Allah islah etsin, ne denir ki boylesine.Boyle ikiyuzlu, onursuz bir insandan herseyi bekle.Ailecekde irtibatinizi kesin,nice mazlumlar var bir ekmek parasina muhtac ve gercekden okumak niyetinde olan.En azindan boyle birine verin bursu da gercekden hak ederek alsin bu parayi.Ilerde faydali bir insan olarak yetisince gurur duyarsiniz onla.Ama ne yazik ki bu karakterde yazdigin insandan bir cacik olmaz, ne mevkiye gelirse gelsin.Ahlaksiz bir insan mevki kazanmis nerde, birde hayatin butun zorluklariyla basetmis hak ederek gelen bir kisinin mevki kazanmasi nerde.Size kendim yasadigim bir ornek vermek isterim.Universitede iken devlet yurdundan birkac arkadasi davet etmistim evime.Cok yakin arkadasi gelen diger arkadasi icin bana hayatimda unutmayacagim bisey soyledi.Kizcagiz cok fakir bir ailenin kiziimis vede tipi dershanesiz kazanmis.O dedi o kadar sukur dolu bir kiz ki, ailesi gecen ay 20 tl gonderdi diye nasil havalara uctu, nasil sevindi dedi. Kizcagiza o para bile fazla gelmis " ailem bu parayi ne zorlukla bana gonderdi ben biliyorum" demis ustune.20 TL yani, milyar degil... Dusunun burdaki inceligi ahlak guzelligini..Kilik kiyafetide olsun herseyiyle kizin ihtiyac sahibi oldugu belliydi.Oysa o zamanda (2004 yili)bu yirmi tl bizim gunluk masrafimiz icin bile yetersiz bir miktardi.Icimden cok daha sey gecti ama yazik iste boylelerine o burslar ulasamazken boyle arsizlara o burslar gidiyorya cok yazik cidden...Allah herkese hak ettigini versin insallah.Bunu haksizlik olarak gorun bence, gercekden ihtiyaci olan birine ulastirin o bursu.