- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
Onu bilmiyorum da adventure time falan varHahah ben de kardesimle izliyorum fineas ve forb falan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu bilmiyorum da adventure time falan varHahah ben de kardesimle izliyorum fineas ve forb falan
Sıkılaşmak isteyen arkadaşlar ben bunlarin faydasini cok kisa surede gördüm. Son video basen dis bacak sikilastiriyor ama 7. Dakikadan baslatip video bitince ilk yedi dakikayi yapmak lazim videonun duzenlemesinde son kismi basa koymuşlar. Bunlar oldukca zorlayici ama alisinca cok biçim veriyor hele bi de isindiktan sonra yapılirsa tadindan yenmiyor. Squata da basladik artik bugun . Ha bi de seyi sorucam ilerde baya cok yapicaz ya squat sayisi artacak, hepsini bir anda yapiyoruz dimi yoksa set seklinde mi ?
Tamam bebeğim yapayım bu akşam yazarım birazdanTamam makyajim ilk mesajda kac squat yapmamiz gerektigi yaziyor ilk gun 50 tane
50squat yaptiginda haber ver hemen not aliyim oraya bugun basla istersen yap gel
Tamam bitanem bekliyoruz kolay gelsinTamam bebeğim yapayım bu akşam yazarım birazdan
Tamam bebeğim yapayım bu akşam yazarım birazdanTamam makyajim ilk mesajda kac squat yapmamiz gerektigi yaziyor ilk gun 50 tane
50squat yaptiginda haber ver hemen not aliyim oraya bugun basla istersen yap gel
50 kolaydi da ben bakalim 100un ustune cikinca napicazBen de bugün bir kerede yaptim
Birde ben sandalyeyle yaptin sen nasil yaptin?Aynen ben de onu düşündüm de ama kademe kademe ilerleyince zorlanmayiz heralde beşer bser artirdigimiz için
Ben sandalyesiz yaptım canimBirde ben sandalyeyle yaptin sen nasil yaptin?
Yarin bende sandalyesiz yapiyimBen sandalyesiz yaptım canim
Haa o zaman ilk uc dort gun sandalyeli yapip alis bence daha cok gunumiz var yine sandalyesiz yaparsin :) sırtın omuzların dik dizler ayak parmaklarını geçmesin yeter :)Yarin bende sandalyesiz yapiyim
Bugun ben ilk defa squat yaptim o yuzden sandalyeyle denedim
Elifin antrenoru 1ay yetersiz sonuc almak istiyorsan 2-2.5 ay yap demis :)Haa o zaman ilk uc dort gun sandalyeli yapip alis bence daha cok gunumiz var yine sandalyesiz yaparsin :) sırtın omuzların dik dizler ayak parmaklarını geçmesin yeter :)
Zaten sporu ömürlük yapicaz canım bir kere başlayınca o aliskanlik yapiyor devam ediyor isterse dort ay olsun sonuçta sonuç alicaz inşallahElifin antrenoru 1ay yetersiz sonuc almak istiyorsan 2-2.5 ay yap demis :)
İnsallah canimZaten sporu ömürlük yapicaz canım bir kere başlayınca o aliskanlik yapiyor devam ediyor isterse dort ay olsun sonuçta sonuç alicaz inşallah
Yatmadan önce çekicem canimmİnsallah canim
Fotograf cektin dimi once sonra yapariz
Yapmadan once azıcık ısının da iyi olur kolay gelsinnYaptım yaptım yuppi
Ağrıdı biraz ya zorlandım inşallah yaptıkça alışırım
giitkçe sayı artacak inşllah yapabiliriz balım hemen kaydediyorumYaptım yaptım yuppi
İlk zamanlar kas agrilari oluyor. Bende yapiyorum ve ilk on gun cok agrim oldu agrisa da birakmadim. Sonra alisti kaslar. Yakmasi yaptigin hareketin ise yaradigini gosteriyor.Yaptım yaptım yuppi