- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
tabiki sizlere haber vermeden olur mu, ama ins.b hayırlısınla, olumlu cvp veririm ..
ya bu arada şu msileyleri nasıl yapıyorsunuz, ben forumlardan uzak kalalı unutmusum
hmmm ilk defa olucağı için , kan da olan nasıldır bilmiyorum.. ins hayırlı haberlerle gelirim sizlere ..
hani konuya cevap verin yeri varya orayi tiklayinca mesaj yazdigin kutunun hemen altinda ama kapalida olabilir onu aktif hale getir o zaman...onlarsiz olmaz
mesaj simgeleri, var ama onlar konu için sanırım
simge kullanma var, baskada bisi yok :'(
valla konuya cvp ver kısmına tıklıyorum, ama o dediklerimden baska smileyler yok. normalde olması lazımken bilemedim simdi ?
ama sizin eklediğiniz smileylerin üzerinde mause tuttuğum zaman , o smileylerin numarası çıkıyo , buldum bi sekilde:)
aaaa bulmussun isteöyle oluyor zaten.tebrikler...
heya buldum,tskler
bu arada birde şunu diyeyim. ben bu geçtiğimiz pzartesi dktara gitmeden önce rüyamda, dolma biber görmüstüm
rüya tabirine netten baktım, dolma biber şaşıracağınız bir haber almaktır diyo,
ertesi gün doktor bi baktım, ben sizi hamile olarak görüyorum demez mi ? inanın şok oldum
anaa inanamiyorum yacanim ya iyice umutlandirmak istemem ama galiba yavrun seninle...... bu rüyada bi hayir var....
Aranıza bugun katıldım.. Sıteyı baskalarının yaptıgı yorumları okumak ıcın takıp edıyordum... Sonra bende neden uye olmayayım kı dedım..
2.5 aylık evlıyım.. Aklım cok karısık .. Sızden yorum almak ıstıyorum yasadıgım seyler ıcın.. Bılınclı arkadaslar ne olur bana yardımcı olun.. Adetıme 8 gun var.. Daha once hıc yasamadıgım kadar bel agrım var... Daha oncekı zamanlarda (evlenmeden once) adet belırıtlerım 10 gun onceden baslardı.. Ama sımdı hıcbır belırtım yok.. Cok sık ıdrara cıkıyorum.. Belım cok agrıyor.. Ve akıntım var.. Seffaf bı sekılde.. Ayrıca akıntımın ıcınde kılcal damar seklınde 2 kere lekeler gordum.. Agzım cok kuruyor.. Ve sureklı acıkıyorumm.... Bana akıl verırmısınız.. Hamıle olabılır mıyım??
yav bizi iyice heyecanlandirdin :18:söyle bakalim neye karar verdin,hangi testi yaptiracan?:18::18:
bakalım kısmetimde hangisi varsa onu, birde bu ara rüyalar felan ben erdim mi ne
öncelikle hos geldin canim...adetine nerdeyse 1 hafta var,bazi kisilerde bunlar psikojikte olabiliyo ,üsütmüs olabiliyor yada hamilede olabiliyor.en iyisi sen biraz daha bekle .beklenene regl günün gelmezse o zaman test yap,cünkü belirtilere cok takilmamak gerekiyor,hayal kirikligi yasatabiliyor...
ben cok kaptırdım galıba kendımı.. cvplarınızla kendıme gelıyorum tsk ederım... beklemekte yarar varr.. ıste vucudumda olan degısıklıkler benı suphelendırdı.. bı de cok ıstıyorum dıye galıba vucudum bana oyun oynuoo :)
allahım kımsenın gonlunde bırakmasın bu ıstegıtakmaz gıbı durmaya calısıyorum eşime, anneme karsı.. ama ıcten ıce oyle ıstıyorum kıı bebiş sahıbı olmayıı :) henuz cok erken bılıyorum ama iştee :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?