tam 13 yıl snra oldu cnm evliliğinin:)kızz süperr bayıldımmm 13 yıl sonramı oldu buu bizde 10 uncu yılımızdayız ayy darısı başımıza zemuszemus
amin cnm bnmm darısı başımıza inş.muhtesemmm
duvar kagıtlarına bayıldımm
allah bızede nasıp etsın sekerım :)
ayyy bayıldım bayıldım
çok şık bi ev olmasına rağmen aynı zamanda da kesinlikle mobilya dükkanı gibi durmuyo çok çok güzel allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin :)
sahane super mobilyalari cok guzel allah agiz tadiyla oturmayi daim kilsin insallah
süper bayıldım allah olmayan herkese nasip etsin....
amin kızlar saolunnnduvar kağıtlarına bayıldım siyah beyazı kullanmayı çok severim canım güle güle otursunlar inşallah terasın manzarası da ayrı bir güzel a.s.
amin cnm saoll
evet çok fazla eşya almadılar
sadece zorunlu olanlarıa.s
:Saruboceq:a.s. aminn cnmmmWauuuuwww super olmus ya. Allah herkese istedigi gibi bir ev nasip etsin.
Cok ferah bir ev. Ablan gule gule mutluluk icinde otursun insallah
kartal'da:)ayy maşallah süperrrrr deniz falan görüyor istanbulda nerdeeeee
evet kağıtlar çok ayrı bi hava veriyor:jeyyar:Çok güzel,ferah ve güzel döşenmiş bir evi var ablanın.. Allah hayırlısıyla,eksiksiz,sağlıkla,mutlulukla yaşamayı nasip eder inşAllah.. :)
Allah nasip ederse bende evimde wall sticker kullanmayı düşünüyorum,çok şık ve değişik duruyor..
Rabbim ev sahibi olmak isteyen herkesi ev sahibi yapar inşAllah. :)
hımm bnde ferah demek istedin znettm cnmcanım hani böyle bazı evler olur mobilya dükkanı gibi dururlar hiç bi ruhları yoktır evin
ama bu ev böyle değil çok şık olmasına rağmen ruhsuz durmuyor içinde yaşanılası çok rahat huzurlu duruyor yerimsenibenonu demek istedim yoksa zaten daha ne eşyası alıcaklar herşey süperrrdelikafadulden
amin cnm inş.buyrunnnnnnnnnçok güzel bende çok sevdim...
iyi günlerde otursunlar canım
çok güzel gerçekten
bakarken göz yormuyor adeta dinlendiriyor zevkle döşenmiş bir ev
Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin inş.