- 25 Temmuz 2019
- 9
- 3
- 35
-
- Konu Sahibi Sevmektenhicusunmam
ablam olacak kişiliksiz bize düşman olanlarla dost oldu babam, kardeşim ölümden döndü ama hiçbiri aramadı babamda sildi.. Evet biraz karısık yazmısım ama çok sinirliyim ne yazdım bilemedimYa yazdığınızdan pek bir şey anlamadım kusura bakmayın. Ablanız, küçük kız kardeşe hırsızlık iftirası atmış. Sonra küçük kardeşin suçsuz olduğu ortaya çıkmış. Bu kadarını anladım da... Şimdi kim sizi sosyal medya hesaplarından silmiş, vefasız olan hangi kardeş, oraları çok karışık yazmışsınız.
Haa ablanız, küçük kız kardeşle olan olay yüzünden size ve ailenize kinlenmiş, sonra gitmiş ailece görüşmediğiniz insanlarla can ciğer olup, sizi de sosyal medyadan silmiş. Eee iyi iftira atan kendisi, kinlenmesi gereken o değil ki bu durumda. Yani ağır saçmalıyor o zaman da, yapacak bir şey yok koskoca insana.ablam olacak kişiliksiz bize düşman olanlarla dost oldu babam, kardeşim ölümden döndü ama hiçbiri aramadı babamda sildi.. Evet biraz karısık yazmısım ama çok sinirliyim ne yazdım bilemedim
Canım benimle alakası yok kavganın ben orada degilim bile. Kardeşim diyoki ne özürü yegen bagırıp çagırmıs küfür etmiş yegen dedim 25 yasında kocaman adam.. Arkadasım valla sesimizi çıkarmıyoruz ama onlar değişik biri HERSEY kendi istediği gibi olsun.. Kendilerine herkez kul köle olsun ama benim kardeşimde genç kız agza alınmayacak küfürler ne demekSizinle neden küstü?
Kizkardesinizin olayı yüzünden mi?
Çocuk yüzünden kavga eden yetişkinleri anlamıyorum.
Siz de teyzesiniz..
Ortaya çıkınca durum yeğeninize,
Hadi bakalım teyzecim, küçük teyze/ayşe (ne diyorsa artik) üzülmüş.
Yanlış anlaşılma için özür dileyelim dersiniz biter. Ne gerek var gerilmeye?
Ayda yılda bir gelen kizkardesiniz, canınız, kavga edip evden gönderme olmamış
Yok canım bir ayakkabısını bulamamış erkek ayakkabısı kardeşime küfür ede ede kim aldıysa çıkarsın demiş bizimki kız erkek ayakkabısını napsınOğlu nerede meselenin ?
Zaten kardeşinizle de ne olmuş anlamadım.
Akrabalarla görüşmem deyip görüşmüş. Siz de buna mı sinir oldunuz ?
Aranız da kan davası mı var ?
Are you pencil?
Degilmi insanın kendi ablası yapıyorsa millet neler yaparSalın insanları. Bu kadar beklenti içine girmek yormuyor mu sizleri? Ablanız kiminle isterse onunla samimi olsun size ne ki? Koyarsınız mesafenizi hayatınıza bakarsanız. Bu kadar kasmaya gerek yok
Canım benimle alakası yok kavganın ben orada degilim bile. Kardeşim diyoki ne özürü yegen bagırıp çagırmıs küfür etmiş yegen dedim 25 yasında kocaman adam.. Arkadasım valla sesimizi çıkarmıyoruz ama onlar değişik biri HERSEY kendi istediği gibi olsun.. Kendilerine herkez kul köle olsun ama benim kardeşimde genç kız agza alınmayacak küfürler ne demek
Degilmi ama ne biliyim çok zoruma gitti bundan yıllar öncede aynısını bana yaptı.. Şimdi kardeşime yapılınca dayanamadım demek anneme babama bişey olsa bize asla sahip çıkmayacakYa kızmayın bana ana o kadar kötü anlattınız ki derdinizi, çocuk sandim..
25 yaşında kazık kadar yeğeniniz anneannesinin dedesinin evinde onları hiçe sayıp küfrediyorsa, bu durunda eb az 42-45 yaşlarında ablaniz da arkasindaysa, yetmedibu yuzden size nispet yapar gibi sizinle küsüp, küs olduğunuz akrabalarla takılıyorsa ilgilenmeyin.
Konu bile açıp kendinizi yormayin.
Kocaman insanlar.
Bu saatten sonra değişmez zaten.