• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olup olmadığını anlayamadım

bensemaanur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2025
10
0
1
23
Merhabalar öncelikle çok Ocak 3 de bi adet yaşadım normale göre kısa ve çok geldi
Tekrardan 25 Ocak bidaha oldum bu sefer de az geldi şubat ayında daha adet olmadım ama idrar testim 2-3 saat sonra pozitif oldu bunun yanı sıra göğsüm şiş,bel ve kasık ağrısı oldu, uyku hali az da olsa var bide akıntımda su gibi 2-3 gün geldi şubat 25 i beklemeyelim miyim geç döllenme olabilir mi acaba tekrardan test yapmak da istemıyorum
Evet idrar testim 2-3 saat sonra pozitif olması tuhaf ama önceden bu durumla karşılaşmadım sizce ne olabilir

Merhabalar öncelikle çok Ocak 3 de bi adet yaşadım normale göre kısa ve çok geldi
Tekrardan 25 Ocak bidaha oldum bu sefer de az geldi şubat ayında daha adet olmadım ama idrar testim 2-3 saat sonra pozitif oldu bunun yanı sıra göğsüm şiş,bel ve kasık ağrısı oldu, uyku hali az da olsa var bide akıntımda su gibi 2-3 gün geldi şubat 25 i beklemeyelim miyim geç döllenme olabilir mi acaba tekrardan test yapmak da istemıyorum
Evet idrar testim 2-3 saat sonra pozitif olması tuhaf ama önceden bu durumla karşılaşmadım sizce ne olabilir
Testi ne zaman yaptınız

Şubat 3 den 8 ine kadar yaptım hep de bekledim ve pozitif sonradan oldu
Doktor kontrolüne de gittim bebek yok dediler ama sanırsam 4-5 hafta olmadan kese görünmezmiş
Az önce de bi anda kasık batması oldu

Testin fotoğrafını atar mısınız nasıl bakalım belirgin mi silik gölge gibi mi

Bazı testler hcg yüksek olurmus bazı testlerde hiç çıkmadı bende hiçbir şey anlamadım kan da çıkmadı ama acaba adet günü 25 olarak mı hesaplamalıyım

Eklentiler

• IMG_9590.webp
    IMG_9590.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 159
Bazı testler hcg yüksek olurmus bazı testlerde hiç çıkmadı bende hiçbir şey anlamadım kan da çıkmadı ama acaba adet günü 25 olarak mı hesaplamalıyım
Hangi test markaları canım bu arada cidden bazıları silik oluyor bu testlerin bazılarında gölge bile olmuyor

O kadarına dikkat etmedim sadece yaşadım durumu anlayamadım ne olabilir yaşayan oldu mu diye yazmıştım ben

Ben 25 şubatta üstüne gördüm gibi düşündüm çünkü normalde idrar testi pozitif kaç saat dursa çıkmazdı pozitif geç döllenme mi diye düşündüm

Bende aynı yaşadım regl günümde regl oldum sonra yine regl oldum gebelik testlerimde pozitifti buna rağmen kimyasal gebelik yaşamışım doktor öyle dedi

Back
X