ABREKA ve arkadaslarinin spor listesi

Ceviz tüketiyorum ara ara ben,sütü de çok severim :kk77:
Banyoda peeling yapıyorum birde bacak için selülit için :süslü:
Bademde protein var kuruyemislerde en çok. Ustelik icindeki yararli yaglar yag yakmayi da sagliyor. Ben aksamlari az bisey tabuk gogsu alıyorum yumurtaya sonra galetaya bulayip firina atiyorum cok doyuruyor böyle seyler yapabilirsiniz iki yumurtali tek domatesli menemen yapiyorum mercimek hasliyorum nohut hasliyorum her yemegin yanina yogurt yiyorum cok etki ediyor

Bademde protein var kuruyemislerde en çok. Ustelik icindeki yararli yaglar yag yakmayi da sagliyor. Ben aksamlari az bisey tabuk gogsu alıyorum yumurtaya sonra galetaya bulayip firina atiyorum cok doyuruyor böyle seyler yapabilirsiniz iki yumurtali tek domatesli menemen yapiyorum mercimek hasliyorum nohut hasliyorum her yemegin yanina yogurt yiyorum cok etki ediyor

Çok iyi fikir bu söylediklerin canım hemde pratik şeyler saolasın yapacağım hepsini inşallah :KK66:

rakbenadam rakbenadam merhaba burada toplandık :eğlence:
siz ilk mesajdaki programa göre mi yaptınız ona göre ilk mesajı güncelliyip not alıyım :KK49:
pazartes
salı
çarşamba
perşembe
cuma
kaçar tane yaptınız :spor:

rakbenadam rakbenadam merhaba burada toplandık :eğlence:
siz ilk mesajdaki programa göre mi yaptınız ona göre ilk mesajı güncelliyip not alıyım :KK49:
pazartes
salı
çarşamba
perşembe
cuma
kaçar tane yaptınız :spor:

Merhaba ben ısındıktan sonra 20x3 set olarak squat yapıyorum.
Hergün buraya yaptığımı mı yazayım ama ben öyle tek seferde yapabilceğimi sanmıyorum setlere bölmek daha kolay gibi :KK70: :KK70:

Merhaba ben ısındıktan sonra 20x3 set olarak squat yapıyorum.
Hergün buraya yaptığımı mı yazayım ama ben öyle tek seferde yapabilceğimi sanmıyorum setlere bölmek daha kolay gibi :KK70: :KK70:
gün sonunda kaç tane oldugunu yazdırabilirsin o zaman :KK70:

Tamam öyle yapalım :KK70: peki beslenmeyi nasıl yapıyorsunuz ben dengesiz besleniyorum da bi programa oturtabilen var mı?
:KK70:
Valla bende hep dengesiz beslendim sabahlari simit meyve suyu oglen yemek yerim aksam yerim gece tekrar abur cubur vs
Bugun sut yogurt kuruyemis yumurtaya agirlik vermeye basladim sadece :KK53:

X