• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba hasta falan mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bence adamın bir reel bir de sanal kişiliği var
reelde sevgilisi gayet düzgün giden ilişki sanalda da böyle cinsel açıdan muhabbet etmk için arkadaslıklar kuruyor
sürekli yok sevişelim yok vazgectim sevişmeyelim
yok sarılır yatarız muhabbetiniz hep böyleyse zaten sağlam pabuç değil

Niyeti belli derken, muhtmelen kendine cinsel birlitelik için arayışta olan adam anlamında.. Sizin reel anlamda yaklaşımınızdan kastım, siz daha gerçekçi bakmaya, hatta daha cesur davranıp yüz yüze görüşmeye gidecek kadar cesursunuz, ama karşınızdaki tutarsız, siz genel tanımaya çalıştıkça adam batırmış.. Bırakın, değmez anlamında demiştim..

bence adamın bir reel bir de sanal kişiliği var
reelde sevgilisi gayet düzgün giden ilişki sanalda da böyle cinsel açıdan muhabbet etmk için arkadaslıklar kuruyor
sürekli yok sevişelim yok vazgectim sevişmeyelim
yok sarılır yatarız muhabbetiniz hep böyleyse zaten sağlam pabuç değil

sanalda da cinsellikten kaçıyor ki
madem istemiyordu neden bilet aldırdı ya lanet olsun o kadar param boşa gitti
madem istemiyor neden hala gel zaman geçiririz ama öpüşemeyiz bile

Ben de arkamı dönüp gitmek istiyorum ama ne olduğunu da çok merak ediyorum kahretmesin ki.
Bir bilsem rahatlayacağım ama yok.
Gidip orada mı konuştursam diyorum, karşı karşıya olsak anlattırırım ben ona
Bu hissi biliyorum ben yakin.zamanda yasadim.sevdigine ayrildigina degil arkasinda ne oldugunu takiliyorsun hayir neye uzulmeliyim bilmem lazima takiliyorsun yani en azindan benimki oyleydi ...amma benimkisi gayet mantikli makul birinden gelmisti sizinkisi soylesede inanmayin bulmaca gibi parcalari birlestir yine bir resim cikmiyor gercekten gerek yok onemsencek bir ciddiyet goremedim su akar yoluni.bulur hayirlisi diyip.kapatin bence belki ozguven eksikligi belki baska sey kismetse gelir.zaten degilse ne ugrasacagim

gercekten değişik bir kişilkmiş
aman boşverin giden paranız olsun daha fazla bu dengesize zaman harcamayın

evet, belki gay olmuş olabilir sonradan. belki deniyordur falan arada olmuyordur

Bu hissi biliyorum ben yakin.zamanda yasadim.sevdigine ayrildigina degil arkasinda ne oldugunu takiliyorsun hayir neye uzulmeliyim bilmem lazima takiliyorsun yani en azindan benimki oyleydi ...amma benimkisi gayet mantikli makul birinden gelmisti sizinkisi soylesede inanmayin bulmaca gibi parcalari birlestir yine bir resim cikmiyor gercekten gerek yok onemsencek bir ciddiyet goremedim su akar yoluni.bulur hayirlisi diyip.kapatin bence belki ozguven eksikligi belki baska sey kismetse gelir.zaten degilse ne ugrasacagim

evet tam olarak o zaten. hadi bir sonuca bağlansın da üzülüyor muyuz ne yapıyorsak yapalım yolumuza bakalım mantığındayım. sevmiyorum oyunları vs koskoca insanlarız artık, hiçbir tarafı tutmuyor ki bu parçaların. başka bir şey var ve onu direkt söylemiyor tüm karmaşa buradan çıkıyor zaten. belki para verdim gider gezerim almanyayı, akrabalarım da var

gercekten değişik bir kişilkmiş
aman boşverin giden paranız olsun daha fazla bu dengesize zaman harcamayın

giden zaman ve ayırdığım düşünce ve umutlar daha çok sinirlendirdi beni doğruya doğru

Bence kesinlikle gitmeyin. Gay midir evli midir şizofren midir?? Başınıza dert almayın

3ü de olabilir

Karşındaki bir ruh hastası! net!
Ayrıca bir kadın olarak sen, nasıl adamın ayağına gidiyorsun?
Hemde cinsellik vs için?
Bırak Allahaşkına..
Böyle pislik adamların oyuncağı olmasın hiç bir kadın.. lütfen.. Giden paran olsun..
İleride aşık olacağın bir adam çıkınca karşına kendinden nefret edeceğin, utanacağın hatalara düşme..

Neden cevrenden birini bulmuyorsun? Actigin konularda görüyorum, hep internette tanisiyorsun. One night stand istiyorsan bara filan gidebilirsin.

Ben farklı fikirler almak istiyorum, aslında kafamda bir yere oturttum gibi ama neyse şu an yurtdışında yalnızım biraz kime, nereye danışayım bilemedim

8 ay kadar önce internetten biriyle tanıştım. İkimizin de Avrupada farklı ama yakın ülkelere gelme durumumuz olduğu için konuşmaya başladık, görüşürüz diyerek. O baya uzak bir ülkeden normalde.

Her neyse ilgilenmesi vs güzel derken bazen dengesizlikleri de vardı. Yani bir an ciddi düşünüyorum derken bir an ortadan kaybolması gibi. Benim en son canıma tak etti ben gelmek istiyorum oraya dedim kasım ayında. İşte geçiştirme cevaplar verdi, gezideydim vs ben de hiçbir şey yazmadım sonra o biletleri aldı yanıma gelmek için kendiliğinden iyi dedim sevindim. 3 gün sonra iş görüşmesi çıktı ha bunun kağıdını gördüm inandım, tamam sen gelirsine bağladı ve kapadık telefonu. Tam geleceği gün işte ben biletleri alacağım "alma dur" dedi "ben geliyorum bir yanlışlık yapılmış" , hayda apar topar hazırlandım ettim. Saat 5 falan "ben oturma iznimi evde unutmuşum, almıyorlar sınırdan beni" artık kan beynime sıçradı bu kadar duygu değişimi belki ilk kez suçladım yalan söylemekle.

Mesela "çok yoruldum artık, sana olan bazı duygularım var" dedim
"duygular mı? ne hakkında?" diye bir cevap aldım. bir 10 gün bişey konuşmadık.

Sonunda yine konuştuk işte bu kez de ben alacağım yine biletleri. Tam aldım tam 140 euro parayı baydım. 20 dk sonra bana gelen mesaj

"just seninle buluşamam ben biriyle tanıştım"

yine sinirlerim tepeme çıktı tabi. dedim "anlat"
işte 5 sene önce oraya geldiğinde bir kız varmış, o zamanlar sevgilisi varmış kızın, 20 dk önce karşılaşmışlar ve birbirlerine hisleri olduğunu fark etmişler. (5 sene önce gittiği yer de orası değildi bu arada kendisinin de sevgilisi vardı 5 sene önce)

ben de attım biletlerin fotoğrafını, bravo dedim "çık git hayatımdan senle ilgili hiçbir şey görmek, duymak istemiyorum artık" dedim

"silmek bu kadar kolay mı, neden arkadaş gibi olamıyoruz, başka birini mi bulcaksın" vs dedi -bak şimdi sana ne yani sen kızdan bahsediyorsun, bir kız olsa bunu sallamaması lazım

Hala da gel merak etme gezeriz burda, yapacak çok şey var ama tek değişecek şey seninle uyumaktan başka bir şey yapamam dedi. Ya nasıl?!

Ortada bir kız var benimle aynı yatakta (tek kişilik) uyuması sorun değil. Ortada bir kızın olduğuna da inanmıyorum ben. Bahane uyduruyor bence çünkü bu kadar aksilik fazla. Hani ortada bir kız varsa ve benle buluşmasını önleyecek kadar kıymetliyse zaten ben niye gidiyorum oraya parasını falan öder biletin, sat der ne bileyim gel gezeriz, benle uyursun vs demez. Yok kız bu kadar kıymetli değilse onun için zaten sevişmekten neden bu kadar kaçıyor. Özellikle sevişmeyeceğiz vurgusu.

Hakkaten ne zaman sevişme konusu açılsa sevişmesek de olur, tamam seninle bir kahve içeriz ya da iç çamaşırlarını görmek istemiyorum vs lafları, ne bileyim bir erkeğe iç çamaşırını göstermek isteyeceksin ve göstermeyecek, tuhaf ya açıkçası bir bozukluğu ya da hastalığı olduğunu ve bu yüzden kaçtığını düşünüyorum ya da direkt istemiyor beni bahane buldu bunu, 20 dk içinde bir kızla tanışması vs olması çok uçuk. çünkü aynı zamanda bu kız benim bu adamla uyuduğumu, bilmeyecek mi gitsem bilecek, sorayım mı ona ister misin dedi sor dedim cevap gelmedi üstüne

Ha bir de son. Kamerada kendi kendine "sormıcam sormıcam" vs diyordu "neyi sormıcaksın, sor" dedim
kaç kişiyle beraber olduğumu merak ediyormuş ama sonra bilmek istemediğini, sabaha kadar tırnaklarını yemek istemediğini, korkunç bir numara duymak istemediğini söyledi. şu an önemli değilmiş ama ileride önemli olabilirmiş. "ben de seninkini duymak istemiyorum" dedim
"benden ne olabilir ki ben altı üstü ineğin biriyim" dedi işte böyle özgüven ve cinselliğe karşı bakış açıları da var

Acaba diyorum cinsel bir bozukluğu falan mı var, psikolojik de olabilir, cinsel bir hastalığı da, bir erkeğin sevişmekten bu kadar kaçınması bana tuhaf geliyor.

Bilmiyorum, siz ne düşünüyorsunuz ne yapmalıyım etmeliyim. Sizlerden yardım ve fikir istiyorum, kafam çok karışık
ayy cnm kafanı karıştırcak ne var arkana bakmadan koş bundan sana hayır mı gelir hani kamera ses olmasa dicemki bu kişi bayan aklına gelen tek şey bu oldu.böyle bayanlarda var erkek gibi taklit yapıp bayan çıkan.gerçekten dünyanın çivisi çıktı.normal olmadığı kesin.hiç bir şekilde görüşme bence.

evet, belki gay olmuş olabilir sonradan. belki deniyordur falan arada olmuyordur

evet tam olarak o zaten. hadi bir sonuca bağlansın da üzülüyor muyuz ne yapıyorsak yapalım yolumuza bakalım mantığındayım. sevmiyorum oyunları vs koskoca insanlarız artık, hiçbir tarafı tutmuyor ki bu parçaların. başka bir şey var ve onu direkt söylemiyor tüm karmaşa buradan çıkıyor zaten. belki para verdim gider gezerim almanyayı, akrabalarım da var

giden zaman ve ayırdığım düşünce ve umutlar daha çok sinirlendirdi beni doğruya doğru

3ü de olabilir

Kesinlikle gitmeyin o zaman. Hem tanımadan etmeden.. Allah korusun evdeyken ne niyetle olursa olsun size saldırsa, size zarar verse.. O da gelmesin, siz de gitmeyin. İmkanınız varsa farklı bir yere gidin, kafanızı dağıtın ve o kişi hayatınızdan çıkarın. Davranışları pek sağlıklı görünmüyor

Karşındaki bir ruh hastası! net!
Ayrıca bir kadın olarak sen, nasıl adamın ayağına gidiyorsun?
Hemde cinsellik vs için?
Bırak Allahaşkına..
Böyle pislik adamların oyuncağı olmasın hiç bir kadın.. lütfen.. Giden paran olsun..
İleride aşık olacağın bir adam çıkınca karşına kendinden nefret edeceğin, utanacağın hatalara düşme..

cinsellik için gitmiyordum tabii ki sadece, bu kadar zamandır konuştuğum birisiydi artık bir görmek istedim nasıl hissedeceğimi yanında, vakit geçirmek istedim

Hasta derken cinsel anlamda sorunları olduğunu mu düşünüyorsun, ben öyle düşündüm de.

aynen cinsel olduğunu düşündüm, psikolojik de olabilir.

Neden cevrenden birini bulmuyorsun? Actigin konularda görüyorum, hep internette tanisiyorsun. One night stand istiyorsan bara filan gidebilirsin.

öyle bir şey istemiyorum tabii ki. öyle bir şey istesem kalkıp 140 euro vermem bunun için. burda bulmam da kolay, ben sevmiyorum tek gecelik ilişkileri. bilmem öyle denk gelmiştir, burda da görüştüğüm falan oldu yoksa

Koşarak uzaklaşmalısın. Hiç korkmadın mııı?

korktum açıkçası, ne çıkacağı belli değil

ayy cnm kafanı karıştırcak ne var arkana bakmadan koş bundan sana hayır mı gelir hani kamera ses olmasa dicemki bu kişi bayan aklına gelen tek şey bu oldu.böyle bayanlarda var erkek gibi taklit yapıp bayan çıkan.gerçekten dünyanın çivisi çıktı.normal olmadığı kesin.hiç bir şekilde görüşme bence.

pis işte, dürüst olmak direkt olmak kadar kolayı yok aslında

cinsellik için gitmiyordum tabii ki sadece, bu kadar zamandır konuştuğum birisiydi artık bir görmek istedim nasıl hissedeceğimi yanında, vakit geçirmek istedim

aynen cinsel olduğunu düşündüm, psikolojik de olabilir.

öyle bir şey istemiyorum tabii ki. öyle bir şey istesem kalkıp 140 euro vermem bunun için. burda bulmam da kolay, ben sevmiyorum tek gecelik ilişkileri. bilmem öyle denk gelmiştir, burda da görüştüğüm falan oldu yoksa

korktum açıkçası, ne çıkacağı belli değil

pis işte, dürüst olmak direkt olmak kadar kolayı yok aslında
Zahmete değmeyeceğini görmüşsün canım.. Bırak.. Gidende para olsun..

Her şerde bir hayır vardır, oraya gitmiş olsan belki daha büyük bir hayal kırıklığı yaşayacaktın. Olan parana olsun boşver. Bence hiç uğraşma ve sakın gitme. Sende belki de şu an merak uyandırıyor, sorun ne bilmek öğrenmek istiyorsun ama sakın. Booşver.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back