ABREKA ve arkadaslarinin spor listesi

Burada mesajim kalsin kizlar burnum iyilessin ben de basliyorum.

Hayır onu denemedim ama artık yağlarla geçmeyecek gibi duruyor . Birde selülitler var tabi. Bnde çok araştırdım netten genelde boş bilgi var ya
Catlaklara ben de çözüm arıyorum ya. Ama selulitler icin cardio bol su içmek yesil çay falan bunlari oneririm uzun sure yapinca geciyor . Ben masaj aleti aldim bi de bilyeli eldiven gibi mor bisey magaza adi soylemek yasak mi bilmiyorum da su mor renkli kozmetik magazasinin birinden diyim :KK56: cardio yaparken de battal boy cop posetinin altını kesip kalca bacaklari onla sarip üstüne tayt giyiyorum anormal ter atiyor ve yaniyor bacaklar ustune soguk duş ustune de o masaj aletiyle masaj. Gerçekten selülitler icin cok faydalı

Catlaklara ben de çözüm arıyorum ya. Ama selulitler icin cardio bol su içmek yesil çay falan bunlari oneririm uzun sure yapinca geciyor . Ben masaj aleti aldim bi de bilyeli eldiven gibi mor bisey magaza adi soylemek yasak mi bilmiyorum da su mor renkli kozmetik magazasinin birinden diyim :KK56: cardio yaparken de battal boy cop posetinin altını kesip kalca bacaklari onla sarip üstüne tayt giyiyorum anormal ter atiyor ve yaniyor bacaklar ustune soguk duş ustune de o masaj aletiyle masaj. Gerçekten selülitler icin cok faydalı
Aaaa bende masaj aleti kullaniyordum demekki bacaklarimdaki ondan geçti Elif062505 Elif062505

Bende başlasam iyi olacak sıkılaşmaya ihtiyacım var umarım faydası olur bu hareketlerin :KK73:

Sıkılaşmak isteyen arkadaşlar ben bunlarin faydasini cok kisa surede gördüm. Son video basen dis bacak sikilastiriyor ama 7. Dakikadan baslatip video bitince ilk yedi dakikayi yapmak lazim videonun duzenlemesinde son kismi basa koymuşlar. Bunlar oldukca zorlayici ama alisinca cok biçim veriyor hele bi de isindiktan sonra yapılirsa tadindan yenmiyor. Squata da basladik artik bugun . Ha bi de seyi sorucam ilerde baya cok yapicaz ya squat sayisi artacak, hepsini bir anda yapiyoruz dimi yoksa set seklinde mi ?

X