Abur cubur sıkıntısı:/

Nasıl bu kadar tatlı tüketebiliyorsunuz bende bunu anlamıyorum
Tatlıyı fazla kaçırayım midem bulanır ensem uyuşur hasta hissederim
Neden bazıları bu kadar rahat tüketebiliyor tatlıyı

Ben tatliyi hic aramam olursa yerim ayni sekilde abur cuburda sizinki asiriya kacmis.Hayatimizda sorunlari abur cubur yiyerek mi ihtiyac duyuyorsun

Tam senin konuyu okurken kurabiye yiyordum bende kendimi rahatlatmak için de yanında yeşil çay Aynen senin gibi son kurabiye bitmeden yenisini yapıyorum. Kahvemi yanında çikolata olmadan içemiyorum ama bitter tercih ediyorum kahveyi şekersiz içerek denge yapmaya çalışıyorum yada kendimi kandırıyorum.
Üç öğün düzenli yemek yerim aslında ama abur cubursuz olmuyo.
Kola ve cips ayda yılda bir sende onlar yerine ceviz badem gibi şeyleri atıştırmayı dene.
Bizde yemekler tuzsuz pişer ve yenir genelde bazen canım aşırı cips çeker acaba diyorum tuz eksik olduğu içinmi canım istiyo
Deneme yap tatlı ihiyacını meyveden almaya çalış zorlada olsa gene yeme ihtiyacı hissedecekmisin

O kadar lezzetlilerki yenmez mi onlar bende zor tutuyorum kendimi. Bence önce gözümüzü doyurmak lazım

Sana tavsiyem cips yerken arkasında yağına tuzuna bak ne kadar lüzumsuz bunu yersem bana faydası yok diye dusun

Evet eğer yemezsem halsizlik ve sinirlilik oluyor bende insülin direncime de bakıldı sanırım..ama tiroid de var bende ilaç kullanıyorum en son muayenede normal çıktı değerlerim ama bundan dolayı mı acaba

Bitter beni mutlu etmiyor illa bol kremalı çikoalatalı pasta olacak :)

Cips son zamanlar yemeye başladım canım maalesef tadı çok lezzetli geldiğinden yiyorum
-Ama sıcaklar geliyor belki cips yağlı ya sıcakta tüketmem artık dondurmaya geçerim :)
Sen de benim gibi çayı boş içmiyorsun :)
Napsak bilemedim valla arada kendim de yapıyorum pasta ama dışardan da alırım

duygusal yada psikolojik olabilir. başka şeylere yönel mesela sakız çiğne şekersiz kahve iç
Sanırım psikolojik canım çocukluktan beri alışkanlık ta olabilir bizim evde çocukken de eksik olmazdı abur cubur babam sürekli alırdı annem de çok pasta börek yapardı şimdi ben nasıl bırakayım ki birden..

Yaaa gicigim sizin gibilere. Ben böyle yesem yüzü götürüm hemen
Asıl konuya gelecek olursak duygusal yeme bozukluğu deniyor bu duruma.moralinizi düzeltin.kendinize yapacak farklı işler bulun
:) canım kilo yapmıyor ama illa bi sağlık sorunu çıkar bu gidişle bence..çok sağlıksız besleniyorum spora başlasam bile yerim yani o derece

Canisi kola çok zararlı gerçekten önce onu soylim bı arakdaslar içe içe ciddi anlamda kilo aldı herşey kafada biter bı dönem bende öyle idim durmuyordum hiç baktım kilo aldı başını gidiyor gerçekten o yüzden durmam gerek dedim hani iki dilim pasta yiyorsun bu bı dilim olsun kola yerine soda al oda gazlı sonuçta

Cips kolaya ara verebilirim canım mesela geçmişte bi ara bi sene filan ağzıma sürmedim :) ama tatlıya hiç ara veremedim

Geçen tatlı yaptım mesela canım etimek tatlısı..bi dilim öğlen bi dilim akşam götürdüm yanı illa öğlen de yeme isteği oluyor kola bi süre içmeyebilirim haklısın

Ben de pişmanlık oluyor valla şekerimi korka korka ölçtürdüm glikoz az çıkınca inanamadım yanı okadar tatlıya pastaya o değer nasıl çıktı dedim :) yavaştan kalça ve göbekten yağlanmaya başladı zaten

Çocukluktan beri evde dolapta eksik olmaz bu tarz şeyler sanırım sigara gibi bagımlılık yaptı almazsam halsiz ve mutsuz dolaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…