Ablamm...

Hic arayip sormadi. Kucukken araya insanlar girdi gel arasira cocuklarini gor diye haber gonderdiler. Ne geldi ne gordu . Yoktuk biz hic onun icin. Diger adamdan 2 oglu oldu . Hep duydum cevreden erkek cocugu istermis ogullarina cok duskunmus diye . Ablam ilk esiyle evliyken onyn evine gelmis . Haberim yoktu davet ettiler . Iceride biri var ben tanimiyorum kocasi iki oglu ablam annem diyince buz kestim . Sarildi bana agladi etti . Ama ben temas kuramadim pek konusmadim da bidahada cenazesine gittim

Pasifsiniz derken ne konuda bu kaniya vardiniz anlamadim ?
Esiyle konussam beni öldürür demedim. Bazi yasanmış olaylar var psikologa git tedavi ol diye esinin yaninda konusunu acsam tepki gosterir asla kabul etmez dedim.
Ayrica 28 yasinda bir kadin defalarca yardim almasina tesfik ettim randevular aldim beraber gidelim diye ısrar ettim hic bisekilde kabul etmedi zorla tutup goturemem ya . Iyilesmek icin once kendi istemesi gerekmezmi ?
Eside ayrica pek biseylerin farkinda degil .zaten sessiz efendi bi adam.
Ablam sigara bile kullanmayan hic alkol almamis hic bir bagimliligi olmayan bi kadin . Belkide o gun sadece ilgi cekmek icin bile olsa gec gidip ayilma bayilma numarasi yapip sıkısinca beni one atmis olabilir. Tabikide bu tedavi olmasi gerektigini degistirmez. Yillarca soyledim konussam gene soylerim tedaviye ihtiyaci var. Kendi kabul etse inan bana en buyuk destekcisi gene ben olurum.

Kendisine değil zaten eşine söyleyin. Siz götürmekle mükellef değilsiniz zaten yeni kurduğu bir aile var ve bu durumlardan haberdar olması gerekir. Ablanızın açıklarını kapatamazsınız. Haberlerde bir olay olduğunda hep diyoruz çevresinde kimse mi farkında değil vs diye işte siz farkındasınız ailesiyle konuşun.

Yeğeniniz ablanızın önceki evliliğinden mi? Eğer öyleyse en azından çocuğu kollayın. Ablanızın gidişatı belli, ya ilacını kullanır tedavisini olur bu tarafa; ya da her şeyi red deder tedavi olmaz o tarafa. Teyze anne yarısı, çocuğa sahip çıkın.

Bana göre annenizin ölümü bile travma yaratmış, hesaplaşamamış sorularının cevabını alamamış. Annesi küçükken başka adama kaçmış terk etmiş, yetişkin olunca da ölerek geride bırakmış. Çocuklara her zaman doğru söylenmesi taraftarıyım ama anneniz gibi biri için öldü deyip yalan söylerdim heralde. Yazık 8 yaşından 28 yaşına kadar genç kadın azap çekmiş.

Ne olursa olsun geçmişi değiştiremiyoruz, sorumlu olduğumuz büyütmemiz gereken çocuklarımız var. İnşallah en yakın zamanda ablanız iyi olur düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…