- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.799
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam ilk mesaja seni etiketliyorum basladiginda oraya not alirimBurada mesajim kalsin kizlar burnum iyilessin ben de basliyorum.
Catlaklara ben de çözüm arıyorum ya. Ama selulitler icin cardio bol su içmek yesil çay falan bunlari oneririm uzun sure yapinca geciyor . Ben masaj aleti aldim bi de bilyeli eldiven gibi mor bisey magaza adi soylemek yasak mi bilmiyorum da su mor renkli kozmetik magazasinin birinden diyim cardio yaparken de battal boy cop posetinin altını kesip kalca bacaklari onla sarip üstüne tayt giyiyorum anormal ter atiyor ve yaniyor bacaklar ustune soguk duş ustune de o masaj aletiyle masaj. Gerçekten selülitler icin cok faydalıHayır onu denemedim ama artık yağlarla geçmeyecek gibi duruyor . Birde selülitler var tabi. Bnde çok araştırdım netten genelde boş bilgi var ya
Aaaa bende masaj aleti kullaniyordum demekki bacaklarimdaki ondan geçti Elif062505Catlaklara ben de çözüm arıyorum ya. Ama selulitler icin cardio bol su içmek yesil çay falan bunlari oneririm uzun sure yapinca geciyor . Ben masaj aleti aldim bi de bilyeli eldiven gibi mor bisey magaza adi soylemek yasak mi bilmiyorum da su mor renkli kozmetik magazasinin birinden diyim cardio yaparken de battal boy cop posetinin altını kesip kalca bacaklari onla sarip üstüne tayt giyiyorum anormal ter atiyor ve yaniyor bacaklar ustune soguk duş ustune de o masaj aletiyle masaj. Gerçekten selülitler icin cok faydalı
Aaa evet onlar aklimdan cikti onlari da denicemABREKA sana attigim o 3 videoyu da yap mutlaka onlar bomba
Valla mi yaaa nasil degisiyor zaten degistirmek istiyorum ben deAaa evet onlar aklimdan cikti onlari da denicem
Bu arada sana sss diyorum tuhafima gitti nick degistirilebiliyor birde istersen :)
Du bakim link atiyim sana buluyum sayfayi hemen bakiyorumValla mi yaaa nasil degisiyor zaten degistirmek istiyorum ben de
Benden once buldun bile anaiscimValla mi yaaa nasil degisiyor zaten degistirmek istiyorum ben de
Ay rica ederim ne yaptim ki :) bu gumball miydi ordaki kardesinin adi degil mi bende nerden tanidik geldi dedimCok sagoll :)
Hahaha evet ya soyadi yanlis yazdim watterson olacaktı bi daha da degistiremedim oyle kalsin artıkAy rica ederim ne yaptim ki :) bu gumball miydi ordaki kardesinin adi degil mi bende nerden tanidik geldi dedim
Makyajim katil sende bizeBende başlasam iyi olacak sıkılaşmaya ihtiyacım var umarım faydası olur bu hareketlerin
Olsun canim bosver :) evde kucuk kardesim var bende ondan biliyorum bende onunla izliyorum seviyorum cizgi filmleriHahaha evet ya soyadi yanlis yazdim watterson olacaktı bi daha da degistiremedim oyle kalsin artık
Makyajim katil sende bize
Hemen ekleyeyim mi seni
Tamam makyajim ilk mesajda kac squat yapmamiz gerektigi yaziyor ilk gun 50 taneDiyete başladım 1 haftadır yanına spor da fena olmaz canım ekleyebilirsin benide
Hahah ben de kardesimle izliyorum fineas ve forb falanOlsun canim bosver :) evde kucuk kardesim var bende ondan biliyorum bende onunla izliyorum seviyorum cizgi filmleri