- 31 Mart 2017
- 85
- 60
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gercekten fark var sss gelince o da baksin bence boxerli olan guzelGerçekten mi . Ben farkedemiyorum ya
OkeyGercekten fark var sss gelince o da baksin bence boxerli olan guzel
Ben basliyorum kizlar simdi
Tabloya gore bugun kac tane yapmamiz gerektigi yaziyor hadi yapip gelelim kaydediyim bende ilk mesaja
Benden yaptım 50 squatyaptım geldim kızlar hemen tablo oluşturuyorum ben
Ikinci fotoda kalcan daha dikBaksırlı olan 1 ay sonraki sizce değişim var mı? Bence Yok gibi. Bana ait bu Arada fotoğraf
SevindimIkinci fotoda kalcan daha dik
canım bak şimdi tablo hazırlıyorumBenden yaptım 50 squat
canım yaptın mı kaydettim yaptın diyeIkinci fotoda kalcan daha dik
:)))Sevindim
Bekar-25- çalışıyor :))kızlar bu arada tanışalım yaşlar kaç öğrenci miyiz evli miyiz
artık takım arkadaşıyızzz A Anais watersoon Elif062505
tamam canım kaydettimBen de yaptim şimdi 50 squat
Avukatim canim 25 yaşındayim ben sen :)kızlar bu arada tanışalım yaşlar kaç öğrenci miyiz evli miyiz
artık takım arkadaşıyızzz A Anais watersoon Elif062505
Bekar-25- çalışıyor :))
bende 21 hemşireyim bekarımAvukatim canim 25 yaşındayim ben sen :)
ne bileyim bana çok sıradan bir şeymiş gibi geliyorYa zor olmuyor mu kendi kanim alinirken yarim saat kalkamiyorum ayaga o kani gorunce sen nasil ustesinden geliyorsun yaa
Vay be işte alışıyor demek ki insan. herkesin yapabileceği bir sey degil siz hemsirelere ve doktorlara seçilmiş gözüyle bakmisimdir hep. Bir donem refakatçi kaldim hastanede az daha kalsam o yaralilari vefat edenleri gördükçe aklimi kaybedecektim yani.ne bileyim bana çok sıradan bir şeymiş gibi geliyor
Kolay değil evet ama staj yaptik okurken 2yil, o arada her seyi gorup alistim calismaya baslayinca sıkıntı olmadiVay be işte alışıyor demek ki insan. herkesin yapabileceği bir sey degil siz hemsirelere ve doktorlara seçilmiş gözüyle bakmisimdir hep. Bir donem refakatçi kaldim hastanede az daha kalsam o yaralilari vefat edenleri gördükçe aklimi kaybedecektim yani.