Ay biz senle beraberdik demiheycanlandırdın yine benii :) 8 gün var adetime en 13 agust. u bekliyorum gecen ayda 9 temmuzda olmuştum
bende 11 ini bekliyorum çıkacağını bilsem hemen test yapıcam ama çıkmaz daha erken beta hcg de de çıkmaz heraldeheycanlandırdın yine benii :) 8 gün var adetime en 13 agust. u bekliyorum gecen ayda 9 temmuzda olmuştum
Hadi hayırlı haberler inş :)Bende 13 Ağustos kızlar bekleyelim görelim
Tabii Can'ım benim güzel haberlerini bekliyoruz inşmeraba kızlarrrrrbenide aranıza alın sizi takip ettim dayanamadım yazmak istedim bende sizle bekleyebilirmiyim burda bu ay başladık denemeye ve bugünde yumurtlma günüm adet olmam gereken tarih te 19 ağustos bebiş çok istiyorum yeni evliyim inşallah güzel haberler alırız beraber ya
Canım senle ben aynıydık hatırladın mı ben de hamileyim dün öğrendim dualarımızı eksik etmeyelimKızlar bugün öğrendim hamileymişimdarısı isteyenlerin başına. Daha çok yeniymiş dua edin bana da
Ay Evet hatırladım tatlım Rabbim tamamına erdirsin inş isteyen herkese de nasip etsin. Kaç çıktı senin sonuçCanım senle ben aynıydık hatırladın mı ben de hamileyim dün öğrendim dualarımızı eksik etmeyelim
259.8 senin ?Ay Evet hatırladım tatlım Rabbim tamamına erdirsin inş isteyen herkese de nasip etsin. Kaç çıktı senin sonuç
Yumurtlamadan ne kadar süre geçti peki259.8 senin ?
14 gün geçti senın sonuc kaçtıYumurtlamadan ne kadar süre geçti peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?