Abur cubur sıkıntısı:/

İnanın çalıştığım ve hiçbir sorunum olmadığı zamanlarda da yedim çantamda taşıdım dışarda yola giderken her zaman yedim yanı hayatımın hiçbir döneminde vazgeçmedim hani desem ki şuan çalışmadığımdan mı acaba ama alakası Yok evde de dursam dışarda da olsam vücudum tepki veriyor arıyor..eve almadığımda mutsuz oluyorum bu sefer kalkıp kendim yapıyorum

Geçen tatlı yaptım mesela canım etimek tatlısı..bi dilim öğlen bi dilim akşam götürdüm yanı illa öğlen de yeme isteği oluyor kola bi süre içmeyebilirim haklısın
İçme içme tatlım güzelliğine yazık valla arkadaşım ciddi anlamda cilt problemi yazıyor çok tatlı krizi tutarsa bitter çikolata al ağzında emerek ye derim ben çok bunaldigmda öyle yapıyorum ben eşime tatlı yaparım yemiyoeum o geceleri çikolatayı hupletim ağzıma surmem kahve içerim bak tarçın da tatlı istediğini keser yapma yaa ben eve kola almam eşim alır ben hiç içmem gazlı içecek bile içmiyorum ayran su fovarim :)

Ayy yazinda dondurma çok yerim eve..Bak o da benziyor:)) ne kadar istahliyiz.beş caylarina bayılırım heleki tatlilari görünce mutlu olurum Allah'tan çok kilolu değilim ama mesela hazır bisküvi tarzı yediğimde kilo. Alıyorum ev yapımı kurabiye tatlı pasta okadar etkilemiyor

Cips kolaya ara verebilirim canım mesela geçmişte bi ara bi sene filan ağzıma sürmedim :) ama tatlıya hiç ara veremedim
kolaya bende ara verdim. Hamilelik te bir bardak içtim çok canım çektiği için. 27 ay da emzirdim bu sürede toplasan 10 bardak anca içmişimdir.
Ne zaman emzirmeyi bıraktım tekrar başladım.
Dün 1 buçuk litre içtim mesela.
İnşallah bırakırım sağlığım için çok istiyorum.

ben ıkıncı bardagı ıcersem vıcdan yapıyorum 1,5 lt ne demek

Kola cidden kötü bagımlılık yapıyo özellikle et tavuk tarzı yemekleri kolasız yiyemiyorum

Demek ki aynıyız canım :)
Belki bi başkası bizim kadar tatlı yese bence baya kilo alır..yine gittim markete dondurma çikolata ne varsa aldım

Kolaya ara verebilirim belki bi nevi bi kaç ay..ama tatlı kesmek olmuyo bitter bana yaramıyor

Nasıl bu kadar tatlı tüketebiliyorsunuz bende bunu anlamıyorum
Tatlıyı fazla kaçırayım midem bulanır ensem uyuşur hasta hissederim
Neden bazıları bu kadar rahat tüketebiliyor tatlıyı
Ya aşırısı tabiki içimizi Bayar misal ben de şerbetli fazla yiyemiyorum ama pastadır kurabiyedir gofrettir bunları yerim :)

Canım meyve ve kuruyemişle aram Yok sevmiyorum yersem kırk yılda bir..onlar ne kadar faydalı keşke yiyebilsem bide meyve beni acayip acıktırıyor mesela mandalina muz yesem deli gibi midem kazınır doktora söyledim yemekten önce değil sonra ye demişti :)

Bende bicdan yapıyorum ama dayanamıyorum.
Gerçekten bağımlılık gibi bişey.
Kızım için 3 sene içmedim neredeyse ama emzirme bitince yine başladım
Zor tabıkı ben hayatımın hıcbır donemınde asırı kola ıcıcısı olmadıgım ıcın oyle dusunuyo olabılırım
Bıde cok ıcenlerde selülit yapıyomus mesela ben 37 yasımdayım ama rahatsız edıcı derecede bı selülitim yok belki cok ıcseydım olurdu

Evet eğer yemezsem halsizlik ve sinirlilik oluyor bende insülin direncime de bakıldı sanırım..ama tiroid de var bende ilaç kullanıyorum en son muayenede normal çıktı değerlerim ama bundan dolayı mı acaba
Bir yerde bir problem olduğu kesin ya biyolojik ya psikolojik. Eğer kan testlerin duruyor ise bana özelden atabilirsin değer kısımlarını çekip. İşin peşini bırakma endokrin sistemde sorun yoksa psikolojik olarak kendini yenile.

İnanılmaz riskli. Dişleriniz bile koladan aşınıyor midenizi siz düşünün. Hastalık zor süründürüyor insanı. Dikkat edin lütfen.

bilmiyorum şuan 28 imdeyim henü bi problemin yok ama genetik olarak şanslıyım biraz annem 50 sinde onda da doğru dürüst yok

İnanılmaz riskli. Dişleriniz bile koladan aşınıyor midenizi siz düşünün. Hastalık zor süründürüyor insanı. Dikkat edin lütfen.
her şeyden önce zaten sağlığım için bırakmak istiyorum. tek kola da değil zaten.
Eşimin akiam getirdiği bir kilo fıstıklı sarmayı sabaha kadar bitirmişliğim var.
Sağlık tetkiklerinde her hangi bir anormalliğim yok. Hatta bormalden zayıfım. Ama Bu kadar şeker çok anormal. Bırakmam iart.
Niyetlendim bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…