Acaba hamile miyim?????

Adet tarihim dündü kızlar bir gün öncesinde dayanamayıp test yaptım ama negatif çıktı sol kasığımda 10 gündür ağrı batma var hiç akıntım yok normalde adet öncesi olurdu vücud ısımda yüksek sizce hamilelik varmıdır

meraba kızlarrrrrbenide aranıza alın sizi takip ettim dayanamadım yazmak istedim bende sizle bekleyebilirmiyim burda bu ay başladık denemeye ve bugünde yumurtlma günüm adet olmam gereken tarih te 19 ağustos bebiş çok istiyorum yeni evliyim inşallah güzel haberler alırız beraber ya

Kızlar benimde 3 gün geçiyor ama kan tahlilinde negatif çıktı .İnşallah siz hamile olursunuzda bizlere de dua edersiniz m hamilenin dua sı daha hızlı kabul olurmuş.

Tabii Can'ım benim güzel haberlerini bekliyoruz inş

Hayır canım yanı gebelık testı cıkmadı ovulasyon testı cıft cızgı cıktı..heryerde okudum hamılelık varsa ovulasyın testı daha erken gosterıomus

Kızlar bugün öğrendim hamileymişim darısı isteyenlerin başına. Daha çok yeniymiş dua edin bana da

Canım senle ben aynıydık hatırladın mı ben de hamileyim dün öğrendim dualarımızı eksik etmeyelim
Ay Evet hatırladım tatlım Rabbim tamamına erdirsin inş isteyen herkese de nasip etsin. Kaç çıktı senin sonuç

Merhaba bendr bu ay klomen kullandım geçen ay 8 inde regl olmuştum normalde bir hafta erken oluyorum hala olmadım göğüslerimde hassasiyet kasık ağrılarom var ama idrar testinde negatif çoktı acaba nezaman belli olur hamile olup olmadığım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…