Ablamm...

Oyle ben hatirlayamayack kadar ufaktim. Ama ablam 8 yasinda bir cocuktu bi anda annesiz kaldi 2 sene okula bile gidememis ki o derece uzulmus . Cocukken ablam hatirladigi kadariyla anlatirdi annemizi ikimizde aglardik sarilirdik birbirmize . Yeri dolmuyor boslugu kapanmiyor. Sevmeyi sevilmeyi ogrenemiyosun bi kere. Cocuklar dusunce yada kavga edince anne diye aglar . Biz hic kullanmazdik o kelimeyi tuafti garipti. Oyle boyle buyuduk . Geldigimiz son nokta bu oldu . Ozunde iyidir ablam merhametlidir eli cok aciktir .

Elim gitmiyor telefona zaten . Aramiyorum ama ne yalan soyliyim icimden hep aramasini istiyorum. Ben arasam esine bak ben dogruyu soyluyorum haksiz olsam o ararmi bile diyebilir .

Ne kadar üzücü çocukluk geçirmişsiniz hepiniz de.Ablanızın tedavi olması şart. Yaptığı da kabul edilebilecek bir şey değil. İftira resmen. Hap verdi bana ne demek ya.
Siz aramayın. O elbet arayacak . O zaman tedavi olmasını şart koşun.
İnşaallah hayat ikiniz için de bundan sonra çok güzel olur

Ablam bı haltlar yiyip üstüme atmıştı ,derken eşini mi aldatiyo siz bunu biliyomusunuz ben olsam ablamda olsa mesafeli olurdum yalanın dozunu iyice kaçirmiş

ahh canım benim. Allah sana yuvanda yavrunla huzur mutluluk versin inşallah. ablaların da çok çok mutlu olurlar umarım.

Ablanız size açık açık iftira atıyor. Bu ilkte değil. Belki metresiyle bile buluşmuş olabilir sizin adınızı kullanıp. Ve siz onu aramak istiyorsunuz. O sizi arasa bile barışmayın derim ben.

Kolaylikla yalan soyleyen insandan cok korkarim her turlu iftirayi atabilir. Bnm de eskiden boyle bi arkadasim vardi ailesine surekli yalan soyleyip bnm adimi kullaniyormus sonradan ogrenince hemen arkadasligimi bitirdim, sizin ki ablanizmis cok uzuldum. Arkadasiniz olsa bi daha asla konusmayin derdim ama abla insanin kani cani bence yine de siz bi adim atmayin o sizden ozur dilerse konusmaya baslarsiniz ama onda da bir daha yalanlarina sizi katmayacagini belirterek, sozunu alarak konusun derim..

Sigara bile icmiyor . En cok sasirdigim konu bu alkolde almamis alsa kokusundan anlarim diyor esì. Ne oldugunu bilmiyoruz o gunu npti ne etti asla soylemezde .
Kafası iyiydi derken nasılmış? Sarhoş değilmiş, sizden çıkmış evine giderken simitçi görmüş gibi uyuşturucu madde satıcısı mı görmüş almış? Yani uyuşturucu dediğin dur aklıma gelmişken onu da alayım olayı değil. Üstelik yanında çocuk da varmış.

Acaba kafasına göre doz hesap etmeden kendi ilaçlarından mı içmiş? Ya da ne bileyim hastalığı ilerliyor da atak falan mı geçirdi? Yazık çocuğu var ve çok zor bir hayatı olmuş. Belli ki psikolojik olarak iyi durumda değil. Tedaviyi kafasına göre reddedemez. Bu şekilde annelik de yapamaz.

Ben dışlamanızdan ziyade sahip çıkmanızı öneriyorum. Abla kardeş bire bir konuşmayı deneyin. Yazık kendi annesiz büyümüş kızı da mı annesiz büyüsün? Belli ki bir noktada yatırılacak hastaneye. Kendi kontrolünde olsun yatışı tedavisi.

O anne dediğiniz kadının acılar içinde ölmesi tam sayılmasa da ilahi adalet olmuş. Büyük kızı özellikle yanına almış ki ayak bağı olmadan evde iş güç görsün. Ben gitmezdim cenazesine, gitseydim de iyi bilmezdim hakkımı helal etmiyorum derdim.

sırf özledigin için affedersen yegenlerin için katlanırım dersen bunun ilerde katlanarak daha büyüklerini yaşarsın. ki öncedende yaşamıssın tahmin edebilirsin ileriyi. değmez. sevse gerçekten seni ayrı tutar senin üzerinden konuşmaz. huy ise tedavi olsun öyle gelsin. ben asla katlanamam hasta bile olsa ben o duruma düşmek zorunda değilim. ben onu ne kadar seviyosam oda azcık bana deger veriyosa tedavi olur o kadar. zaten kocasıda huyunu bildigi halde lafına inanıp size tavır alıyosa pek kafası çalişmiyo demektir. yarın bi gün cok büyük kavgaları olur arada yine siz kalırsınız. her türlü zarardan baska bişeyi olmaz. tekrar ediyorum seven insan çabalar. sadece siz affederseniz belkide ilerde canınıza mal olacak olaylar gelişebilir. sırf ablan diye değer mi?

Ablanız size açık açık iftira atıyor. Bu ilkte değil. Belki metresiyle bile buluşmuş olabilir sizin adınızı kullanıp. Ve siz onu aramak istiyorsunuz. O sizi arasa bile barışmayın derim ben.
Haklisiniz . Acik ve net iftira atmak. Ama iste kardeslik baska . Bi arkadas bi tanidik yapsa lafi bile olmaz siler gecersin. Kardes olunca hele bide cok guclu baglarin oldugu bi kardes hem
Ablam sigara alkol hic bisey kullanmayan birisi . En cok sasirdigim nokta bu . Daha once bisey ictigini kafasi guzel oldugunu ben hic gormedim. Benim evimden saat 6 da cikti bir saate evine varabilcekken saat 11 de evine varmış . Kaynanasiyla altli ustlu oturuyorlar . Gidince esi sormaya baslamis nerde kaldin niye geciktin . Cevap veremiuomus yatmis yere baygin gibi . Sonra karddsimden basim agriyo diye bi hap istedim o bana ne verdiyse bu hale geldim uyusturucuydu herhalde mahvoldum anca cikabildim ordan dems. Ama ben inanin hic bisey vermedim benden 6 da ciktiysa en gec 7 dede evinde olur . Nereye gitti ne icti ne yapti hic bilmiyorum. Yada ilgi cekmek icin numarami yapti bunu bile dusundum. Yapabilir cunku boyle seyler.. kullandigi bi ilac ta yoktu doxunu fazla kacirsin. Tedaviyi konusmak bile istemiyor. Esi biseyin farkinda degil . Kaynanasi anlamis psikolojik sorunlari mi var diye sormustu. Kendisi asla kabul etmiyor . Keske olsa ilaclarini bile icmedi.
Hastaneye cok bekledi hamileyim enfeksiyon lu bolume giremem kendisi verem hastasi bulasabilir diye bahane ettim. Cenazesinede bi yabanci gibi katildim ne uzuldum ne agladim . Bi kosede izledim .

Ablam bı haltlar yiyip üstüme atmıştı ,derken eşini mi aldatiyo siz bunu biliyomusunuz ben olsam ablamda olsa mesafeli olurdum yalanın dozunu iyice kaçirmiş
Hayir . Daha onceki evliliginde esi instagram vs kullandirmiyodu. Ben de evliydim ama benim vardi . Cokta yakin oturuyorduk. Kendi telinden benim adim ve soyadimla bi hesap acmis . Yakalanincada nur acti aman kocasina soyleme bosver ben soylerim bidaha benim telefonumdan girmez demis . Dusunebiliyomusun. Gene biseyden haberim yok gene esimin hesap sormasiyla afalliyorum. Ama bana guvendigi icin bana inandi . Kendi eside sonradan anladi

Hayir . Daha onceki evliliginde esi instagram vs kullandirmiyodu. Ben de evliydim ama benim vardi . Cokta yakin oturuyorduk. Kendi telinden benim adim ve soyadimla bi hesap acmis . Yakalanincada nur acti aman kocasina soyleme bosver ben soylerim bidaha benim telefonumdan girmez demis . Dusunebiliyomusun. Gene biseyden haberim yok gene esimin hesap sormasiyla afalliyorum. Ama bana guvendigi icin bana inandi .

Kardesiz tabi bazen birbirimizi kollucaz . Bazen arkamizi toplucaz . Sıkıştıgı durumlarda kurtricaz. Ama herseyjn bi boyutu var bi sınırı var . Ufak tefek seylerde destek olmustum . Ama isin ucu bana iftira atmaya kadar geldi. Hem bana iftira atiyo hemde etrafindakileri inandirmak icin oturup beni kotuluyor . Yanlarinda telimi bile acmiyo bole kardes dusman basina diyo. Hic ykktan bi senaryo yazip kendi cizdi kendi oynadi . Ben arada kaldjm ve gec ogrendim. Hasta oldugunun farkindayim . Ilgi cekmeyemi calisiyor onu anlayamiyorum. Sirf bunun icin bile benden cikip biyerde oturup evine gec gidip ayilma bayilma numaralari bile yapmis olabilir. Ben bisey vermedigime gore kendide hic bisry icmeyen nasil temin edilir bilmeyen biri olduna gore hersey bi senaryo bile olabilir . Cok kiziyorum ama bi tarftanda uzulup ozluyorum . Atsan atilmiyor satsan satilmiyor yani

katı bir insanımdır ama bu durumda küslük yerine ablanıza sahip çıkmanızı öneririm. hiç aramayın direkt gidin ve konuşun.

boyle olmaz

geçmişin hatırına sahip çıkma sırası sizde artık

Kızmayın bilinçli yapmıyor
Kafası normal değil
Destek alması lazım
Geçmiş olsun
Valla inanin gidip konussam etrafindakilerw bak kendi geldi pisman oldu hatali olan o yalan soyleyen o bile diyebilir

hikayeniz kalbime dokundu annesiz büyümüş biri olarak
bizimki vefat etti sizin ki de öyle olmuş
ablanıza o yüzden çok bağlısınız işte.. bizde kardeşimle bağlıyızdır birbirimize

annenizle hiç görüştünüz mü sonrasında? hiç arayıp sordu mu?

Bilmiyorum ama bana göre biraz pasifsiniz, eşiyle konuşursam beni öldürür vs diyorsunuz ama bu gidişle ne olacağı belli bile değil. Yanında çocukla kaç saat kiminle nerede ne yaptığı belli değil, belli ki ciddi olarak hasta ve hastanede tedavi görmesi lazım. Sizce bu şekilde enişteniz ne kadar evli kalır? Burada bir kadın ablanızın yaptıklarını eşim yaptı diye anlatsa başka kadından tutun da neler neler düşünülür ve boşanın der. İftira ve yalan da büyük problem ama ablanız ne idüğü belirsiz hareketler yapıyor ve bu daha büyük sorun. Eşiyle konuşun durumu anlatın, kv zaten anlamış, ablanızın tuhaf hareketleri yüzünden eşi afedersiniz ama kapıya koysa beş parasız sokakta kalsa ne yapacaksınız? En doğrusu eşiyle konuşun ciddi şekilde tedavi olsun, küçük bir çocuğu var, onunla ne yaptığı da belli değil. Hangi eş bunu kabul eder ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…