bende sanmıyorum canım. Ve şöyle düşünüyorum. Yalanlarla devam etmesindense doğrularla bitsin.
Yanılmak isterim açıkçası ama tepkisi çok fazla olmuş
Suç bastırmaya çalışan insanlar böyle davranır genelde
Boşver, hakkında hayırlısını dile sadece
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende sanmıyorum canım. Ve şöyle düşünüyorum. Yalanlarla devam etmesindense doğrularla bitsin.
Yanılmak isterim açıkçası ama tepkisi çok fazla olmuş
Suç bastırmaya çalışan insanlar böyle davranır genelde
Boşver, hakkında hayırlısını dile sadece
AppStoreda bazı oyunlar var, puzzle gibi resim parçalarını tamamlıyorsun ya da level atladığın zaman resim parça parça acılarak tamamlanıyor, kadın soymaca gibi bişi :S Acaba ondan mı oynuyordu da sildi
gerçekten tepkisi anlamsız oLmuş... hakkında hayırlısı olsun inşallaahh ama düşündüüğün şeyler doğru gibi
tamam diyelim o ben bunu kabul ediyorum zaten canım oynamasında bişey yok peki neden direk ayrıl diyor bana.
Lazkizi erkek denen yaratık sucunu örtbas etmek icin böyle seyler söyler. Sen tmm ayrılalım deseydin bir tarafı tutuşurdu eminim.
Ayrıca gündüz vakti o oyunu oynamaya utanmıyor mu iş yerinde? Dayaklık bunlar yaa.
Erkekler bu şekilde kendilerini çok zeki sanıp, kadınları ne sanıyorlar acaba? Kendi dediklerinin inandırıcı olduğuna inanıyorlar mı ki gerçekten?
Tavrını korumalısın olay netleşene kadar. Umarım masumdur ama hiç de öyle görünmüyor..
genelde birşeyler karıştırdıkları zaman böyle aşırı tepki verirler. gerçek somut bişey olmasa bile sanal bişey olduğu belli canım. bunların yapmayan cinsini bulan kaçırmasın evlensin![]()
direk istersen ayrıl demesi fotoyu silmesi hiç masumca değil iyice araştır canım erkek milletine güven olmaz gözün üstünde olsun
Oyunun adını sorsana, bende oynayayım azcık sıkılıyorum falan de..
Tatlım bir de onun yaptığını sen de yapsana bakalım ne tepki verecek? ilgilenme onunla.
zaten sanki suç bendeymiş gibi trip atıyo suan konuşmuyo benımle.