Neyse konuma gelirsek ablam ve yegenlerim, yurtdısından bize geldi. İyi hos benimde benden küçük bir kız kardeşim var sabah ablam ve çocukları dısarı çıkacakken yegen ayakkabısını bulamıyor ve bagırmaya basılıyor, ayakkabımı çaldılar kim çaldı diye.. Ama nasıl Bi bagırma küfürler agzı alınmayacak (erkek 24) ayakkabilikta en üst rafı açın diye haykırıyor orada da kardeşimin kışlık botları var neyse bu beddua ede ede ve küfür ederek evden çıktılar.. Aradan 15 dakıka geçti telefon ediyor abla kişisi ee biz ayakkabıyı bulduk, sorun kalmadı. (çıkıp gelip bir özür falan yok biz bulduk bu kadar) yani diyorlarki biz o kadar laf söyledik nasıl olsa bişey olmaz unutulur) kardeşimde aglıyor ben 30 yasına gelmişim kimseden böyle bir küfür ne duydum ne işittim dedi sinir krizi geçirdi.. Aksam oldu geldiler eee biz kötü bişey demedik kiii acıtasyon basladı..babamda sen nasıl küfür edersin senden büyük ve teyzene dedi ben küfür etmedim falan babamda bida duymucam dedi.. Ablam kendini kurmus öyle gelmiş eve hani birseyler derlerse valizi alıp kendi evleri ama kalmıyorlar elektrik su kapalı diye bahane ama hergün hergün kavga evde kendi çocukları kavga ediyor.. Neyse babamda dedi ben hırsiz çocuk yetistşrmedim sen nasıl konusursun nasıl küfür erdirsin dedi yegene, ablam oradan atıldı sen kızına yüz vermişsin diye hadi kalkım gidiyoz deyip gittiler....
2. Konu su arkadaşlar...
Biz halmalarla konuşmuyoruz ablamda konusmuyodu ama işte yüz yüze gelince dövecem kuzenlerden için söyle yapıcam laf söylecem benim yüzüme bakmazlar ne halalıl yaptı diye baya bir saydırdı ama şimdi görüyoruzki bizden gece gitti sabah onların yanına koşmus ya bu nankörlük iki yüzlülük Degilmi.. Benim annemin babamın hiçmi emegi hakkı yok sende sen nasıl baban ölümlerden dönerken arayıp sormayan insanın evine gidip onlarla gezersin hadi onu geçtim ya yüze gelince, yüzüne tükürecem dediğin insanla nasıl beraber aynı masada alem yaparsın.. Aklım almıyor.. Sosyal medyada da engelmiş bizi.. Böyle abla olmaz olsun
sabah çok sinirliydim karısk yazdım kızlar kusura bakmayın hakkınızı helal edin
Kızlar bizim yaptığımız iyilikler öyle böyle degil annem, babam resmenn köle oldular aman rahat etsin diye ama onları bir gün mutlu etmedi bir yere götürmedi bizimle küsünce hemen düsmana sarıldı böyle birr kardeşlik olurmu, böyle nankörlük olurmu