Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kdarda andiri gundi bu bey...
Arkdasim neden kafa yoruyosun bu insanlarla?
Biletimi almissam giderim guzel bi tatil yaparim o sehirde ona haber felan vermeden( gercekten haber verme ama ha).
Bari param yanmaz.
Bu adama sorana ne iciyormus. Bizde içelim de kafamız güzel olsun
O çapkın evli tereddütlü davranışı türklerde oluyor bence.Yabancılar tereddüt dahi etmiyordur diye düşünüyorum .Doğru düşünce mi bilmem ama.Bu kşinin ırkı ne just?Kilit nokta ırkı:)Davranışlar ırka göre değişiyor ne de olsa.Ama dengesiz güvenilmez biri,aman görüşmeyi kes.
Kuşu mu ölü bir ihtimal ama kardeş kardeş uyuruz dese de öyle olmaz bence ya.Belki sabrını deniyor.Hala silip atmazsan adam seni kolay av görecek belki..
Türkiyede öyle seri katil ,seri sapık pek yok ama gavurellerde var.
Tr de olsa olsa seviyorum ayağına kullanıp atarlar:)
Yada adam Almanya'da değil.Yalan söyledi kendi hakkında.
Ya deli yada bitarafları iş görmüyor yada maksimum 1 dakika görüyor filan. O tarz. Bence arkana bakmadan kaç. Bokta çıkabilir ben korktum şahsen.
Just ben su an saskinim...
ben seni daha olgun biliyordum...
cok ergence geldi konu...acayip hemde...
yani seni kimse tanimasa burda...ergen der gecerdi herkes
Problem zaten senin bu dengesizlikleri sineye çekmen. Buradaki yorumlarından az çok biliyoruz çoktan postalardın bu adamı. Çok mu aşıksın?e zaten benle ne ilgisi var benim ona tavrım gayet yetişkince
onun tavrında problem var
Problem zaten senin bu dengesizlikleri sineye çekmen. Buradaki yorumlarından az çok biliyoruz çoktan postalardın bu adamı. Çok mu aşıksın?
Okurken aklıma İncir Reçeli filmi geldi o tarz bir hastalığı olabilir mi, gay de olabilir sizinle sadece arkadaş olmak istiyor gibi bi izlenim verdi bana.
Ben farklı fikirler almak istiyorum, aslında kafamda bir yere oturttum gibi ama neyse şu an yurtdışında yalnızım biraz kime, nereye danışayım bilemedim
8 ay kadar önce internetten biriyle tanıştım. İkimizin de Avrupada farklı ama yakın ülkelere gelme durumumuz olduğu için konuşmaya başladık, görüşürüz diyerek. O baya uzak bir ülkeden normalde.
Her neyse ilgilenmesi vs güzel derken bazen dengesizlikleri de vardı. Yani bir an ciddi düşünüyorum derken bir an ortadan kaybolması gibi. Benim en son canıma tak etti ben gelmek istiyorum oraya dedim kasım ayında. İşte geçiştirme cevaplar verdi, gezideydim vs ben de hiçbir şey yazmadım sonra o biletleri aldı yanıma gelmek için kendiliğinden iyi dedim sevindim, biletleri de gördüm, 3 gün sonra iş görüşmesi çıktı ha bunun kağıdını gördüm inandım, tamam sen gelirsine bağladı ve kapadık telefonu. Tam geleceği gün işte ben biletleri alacağım "alma dur" dedi "ben geliyorum bir yanlışlık yapılmış" , hayda apar topar hazırlandım ettim. Saat 5 falan "ben oturma iznimi evde unutmuşum, almıyorlar sınırdan beni" artık kan beynime sıçradı bu kadar duygu değişimi belki ilk kez suçladım yalan söylemekle.
Mesela "çok yoruldum artık, sana olan bazı duygularım var" dedim
"duygular mı? ne hakkında?" diye bir cevap aldım. bir 10 gün bişey konuşmadık.
Sonunda yine konuştuk işte bu kez de ben alacağım yine biletleri. Tam aldım tam 140 euro parayı baydım. 20 dk sonra bana gelen mesaj
"just seninle buluşamam ben biriyle tanıştım"
yine sinirlerim tepeme çıktı tabi. dedim "anlat"
işte 5 sene önce oraya geldiğinde bir kız varmış, o zamanlar sevgilisi varmış kızın, 20 dk önce karşılaşmışlar ve birbirlerine hisleri olduğunu fark etmişler. (5 sene önce gittiği yer de orası değildi bu arada kendisinin de sevgilisi vardı 5 sene önce)
ben de attım biletlerin fotoğrafını, bravo dedim "çık git hayatımdan senle ilgili hiçbir şey görmek, duymak istemiyorum artık" dedim
"silmek bu kadar kolay mı, neden arkadaş gibi olamıyoruz, başka birini mi bulcaksın" vs dedi -bak şimdi sana ne yani sen kızdan bahsediyorsun, bir kız olsa bunu sallamaması lazım
Hala da gel merak etme gezeriz burda, yapacak çok şey var ama tek değişecek şey seninle uyumaktan başka bir şey yapamam dedi. Ya nasıl?!
Ortada bir kız var benimle aynı yatakta (tek kişilik) uyuması sorun değil. Ortada bir kızın olduğuna da inanmıyorum ben. Bahane uyduruyor bence çünkü bu kadar aksilik fazla. Hani ortada bir kız varsa ve benle buluşmasını önleyecek kadar kıymetliyse zaten ben niye gidiyorum oraya parasını falan öder biletin, sat der ne bileyim gel gezeriz, benle uyursun vs demez. Yok kız bu kadar kıymetli değilse onun için zaten sevişmekten neden bu kadar kaçıyor. Özellikle sevişmeyeceğiz vurgusu.
Hakkaten ne zaman sevişme konusu açılsa sevişmesek de olur, tamam seninle bir kahve içeriz ya da iç çamaşırlarını görmek istemiyorum vs lafları, ne bileyim bir erkeğe iç çamaşırını göstermek isteyeceksin ve göstermeyecek, tuhaf ya açıkçası bir bozukluğu ya da hastalığı olduğunu ve bu yüzden kaçtığını düşünüyorum ya da direkt istemiyor beni bahane buldu bunu, 20 dk içinde bir kızla tanışması vs olması çok uçuk. çünkü aynı zamanda bu kız benim bu adamla uyuduğumu, bilmeyecek mi gitsem bilecek, sorayım mı ona ister misin dedi sor dedim cevap gelmedi üstüne ki ben oradayken bu kızla sevgili olmayacakmış, bunun bir gün ayarı mı var çok saçma.
Ha bir de son. Kamerada kendi kendine "sormıcam sormıcam" vs diyordu "neyi sormıcaksın, sor" dedim
kaç kişiyle beraber olduğumu merak ediyormuş ama sonra bilmek istemediğini, sabaha kadar tırnaklarını yemek istemediğini, korkunç bir numara duymak istemediğini söyledi. şu an önemli değilmiş ama ileride önemli olabilirmiş. "ben de seninkini duymak istemiyorum" dedim
"benden ne olabilir ki ben altı üstü ineğin biriyim" dedi işte böyle özgüven ve cinselliğe karşı bakış açıları da var
Acaba diyorum cinsel bir bozukluğu falan mı var, psikolojik de olabilir, cinsel bir hastalığı da, bir erkeğin sevişmekten bu kadar kaçınması bana tuhaf geliyor.
Bilmiyorum, siz ne düşünüyorsunuz ne yapmalıyım etmeliyim. Sizlerden yardım ve fikir istiyorum, kafam çok karışık
Bu işin peşini çok da bırakacaksınız gibi durmuyor, öğrenir sonra bize de söylersiniz :)işte ya öyle bir şey cinsellikle ilgili ya da benimle ciddiye binmesinden çekindiği için hep bu bahaneler. ama bahane %99 bahane tüm bunlar, öyle bir kız yok, oturma iznini unutma falan yok
Türkler dışında " benden önce kaç erkek oldu" muhabbeti yapan başka ırk da varmıymış ya .Şaşkınım şu an Ne kadar ergence tavırlar.
Bence ucuz atlatmışsınız bırakın bu işin peşini. Merakınız da kalsın. Çok ciddi söylüyorum.
Adam belki uyuşturucu pazarlayıcısı, belki kadın tüccarı, belki gay, belki evli.Her şey olabilir. Nasıl güvenip başka ülkeye çıkabiliyorsunu şaşırdım doğrusu.
Almanyada hangi şehire bilet aldın? Gel ben gezdireyim seni :)
Bu işin peşini çok da bırakacaksınız gibi durmuyor, öğrenir sonra bize de söylersiniz :)
yağmurdan kaçtın doluya mı tutulacaksın just
bırak allah aşkına bunu
kızım sen italyada değil misin neden uluslararası iletişim kuruyosun just'cım?
Konuyla alakasız olacak ama senin şu Hindistanlıya ne oldu?
varmış demek ki krolar meksikalı deyince uyuşturucu geldi dimi aklına
frankfurt, valla gezdirsene beni nerdesin sen?
aa yazmaz mıyım tabii ki dedikodusunu bile yaparız
çok güzel soldato alpinolar var. googlea yaz bak pişman olmazsın
Türkiyeye yerleşecekmiş o, döndüğünde görüşelim diyor ama bende pek tık yok artık ona karşı :)
Ben kölndeyim ama trenle sanırım 3,5 saat falan (bende yeniyimde almanyada) gel valla gezelim
yeminle ilk kölne alacaktım bileti oradan geçerim diyordum sonra poh vardı çünkü frankfurta aldım : D
Just ben gerçekten anlayamıyorum.
İtalya'da
Hintli
Türk
Unidentified garip ülke milliyeti
buldun, İtalyan hariç her şey. Onca yakışıklı, kibar, kültürlü erkeğin arasından Ortadoğulu neandertalleri nasıl seçip buldun? Onların da en ruh hastalarını buldun.
Çık gez, spora git mutlaka yerli biriyle tanışırsın. İtalya gibi bir yerde senin internet başında işin ne?
Tipik Ortadoğu erkeği, aklı fikri cinsellik, senin cinsel hayatın sen ne bekliyordun ki? Bana Ortadoğulu/Arap gibi geldi.
Yinede uzak değil,adamı göremiceksen bile gel yine boşuna yanmasın biletin..nerden geliceksin hangi ülke?