Acaba hasta falan mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sıkıntısı numara galiba . Sabaha kadar tırnak yiyecekmiş baksana konu sahibi

Senin yerine ben korktum burda. Manyagin ruh hastasinin teki de olabilir. Ne kadar cesaretlisin yaw :) ben boyle konulari okuyunca aklima direk dexter falan geliyo.

Ben de arkamı dönüp gitmek istiyorum ama ne olduğunu da çok merak ediyorum kahretmesin ki.
Bir bilsem rahatlayacağım ama yok.
Gidip orada mı konuştursam diyorum, karşı karşıya olsak anlattırırım ben ona
İçiniz rahat etmeyecekse gidip konuşun ama birşeylerin değişeceğini sanmıyorum adam ya dengesiz,sürekli duygu değişimi yaşıyor yada kendine güveni yok cinsellik konusunda bir sorunu var bu sebeple uzak durup bahaneler üretiyor. Her ne olursa olsun,açık yürekli,güven veren,düzgün bir tipe benzemiyor.

Sıkıntısı numara galiba . Sabaha kadar tırnak yiyecekmiş baksana konu sahibi

ezik o zaman. numara da numara olsa hani korkulacak gibi sanki çok iyi olmak zorunda ya da sevişmek zorundayız, değiliz

Bana kalırsa merakını göm, adamı def et, aldığın biletle de o ülkeye gidip bir güzel gez.

arkadaşımla konuştum zaten yanıma gel falan dedi

Cinsellik deneyimi acisindan demistim sayi muhabbetlerine girmiste.

ha evet o olabilir de çok saçma deneyimsizim diye kaçmak .

Senin yerine ben korktum burda. Manyagin ruh hastasinin teki de olabilir. Ne kadar cesaretlisin yaw :) ben boyle konulari okuyunca aklima direk dexter falan geliyo.

dört bir yanım manyak ruh hastasına döndüğü için, hiç normal insan çekemediğim için hayatıma artık duyarsızlaştım sanırım

kız olduğuna inansam hiç düşünmezdim bile de inanmıyorum, normalde aklıma ilk gelecek şeydir başka bir kadın ama yok. pasif, ezik geliyor bana artık, bir de tiksiniyorum. ona henüz karar vermedim, ama gidersem de kalmam zaten, bir gözüne sokarım kendimi kalkar giderim diye düşünüyorum. bir görsün de anlasın istiyorum öyle kaçılacak kadar korkunç bir insan değilim

valla canım bu konuyu açman, bizlere danışman bile gereksiz bence
Böyle var olduğu belli biri olmayan bir sanal için konuşmaya dahi gerek yok..
Sanal aşka hayır
unut gitsin boşver

Sizle alakası yok bence durumun. Şahsen inanmadım 20 dakika önce karşılaşığı kız sebebiyle size gelme dediğine ki zaten her buluşma durumunda bir bahane üretip top dolaştırmış tabiri caizse. Var bir bit yeniği ama kesinlikle sizle alakalı değil adam tuhaf,adam problemli,belki de iktidarsız. Kız var ama sen yinede gel,aynı yatakta kardeş kardeş uyuruz muhabbeti bana cinsellikle alakalı sorunu olduğunu düşündürdü. Biletiniz varsa gidin,dışarda buluşun ama zira pek tekin değil bu adam, görsün ne kaybettiğini,sizde ilişiğinizi kesin derim içiniz rahat edecekse

Hic görmedigin adama karsi, niye bir beklentide bulunuyorsun ki? Hele muhabbetler cok sacma . Cok kisi taniyorum, öyle zevkine internetden konusuyorlar, ama ciddi anlamda görüsmüyorlar.

Adama bir sürü teshiz koyulmus. Adam niyetli degil ki zaten öyle takiliyor. Sen onun icin sadece internetde takildigi bir isimsin. Ha seni gelip görse bile, bu isin sonu gelmez. Hic bir erkek ciddi gördügü kiza, sen gel, sevisiriz/sevismeyiz gibi abuk sabuk konusmalar yapmaz.

evet yapmak istediğim tam olarak bu zaten, gidip dimdik durmak sonrasında anlasın nasıl bir gerizekalılık ettiğini. ben de sizin gibi düşünüyorum

Ne kdarda andiri gundi bu bey...

Arkdasim neden kafa yoruyosun bu insanlarla?
Biletimi almissam giderim guzel bi tatil yaparim o sehirde ona haber felan vermeden( gercekten haber verme ama ha).
Bari param yanmaz.

O çapkın evli tereddütlü davranışı türklerde oluyor bence.Yabancılar tereddüt dahi etmiyordur diye düşünüyorum .Doğru düşünce mi bilmem ama.Bu kşinin ırkı ne just?Kilit nokta ırkı:)Davranışlar ırka göre değişiyor ne de olsa.Ama dengesiz güvenilmez biri,aman görüşmeyi kes.

erkek degil mi hepsi ayni iste :)

Kuşu mu ölü bir ihtimal ama kardeş kardeş uyuruz dese de öyle olmaz bence ya.Belki sabrını deniyor.Hala silip atmazsan adam seni kolay av görecek belki..
Türkiyede öyle seri katil ,seri sapık pek yok ama gavurellerde var.
Tr de olsa olsa seviyorum ayağına kullanıp atarlar:)
Yada adam Almanya'da değil.Yalan söyledi kendi hakkında.

Bence boyle bi insanla bulusmayin. Hele hele ayni odada uyumak. Adami kitir kitir keserler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…