ayy bian önce bi sonuç alaydım, bu aralar rüyalar fln çok hersey sanki üst üste geldi sabırsızım :)

test yaptırıcam da, kan de hemen çıkar demislerdi., idrarda daha yarınken günüm pek belli olurmu bilmiyorum.. ayy bian önce bi sonuç alaydım, bu aralar rüyalar fln çok hersey sanki üst üste geldi sabırsızım :)

canim dogru kanda hemen cikar ama günün gelmis idrardada cikar bence ,cünkü ben 3 hamileligimdede hep idrar testi yaparak ögrendim asla kanda baktirtmadim en azindan hemen eczaneye gidip bi test alip yarin ilk idrarda yapardin cikmazsa daha sonra kanda baktirirdin,cünkü o daha mesakkatli....:34:

hmmm ilk defa olucağı için , kan da olan nasıldır bilmiyorum.. ins hayırlı haberlerle gelirim sizlere ..

hmmm ilk defa olucağı için , kan da olan nasıldır bilmiyorum.. ins hayırlı haberlerle gelirim sizlere ..

ben hic yaptirmadim ama yaptiran arkadaslarin anlattiklarina göre devlet hastaneleri para almiyormus ama özeller aliyomus galiba ,2 saat icinde sonucu alanda var 1 gün bekleyende var....:ssz:en azindan idrarda en fazla 5 dk bekliyosun....:34:

hmm bilmiyorum da.. duyduklarıma göre kan daki daha daha net cvp oluyomus, idrar da yok görünüp, kanda var çıkabiliyormuş.. artık hayırlısı diyelim..
bu arada, geçen persembede gündüzden canım ne çektiyse yedim, aksama bulantıdan çıkarmıstım kaç kere
smdi yine canım bisiler istiyo, barbunya canım çekti, yapıyorum, koydum simdik ama midem yine kötü oluyo gibi

hmm bilmiyorum da.. duyduklarıma göre kan daki daha daha net cvp oluyomus, idrar da yok görünüp, kanda var çıkabiliyormuş.. artık hayırlısı diyelim..
bu arada, geçen persembede gündüzden canım ne çektiyse yedim, aksama bulantıdan çıkarmıstım kaç kere
smdi yine canım bisiler istiyo, barbunya canım çekti, yapıyorum, koydum simdik ama midem yine kötü oluyo gibi

insaallah psikolojik yada baska sebepten dolayi degilse bebisine bi adim daha yaklastin bence:49::52::52::52::emir_bebek: canim bak testlerden hangisini yaptirirsan yaptir ama hemen bizlerde haber ver tamama mi?:52::52::124:

Selamlar .. Sitenize yeni üye oldum..
Öncelikle konuya nasıl başlıcağım bilmiyorum, ama bi yerden başlamam lazım :)
Şimdi .. normal adetim yarın yani cuma günü ama bir hafta öncesinde mide bulantısı, kusma gibi bi rahatsızlık yaşadım.. ve ardından idrar yollarımı üşüttüğümü farkettim ama ağrıdan ve sancıdan duramadım..ve idrarımda birde pembemsi sıvı olduğunu, yanma hissi de çok fazlaydı, ateşimin de olduğunu. dktara gittim ve bu sikayetlerimi anlattım ..bana hamile olabileceğimi söyledi ısrarla, seni hamile olarak görüyorum dedi..
Siz böyle bisey yaşadınız yada duydunuz mu, yani adet öncesi bu tarz yada buna benzer bi belirtiler olabilir mi ?
Şmdiden tesekkürler ..

canım umarım hamilesindir ama bende buna benzer belirtilerle doktora gittim.direk hamilesin dedi beklemeden kan testi yaptırdım ama negatif .adetim geçti benim bugün 14 gün ama yumurtam çatlamadığı için kiste dönüşmüş.doktorlar bazen hayal kırıklılığına düşürüyorlar bunun en basidi ben ve rose arkadaşımız üstüste yaşadık:50:hayırlısı böyleymiş zamanı değilmiş demekki napalım.demek istediğim adetinin geçmesini bekle önce anlattıkların ciddi belirtiler ama direk hamileyim evette deme dua et rabbim inşallah verir .umarım :49: belirtilerindendir canım :16:

canım umarım hamilesindir ama bende buna benzer belirtilerle doktora gittim.direk hamilesin dedi beklemeden kan testi yaptırdım ama negatif .adetim geçti benim bugün 14 gün ama yumurtam çatlamadığı için kiste dönüşmüş.doktorlar bazen hayal kırıklılığına düşürüyorlar bunun en basidi ben ve rose arkadaşımız üstüste yaşadık:50:hayırlısı böyleymiş zamanı değilmiş demekki napalım.demek istediğim adetinin geçmesini bekle önce anlattıkların ciddi belirtiler ama direk hamileyim evette deme dua et rabbim inşallah verir .umarım :49: belirtilerindendir canım :16:

ana kizzz hosgeldin:52::52::52:,burada karsilasmakta nasipmis:53::8::46::64: hadi gel köyümüze geri dönelim kendi topigimizde halay cekelim....:64::64::64::64::64::64::64:

umut81 söyledinmi bilmiyorum adet günün ne zamandı?

insaallah psikolojik yada baska sebepten dolayi degilse bebisine bi adim daha yaklastin bence:49::52::52::52::emir_bebek: canim bak testlerden hangisini yaptirirsan yaptir ama hemen bizlerde haber ver tamama mi?:52::52::124:

tabiki sizlere haber vermeden olur mu, ama ins.b hayırlısınla, olumlu cvp veririm ..
ya bu arada şu msileyleri nasıl yapıyorsunuz, ben forumlardan uzak kalalı unutmusum :(

Back