- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
Tesekkurler canim sanada basarilar tanistigima cok memnun oldum iyiki topige yazmisim bugunMeslek hayatinda basarilar canim sizlere ihtiyacimiz var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkurler canim sanada basarilar tanistigima cok memnun oldum iyiki topige yazmisim bugunMeslek hayatinda basarilar canim sizlere ihtiyacimiz var
Sizinde kalçanızda yırtıklar var mıTesekkurler canim sanada basarilar tanistigima cok memnun oldum iyiki topige yazmisim bugun
Yok canim yillardir 45kiloyum bu ay 1kilo almisim dolayisiyle birden kilo alimi soz konusu olmadigi icin yirtigim yokSizinde kalçanızda yırtıklar var mı
Feci yırtığım var inanılmaz kötü. Bnmde kilom hep sabittir nasıl oluştular anlamadım . Çok rahatsız oluyorum , çok ya denedim geçmiyorYok canim yillardir 45kiloyum bu ay 1kilo almisim dolayisiyle birden kilo alimi soz konusu olmadigi icin yirtigim yok
Senin var mi?
Sey duymustum corekotu yagi iyi geliyor diye
Corekotu yagini denedin mi internetten bi bakim neler yapilabilirmisFeci yırtığım var inanılmaz kötü. Bnmde kilom hep sabittir nasıl oluştular anlamadım . Çok rahatsız oluyorum , çok ya denedim geçmiyor
Hayır onu denemedim ama artık yağlarla geçmeyecek gibi duruyor . Birde selülitler var tabi. Bnde çok araştırdım netten genelde boş bilgi var yaCorekotu yagini denedin mi internetten bi bakim neler yapilabilirmis
h ttp://www.bitkiselcareler.com/kalcadaki-catlaklar-gecer-mi-kalca-catlaklarina-bitkisel-cozum.htmlHayır onu denemedim ama artık yağlarla geçmeyecek gibi duruyor . Birde selülitler var tabi. Bnde çok araştırdım netten genelde boş bilgi var ya
Ben de cok memnun oldum caniimTesekkurler canim sanada basarilar tanistigima cok memnun oldum iyiki topige yazmisim bugun
Yarin 55 yapiyoruzBen de cok memnun oldum caniim
İncelemiştim evet ama hepsini yapmadım bunlarınh ttp://www.bitkiselcareler.com/kalcadaki-catlaklar-gecer-mi-kalca-catlaklarina-bitkisel-cozum.html
Bak burda cok alternatif var belki denemedigin bir sey vardir arasinda canim
Belki squattan sonra sıkılastikca duzelir canim sen yine besleyici yaglarla masaj falan yapabilirsinİncelemiştim evet ama hepsini yapmadım bunların
Umarım :/Belki squattan sonra sıkılastikca duzelir canim sen yine besleyici yaglarla masaj falan yapabilirsin
Benim de bacaklarimda cok az vardi sonra gecti hicbir sey yapmadim hemdeUmarım :/
Ne güzel ya. İyimiş :))Benim de bacaklarimda cok az vardi sonra gecti hicbir sey yapmadim hemde
Ahahah insallah seninki de gecer squattan sonraNe güzel ya. İyimiş :))
2.ayın içindeyimAhahah insallah seninki de gecer squattan sonra
Simdi sen kacinci aydasin elifcim
Acaba istedigimiz sonucu kac ayda elde edebiliriz2.ayın içindeyim
Nasıl bişey istediğini bilmiyorum ama , şekillenmeye başlaması doğru beslenme ile bence 2 ayAcaba istedigimiz sonucu kac ayda elde edebiliriz
Ben beslenmenin bu kdr önemli olduğunu düşünmemiştim açıkçası .. spor hocam en son bide sağlıklı beslenerek devam et o zaman gör sonucu dedi gaza geldimNasıl bişey istediğini bilmiyorum ama , şekillenmeye başlaması doğru beslenme ile bence 2 ay
Neler tuketiyosun mesela ben cok dengesiz besleniyorum maalesefBen beslenmenin bu kdr önemli olduğunu düşünmemiştim açıkçası .. spor hocam en son bide sağlıklı beslenerek devam et o zaman gör sonucu dedi gaza geldim