Acaba hasta falan mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Belkı de evlı bıle olabilir siz niye zorluyorsunuz ki bu kadar! Basınıza bela almayın.. Silin gitsin..

Ne kdarda andiri gundi bu bey...

Arkdasim neden kafa yoruyosun bu insanlarla?
Biletimi almissam giderim guzel bi tatil yaparim o sehirde ona haber felan vermeden( gercekten haber verme ama ha).
Bari param yanmaz.

onu kesin yapıcam zaten mesele ona görünsem mi görümesem mi bakalım

Bu adama sorana ne iciyormus. Bizde içelim de kafamız güzel olsun

bazıları doğuştan şanslı kafa güzel geziyolar

meksikalı

e hala gel demesi? ben iki ihtimal veriyorum ya korktu bu gerçeğe dökmekten en son baktı ki ben görüşmekten vazgeçmeyeceğim böyle bi yalan attı ya da cinsellik problem işte. her türlü yalan yani söylediği ve bu güvenimi toptan sarsıyor zaten sonrasında bir şey istemeyeceğim bu adamdan güvenemem çünkü eski eşimden biliyorum, bir kez yalanını gördün mü bin kez doğrusunu sorguluyorsun olmuyor.

Ya deli yada bitarafları iş görmüyor yada maksimum 1 dakika görüyor filan. O tarz. Bence arkana bakmadan kaç. Bokta çıkabilir ben korktum şahsen.

öğrenicem bakalım 10 gün kaldı

Just ben su an saskinim...
ben seni daha olgun biliyordum...
cok ergence geldi konu...acayip hemde...

yani seni kimse tanimasa burda...ergen der gecerdi herkes

e zaten benle ne ilgisi var benim ona tavrım gayet yetişkince
onun tavrında problem var

Problem zaten senin bu dengesizlikleri sineye çekmen. Buradaki yorumlarından az çok biliyoruz çoktan postalardın bu adamı. Çok mu aşıksın?

zannetmiyorum, aşk demek için çok erken buna ama ilgim vardı ve iyi anlaşabileceğimize inanıyordum, bu son olaya kadar. şimdi tiksiniyorum artık mide bulandırıcı oldu ama bir şekilde görsün istiyorum ne kaybettiğini, sonuçta benden çok üstün bir insan değil o, ama daha görmeden beni reddinden hoşlanmadım

Okurken aklıma İncir Reçeli filmi geldi o tarz bir hastalığı olabilir mi, gay de olabilir sizinle sadece arkadaş olmak istiyor gibi bi izlenim verdi bana.

işte ya öyle bir şey cinsellikle ilgili ya da benimle ciddiye binmesinden çekindiği için hep bu bahaneler. ama bahane %99 bahane tüm bunlar, öyle bir kız yok, oturma iznini unutma falan yok

Türkler dışında " benden önce kaç erkek oldu" muhabbeti yapan başka ırk da varmıymış ya .Şaşkınım şu an Ne kadar ergence tavırlar.
Bence ucuz atlatmışsınız bırakın bu işin peşini. Merakınız da kalsın. Çok ciddi söylüyorum.
Adam belki uyuşturucu pazarlayıcısı, belki kadın tüccarı, belki gay, belki evli.Her şey olabilir. Nasıl güvenip başka ülkeye çıkabiliyorsunu şaşırdım doğrusu.

Almanyada hangi şehire bilet aldın? Gel ben gezdireyim seni :)

işte ya öyle bir şey cinsellikle ilgili ya da benimle ciddiye binmesinden çekindiği için hep bu bahaneler. ama bahane %99 bahane tüm bunlar, öyle bir kız yok, oturma iznini unutma falan yok
Bu işin peşini çok da bırakacaksınız gibi durmuyor, öğrenir sonra bize de söylersiniz :)

varmış demek ki krolar meksikalı deyince uyuşturucu geldi dimi aklına

Almanyada hangi şehire bilet aldın? Gel ben gezdireyim seni :)

frankfurt, valla gezdirsene beni nerdesin sen?

Bu işin peşini çok da bırakacaksınız gibi durmuyor, öğrenir sonra bize de söylersiniz :)

aa yazmaz mıyım tabii ki dedikodusunu bile yaparız

yağmurdan kaçtın doluya mı tutulacaksın just
bırak allah aşkına bunu
kızım sen italyada değil misin neden uluslararası iletişim kuruyosun just'cım?

çok güzel soldato alpinolar var. googlea yaz bak pişman olmazsın

Konuyla alakasız olacak ama senin şu Hindistanlıya ne oldu?

Türkiyeye yerleşecekmiş o, döndüğünde görüşelim diyor ama bende pek tık yok artık ona karşı :)

Ben kölndeyim ama trenle sanırım 3,5 saat falan (bende yeniyimde almanyada) gel valla gezelim

Just ben gerçekten anlayamıyorum.

İtalya'da

Hintli
Türk
Unidentified garip ülke milliyeti

buldun, İtalyan hariç her şey. Onca yakışıklı, kibar, kültürlü erkeğin arasından Ortadoğulu neandertalleri nasıl seçip buldun? Onların da en ruh hastalarını buldun.

Çık gez, spora git mutlaka yerli biriyle tanışırsın. İtalya gibi bir yerde senin internet başında işin ne?

Tipik Ortadoğu erkeği, aklı fikri cinsellik, senin cinsel hayatın sen ne bekliyordun ki? Bana Ortadoğulu/Arap gibi geldi.

Son düzenleme:

ya italyanların neresi kibar,kültürlü yapma misscim, futbol and seks kafalılar, çok kabalar, kadınları çok eziyorlar
ahahaha yemin ediyorum ben ortadoğulusun dedim gocundu bana
yok meksikalı

Yinede uzak değil,adamı göremiceksen bile gel yine boşuna yanmasın biletin..nerden geliceksin hangi ülke?

italyadan, aynen biletimi yakmayacağım zaten :)) bir de gidip tokat falan mı atsam diyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…