nlcn Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Ekim 2012 704 1 116 Hatay 4 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Umut81 #61 öğretmenım işten yenı ayrıldımm.. sıkıntıdan daha doğmamış belkide şuan doğmaya gelmeye nıyetı olmayan bebeğime sardımmm :):) haklısın nıce ornekler var hayatımda.. aslında 3 gundur oylee bı takıldımm.. her sabah uyandıgımda '' acaba '' sorusu yedı bıtırdı benıı 3 gundurr..
öğretmenım işten yenı ayrıldımm.. sıkıntıdan daha doğmamış belkide şuan doğmaya gelmeye nıyetı olmayan bebeğime sardımmm :):) haklısın nıce ornekler var hayatımda.. aslında 3 gundur oylee bı takıldımm.. her sabah uyandıgımda '' acaba '' sorusu yedı bıtırdı benıı 3 gundurr..
Y yasakhayal mein kleiner Engel(M&E👦A&N👧Y&E👶) Kayıtlı Üye 19 Şubat 2010 40.776 32.772 798 4 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Umut81 #62 nlcn .!.: allahım kımsenın gonlunde bırakmasın bu ıstegı takmaz gıbı durmaya calısıyorum eşime, anneme karsı.. ama ıcten ıce oyle ıstıyorum kıı bebiş sahıbı olmayıı :) henuz cok erken bılıyorum ama iştee :):):) Genişletmek için tıkla... dogrusunu yapiyosun kimseye belli etme.bu sefer onlarda üzülecek bende hic söylemem ,ne zaman testte görürsem o zaman söylerim.
nlcn .!.: allahım kımsenın gonlunde bırakmasın bu ıstegı takmaz gıbı durmaya calısıyorum eşime, anneme karsı.. ama ıcten ıce oyle ıstıyorum kıı bebiş sahıbı olmayıı :) henuz cok erken bılıyorum ama iştee :):):) Genişletmek için tıkla... dogrusunu yapiyosun kimseye belli etme.bu sefer onlarda üzülecek bende hic söylemem ,ne zaman testte görürsem o zaman söylerim.
nlcn Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Ekim 2012 704 1 116 Hatay 4 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Umut81 #63 yasakhayal .!.: dogrusunu yapiyosun kimseye belli etme.bu sefer onlarda üzülecek bende hic söylemem ,ne zaman testte görürsem o zaman söylerim. Genişletmek için tıkla... ınsalllaaah en yakın zamanda sende gorursunn o pozıtıf yazısınııı :) allah gonlune gore versınnn... :)
yasakhayal .!.: dogrusunu yapiyosun kimseye belli etme.bu sefer onlarda üzülecek bende hic söylemem ,ne zaman testte görürsem o zaman söylerim. Genişletmek için tıkla... ınsalllaaah en yakın zamanda sende gorursunn o pozıtıf yazısınııı :) allah gonlune gore versınnn... :)
Y yasakhayal mein kleiner Engel(M&E👦A&N👧Y&E👶) Kayıtlı Üye 19 Şubat 2010 40.776 32.772 798 4 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Umut81 #64 nlcn .!.: öğretmenım işten yenı ayrıldımm.. sıkıntıdan daha doğmamış belkide şuan doğmaya gelmeye nıyetı olmayan bebeğime sardımmm :):) haklısın nıce ornekler var hayatımda.. aslında 3 gundur oylee bı takıldımm.. her sabah uyandıgımda '' acaba '' sorusu yedı bıtırdı benıı 3 gundurr.. Genişletmek için tıkla... Hz.Osman (r.a) buyurmuş ki: Allah(c.c) vermeyeceği şeyi kuluna hayal ettirmez.Herşeyin en güzelini hayal edin ki Allah(c.c) en güzelini versin.
nlcn .!.: öğretmenım işten yenı ayrıldımm.. sıkıntıdan daha doğmamış belkide şuan doğmaya gelmeye nıyetı olmayan bebeğime sardımmm :):) haklısın nıce ornekler var hayatımda.. aslında 3 gundur oylee bı takıldımm.. her sabah uyandıgımda '' acaba '' sorusu yedı bıtırdı benıı 3 gundurr.. Genişletmek için tıkla... Hz.Osman (r.a) buyurmuş ki: Allah(c.c) vermeyeceği şeyi kuluna hayal ettirmez.Herşeyin en güzelini hayal edin ki Allah(c.c) en güzelini versin.
Y yasakhayal mein kleiner Engel(M&E👦A&N👧Y&E👶) Kayıtlı Üye 19 Şubat 2010 40.776 32.772 798 4 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Umut81 #65 nlcn .!.: ınsalllaaah en yakın zamanda sende gorursunn o pozıtıf yazısınııı :) allah gonlune gore versınnn... :) Genişletmek için tıkla... amin canim benim ...insaallah hepimiz yavrularimiza kavusuruz....
nlcn .!.: ınsalllaaah en yakın zamanda sende gorursunn o pozıtıf yazısınııı :) allah gonlune gore versınnn... :) Genişletmek için tıkla... amin canim benim ...insaallah hepimiz yavrularimiza kavusuruz....
nlcn Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Ekim 2012 704 1 116 Hatay 4 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Umut81 #66 ınsallahhh.. inşallaahh guzel guzel bebekler hayal edeyım o zaman :)
nlcn Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Ekim 2012 704 1 116 Hatay 4 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Umut81 #67 cok sıcaksınızz.. cok tsk ederım sızee...
Y yasakhayal mein kleiner Engel(M&E👦A&N👧Y&E👶) Kayıtlı Üye 19 Şubat 2010 40.776 32.772 798 4 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Umut81 #68 nlcn .!.: ınsallahhh.. inşallaahh guzel guzel bebekler hayal edeyım o zaman :) Genişletmek için tıkla... iste böyle bizler güzel seyler hayal edelimki rabbimde kalbimizden geceni kucagimiza versin....
nlcn .!.: ınsallahhh.. inşallaahh guzel guzel bebekler hayal edeyım o zaman :) Genişletmek için tıkla... iste böyle bizler güzel seyler hayal edelimki rabbimde kalbimizden geceni kucagimiza versin....
nlcn Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Ekim 2012 704 1 116 Hatay 4 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Umut81 #69 inşaallah hayırlısıylaa.. saglıkla sıhhatlee...
Umut81 Allah'ım bize de nasip et Kayıtlı Üye 4 Ekim 2012 5.975 10 108 46 5 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Umut81 #70 kızlar benim galiba (