Acaba Olabilir mi ? :)

tabiki sizlere haber vermeden olur mu, ama ins.b hayırlısınla, olumlu cvp veririm ..
ya bu arada şu msileyleri nasıl yapıyorsunuz, ben forumlardan uzak kalalı unutmusum

hani konuya cevap verin yeri varya orayi tiklayinca mesaj yazdigin kutunun hemen altinda ama kapalida olabilir onu aktif hale getir o zaman...onlarsiz olmaz

Son düzenleme:
hmmm ilk defa olucağı için , kan da olan nasıldır bilmiyorum.. ins hayırlı haberlerle gelirim sizlere ..

canım kan testini genelde sabah aç karnına sağlık ocağında ücretsiz yaptırabilirsin ertesi günn sonuç çıkar.devlet hastanesinde yaptırısan üctesız sıgortan varsa tabi oda gün içinde 3saat sonra çıkar.özel klınık ve hastanede yaptırırsan ücretli en geç 1 saat sonra çıkar canım.normalde adetten 2 gün önce belli olur diyolar ama sağlık ocağına gidersen 1 hafta geçiyo de yoksa yapmıyolar

hani konuya cevap verin yeri varya orayi tiklayinca mesaj yazdigin kutunun hemen altinda ama kapalida olabilir onu aktif hale getir o zaman...onlarsiz olmaz

mesaj simgeleri, var ama onlar konu için sanırım
simge kullanma var, baskada bisi yok :'(

mesaj simgeleri, var ama onlar konu için sanırım
simge kullanma var, baskada bisi yok :'(

mesaj simgelerinin hemen üstünde olmasi lazimdi ,bi kac arkadasada bu sekilde söylemistim.mesala biraz önce mesaj yazan hayalot arkasimiz bulmustu smileleri...belki o daha iyi anlatabilir.....bide onun görüsünü alalim o zaman

valla konuya cvp ver kısmına tıklıyorum, ama o dediklerimden baska smileyler yok. normalde olması lazımken bilemedim simdi ?
ama sizin eklediğiniz smileylerin üzerinde mause tuttuğum zaman , o smileylerin numarası çıkıyo , buldum bi sekilde :)

Son düzenleme:

aaaa bulmussun iste öyle oluyor zaten.tebrikler...

bu arada birde şunu diyeyim. ben bu geçtiğimiz pzartesi dktara gitmeden önce rüyamda, dolma biber görmüstüm
rüya tabirine netten baktım, dolma biber şaşıracağınız bir haber almaktır diyo,
ertesi gün doktor bi baktım, ben sizi hamile olarak görüyorum demez mi ? inanın şok oldum

anaa inanamiyorum ya canim ya iyice umutlandirmak istemem ama galiba yavrun seninle......bu rüyada bi hayir var....

Son düzenleme:
yav bizi iyice heyecanlandirdin :18:söyle bakalim neye karar verdin,hangi testi yaptiracan?:18::18:

Aranıza bugun katıldım.. Sıteyı baskalarının yaptıgı yorumları okumak ıcın takıp edıyordum... Sonra bende neden uye olmayayım kı dedım..
2.5 aylık evlıyım.. Aklım cok karısık .. Sızden yorum almak ıstıyorum yasadıgım seyler ıcın.. Bılınclı arkadaslar ne olur bana yardımcı olun.. Adetıme 8 gun var.. Daha once hıc yasamadıgım kadar bel agrım var... Daha oncekı zamanlarda (evlenmeden once) adet belırıtlerım 10 gun onceden baslardı.. Ama sımdı hıcbır belırtım yok.. Cok sık ıdrara cıkıyorum.. Belım cok agrıyor.. Ve akıntım var.. Seffaf bı sekılde.. Ayrıca akıntımın ıcınde kılcal damar seklınde 2 kere lekeler gordum.. Agzım cok kuruyor.. Ve sureklı acıkıyorumm.... Bana akıl verırmısınız.. Hamıle olabılır mıyım??

öncelikle hos geldin canim...adetine nerdeyse 1 hafta var,bazi kisilerde bunlar psikojikte olabiliyo ,üsütmüs olabiliyor yada hamilede olabiliyor.en iyisi sen biraz daha bekle .beklenene regl günün gelmezse o zaman test yap,cünkü belirtilere cok takilmamak gerekiyor,hayal kirikligi yasatabiliyor...

ben cok kaptırdım galıba kendımı.. cvplarınızla kendıme gelıyorum tsk ederım... beklemekte yarar varr.. ıste vucudumda olan degısıklıkler benı suphelendırdı.. bı de cok ıstıyorum dıye galıba vucudum bana oyun oynuoo :)

aslinda her sonuca hazirlikli olmaliyiz.mesala artik ben belirtilere cok fazla takilmamaya calisiyorum,ne zamanki testte pozitifi görürsem o zaman hamile olduguma inanirim...cünkü kesin gözüyle aktigimiz arkadaslardan bazen olumsuz sonuclar geldi ama bunun yaninda dogru tahmin ettiklerimizde oldu tabii...

allahım kımsenın gonlunde bırakmasın bu ıstegı takmaz gıbı durmaya calısıyorum eşime, anneme karsı.. ama ıcten ıce oyle ıstıyorum kıı bebiş sahıbı olmayıı :) henuz cok erken bılıyorum ama iştee :):):)

nlcn.. daha çok yenisin evlilikte.. tabiki istersin de, senden kat kat senece kıdemli olanları düsünde, kendini biraz olsun rahatlat.. snra dersin keske hemen olmasaydı, cünkü daha yeni evliliğin varmıs..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…