- 6 Aralık 2009
- 6.159
- 2.775
- 723
Kimse burda vicdan muhasebesi yapmasin, butun yorumlari okuyun sonra degerlendirin bence.Konu sahibi icin bosuna atip tutuyorsunuz.Bu aile, bu kiza zaten hak etmedigi kadar sans vermis.Artik aklini basina alip yaptiklarinin cezasini cekmeli.Elestirenler bu yapilanlara kendilerine yapilsaidi, bu kiza sans vermezdi.Cunku kullanildigini, ustune saygisizlik gordugunu dusunup bursu keserdi.Bir onceki yorumlarimda da yazdim, sahiden uzulup vicdan yapanlar, kizin iletisim bilgilerini konu sahibesinden alsinlar, gercek cesur yureklileri o zaman gormus olalim bizde..Biran kendinizi bu ailenin yerine koyun, nezamana kadar elinizi cebinize atabilceksiniz.Bukadar affedici olabilicekmisiniz onu merak ediyorum.
Konu sahibinin bana göre yanlış yapmış olması ve bunu yazmamız, atıp tutmak mı oluyor.
Nereden biliyorsunuz şans vermeyeceğimizi.
Buraya , bu konuya yorum yapmak için, kızın bilgilerini alıp, bursunu yükleneceğimi bilseydim,
yorum yapmazdım.
Siz de biraz karşıdakinin yerine koyun kendinizi.
Ben kızın yaptıkları doğrudur demedim zaten, ben bursa takılmış durumdaydım.
Konu sahibi bile başlarda vicdan yaparken, aldığı bazı olumlu yorumlar sayesinde (bu yorumlara sözüm yok, istediğiniz yorumu yapabilirsiniz)
,vicdanı biranda 365 derece dönüverdi, kendi yazdıklarını unutuverdi.
Madem bu kadar vicdan yapacak birşey yok, kız hakediyor bursununun kesilmesini, konu sahibi bu kadar emin kendisinden, doğru yaptığından,
o zaman hiç konu açmasada olurmuş.
Son düzenleme: