Neyse kızlar ben uyuyorum artık. konuyu açma d-nedenim fikir almaktı zaten yeterince fikir sahibi oldum. Hak veren ya da haksz gören herkese teşekkürler okuyup yorumda bulundunuz çok sağolun. Birini yargılamadan önce bence onun duygularını önemseyin. Burada da beni çok kötüleyen insan oldu ama ben sırf üzüldüm, ağladım, bunu bana nasıl yapar vs diye düşüncelerimi yansıtmadığım için herhalde herkes beni taş kalpli sandı. Ben 4 yıllık kardeşimden ihanet gördüm hem de bunun gibi kaç olay var kaç kez bunları atlattım bilemiyorum ben mutsuz ve kızgın olmama rağmen burda ona tek söz etmedim.. aradım bayramını da kutladım. Ben yaptığım iyilikleri onun başına da kakmadım. ben nasıl onun yanında olduysam o da benim yanımdaydı 4 yıl boyunca. Ne ben ne ailem onun kötü olmasını isteriz. Sanki ben babama gidip onun bursunu kes demişim gibi bi yere vardı olay. Yapmayın arkadaşlar ya hangi insan bu kadar acımasız olur kaldı ki babam 55 yaşında adam beniim yapma etme dememle olacak şeyler mi bunlar. Babamın kendi kızgınlığının üzerine bu olay tuz biber oldu sadece. Babam ondan su an sadece özür bekliyor.. ben de size yazayım biraz rahatlarım dedim millete laf yetiştirmekten stres topuna döndüm. Kimse de benim gözümden bakmadı çok ilginçtir arkadaşımdan kazık yiyen ben.. onun haline üzülen yine ben.. Kız bu arada arkamdan dedikodumu yapıyor o ayrı.. neyse herkes kendi fikrini belirtti artık uyuyabilirim. iyi geceler size de kızlar