Acaba Kim?

AppStoreda bazı oyunlar var, puzzle gibi resim parçalarını tamamlıyorsun ya da level atladığın zaman resim parça parça acılarak tamamlanıyor, kadın soymaca gibi bişi :S Acaba ondan mı oynuyordu da sildi

gerçekten tepkisi anlamsız oLmuş... hakkında hayırlısı olsun inşallaahh ama düşündüüğün şeyler doğru gibi

AppStoreda bazı oyunlar var, puzzle gibi resim parçalarını tamamlıyorsun ya da level atladığın zaman resim parça parça acılarak tamamlanıyor, kadın soymaca gibi bişi :S Acaba ondan mı oynuyordu da sildi

tamam diyelim o ben bunu kabul ediyorum zaten canım oynamasında bişey yok peki neden direk ayrıl diyor bana.

tamam diyelim o ben bunu kabul ediyorum zaten canım oynamasında bişey yok peki neden direk ayrıl diyor bana.

Lazkizi erkek denen yaratık sucunu örtbas etmek icin böyle seyler söyler. Sen tmm ayrılalım deseydin bir tarafı tutuşurdu eminim.

Ayrıca gündüz vakti o oyunu oynamaya utanmıyor mu iş yerinde? Dayaklık bunlar yaa.

Lazkizi erkek denen yaratık sucunu örtbas etmek icin böyle seyler söyler. Sen tmm ayrılalım deseydin bir tarafı tutuşurdu eminim.

Ayrıca gündüz vakti o oyunu oynamaya utanmıyor mu iş yerinde? Dayaklık bunlar yaa.

işte bak bu çok doğru canım alcam elime sopağı bi güzel dövcem ohhhh içimin yağları eriyecek.

Erkekler bu şekilde kendilerini çok zeki sanıp, kadınları ne sanıyorlar acaba? Kendi dediklerinin inandırıcı olduğuna inanıyorlar mı ki gerçekten?
Tavrını korumalısın olay netleşene kadar. Umarım masumdur ama hiç de öyle görünmüyor..

genelde birşeyler karıştırdıkları zaman böyle aşırı tepki verirler. gerçek somut bişey olmasa bile sanal bişey olduğu belli canım. bunların yapmayan cinsini bulan kaçırmasın evlensin :ssz:

direk istersen ayrıl demesi fotoyu silmesi hiç masumca değil iyice araştır canım erkek milletine güven olmaz gözün üstünde olsun

Tatlım bir de onun yaptığını sen de yapsana bakalım ne tepki verecek? ilgilenme onunla.

Erkekler fevri davrandığı zaman genelde birşeyleri saklamaya çalışıyo oluyorlar.Basit bişeyi sorup da ayrılalım istiyorsan konuşması geçiyorsa,buyuk ihtimalle ben bişey saklıyorum ama nasıl davranacağımı bilmiyorum diye düşünüyordur.
Ama bu sakladığı şey illa üçüncü şahıs değildir bana göre.Kızacağınız herhangi birşeyi saklarken de boyle eli ayağı karışır.Yani eğer kadın soymalı-giydirmeli bi puzzle oynuyorsa kızacağınız belli olduğu için başta reklam deyip sonra puzzle olduğunu itiraf etmiş olabilir.Oyunu da girip bakınca çıplak kadın göreceğiniz için silmiştir.Ayrılalım deyince ne ayrılması falan deyip o konuya kayacağınızı bildiği için yaptığı şey konuyu kapatma çabası da olabilir.
Ya da beğendiği birine bakıyordur ünlü veya ünsüz.
İki türlü de beni çıldırtmaya yetecek bir durum bu:47::47::47::47::47:

Back
X