Ablamın evi:)

çok şık canım..
Hamdolsun 13 yıl sonra böyle güzel bir eve sahip olmuş..
Rabbim huzur ve sağlık versin inşAllah..

ayyy süperr MAAŞALLAH yaaa....ablanızın gözü aydın canım benim...
vallahi çok güzel döşenmiş bayıldım güle güle otursun inşallah...
darısı bana ve benim gibi ev sahibi olmak isteyenlere AMİNopuyorumnanaktan

çokkk güzell hayatım allah bize ve sanada nasip etsin huzurla otursunlar inşlh ablacığınada sevgi ve slmlar

bayıldım eve harika gerçekten:))))))))))))))

darısı bizimde başımıza inşallahh:)))
allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsinn:))

bende bittim valla. duvar kağıtlarına koltuklara tertemiz mis gibi olmasına... Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah. darısı isteyen herkesin başına.

muhteşem görünüyo,Allah sağlıklı huzurla oturmayı nasip etsin,Allahım olmayanlarada versin...

Allahım ne güzell nekadar istenerek döşenmiş bir ev :) Allah güle güle oturmayı nasip etsin... hele o teras... ahh orda ne güzel kahvaltılar yapılır,5 çayları içilir...

müthiş bir evi var ablanın Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canım...
Darısı benim ablamın başına...

çok güzel allah ağız tatdiyla oturmayı nasip etsin sağlıklı sıhatli :) hep hayallerimdeki gibi teraslı bir ev allah isteyen herkeze nasip eder inşallah
çok özenle döşenmiş maşallahhh

evet gerçekten döşemek için çok gezdiler çok baktılar hatta bi 6 ay boyunca eşya baktılar diyebilirim.
güzel dilekleriniz için tşkler:)
darısı olmayanlara inş.

ev gerçekten çok güzel ama ben en çok üst katta ki o mutfağa bayıldım

ablan güle güle huzurla otursun inş evinde

canımmm cok güzelll, Allah ağız tadıyla oturmayı nasib etsin ablacığına a.s.
özellikle holdeki yollukları, salondaki siyah-beyaz halımtırakı şeyi cok beğendim kaydirigubbakcemile2 , salonun perdelerine ve kuşlu masaya bayıldım opuyorumnanaktan ve üst kattaki mutfagın yanındaki köse takımı cok güzell hihoyyyt
bu arada holdeki yolluklarla üst kattaki halı saray halı dimiii :jeyyar:

Ablanin ewi Çok güzelmis canim.. Allah agiz tadiyla oturmayi nasip etsin... Darisi olmayanlara ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…