Ablamın evi:)

çok beğendim canım ablanın evini:lepi:tam istediğim gibi fazladan hiç eşya yok alkisalkisalkis inşallah benimde böyle olur bende teraslı istiyorummafoldumben

valla cok zevklı bence sade sık tertemız allah huzurla saglıkla oturmak nasıp etsın..

bayıldımmm zemuszemus
salon yatakodası tam benim zevkim duvar kağıtları muhteşem
alah herkese versin inşallah delikafadulden

tek kelimeyle süper

çok beğendim canım ablanın evini:lepi:tam istediğim gibi fazladan hiç eşya yok alkisalkisalkis inşallah benimde böyle olur bende teraslı istiyorummafoldumben

supermis ya bayildim valla Allah agiz tadiyla oturmak nasip etsin

herkeze nasip olur insallah cok güzelmis yaa masallah

saolun kızlarrr:1hug:a.s.

ayy süper valla..allah agız tatıyla oturmayı nasip etsin..bu arada ablan beni evlat edinebilir mi?kaydirigubbakcemile3yada oglu varsa evleneyim hemen ama kaynanamla oturmak şartıylakaydirigubbakcemile3

çok güzlmiş cnm allah bizede nasip eder inş ablanıda tebrik et bizlerin yerine cnm.

ayy süper valla..allah agız tatıyla oturmayı nasip etsin..bu arada ablan beni evlat edinebilir mi?kaydirigubbakcemile3yada oglu varsa evleneyim hemen ama kaynanamla oturmak şartıylakaydirigubbakcemile3

kız seni gidi seniiii ne diyon öle bakim sen nezaman unuttun seninkini hehe:jeyyar:

çok şık bir ev güle güle otursun canım ablan
darısı başımıza delikafadulden

ah canım çok güzelllll.salondaki heykellere de bayıldım.tertemiz derli toplu ve çok zevkli bi ev.bende ablamın evini koymuştum "ablamın evi"başlıklı.ablalar herşey demi cnm.

vavvv bayıldım yaa çok güzel bir ev mobilyalar çok hoş sade ve kullanışlıcanım 13 yıl sonra evleri oldu derken ablan kayınvalidesiylemi yaşıyodu merak ettim ama beklemeye değer bir ev olmuş hele manzara harika:lepi:

harikulade bir ev güle güle otursun ablanız
tşkler.a.s.
haha 12 yaşında bi oğlu var cnm uyarmı:)
çok güzlmiş cnm allah bizede nasip eder inş ablanıda tebrik et bizlerin yerine cnm.
tşkler cnm amin:Saruboceq:
harika valla Allah mutlu oturmayı nasip etsin.
amin cnm saol:Saruboceq:
çok şık bir ev güle güle otursun canım ablan
darısı başımıza delikafadulden
amin cnm aminn inş. daha güzelleri snn olurr :Saruboceq:yerimseniben
ah canım çok güzelllll.salondaki heykellere de bayıldım.tertemiz derli toplu ve çok zevkli bi ev.bende ablamın evini koymuştum "ablamın evi"başlıklı.ablalar herşey demi cnm.
o heykelleri istanbul alışveriş merkezinden aldık cnm beraber.
bi tanesi 45 ytl falandı ama çok güzel duruyor yania.s
iki ablam var allah onların yokluğunu cidden bana göstermesin
biz çok bağlıyız 3 kız kardeş olarak

yok cnm kirada oturuyorlardı
ablam çok istiyodu evde 13 yıl snra alabildiler ondan dedm:)
kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
bi beşiktaşlı olaraktan siyah beyaz hakim olan yatak odası ve oturma odasına bayıldım
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inş. iyi günlerde otursun ablacığın
darısı senin başına canım

çok güzel hatta harika her şey çok zevkli bayıldım resmen anneme gösterdim o da çok beğendi
benimde hayallerimde hep teraslı bi ev var :)
allah huzuru eksik etmesin..

ablamda beşiktaşlı:)
aminn

çok güzel hatta harika her şey çok zevkli bayıldım resmen anneme gösterdim o da çok beğendi
benimde hayallerimde hep teraslı bi ev var :)
allah huzuru eksik etmesin..
amin cnm aminn
inş. daha iyileri olur güzel dileklerin için saol
teyzede tşk ettm:)

Allah bizlere de böyle evler kısmet eder mi acaba opuyorumnanaktan

Ağız tadıyla oturmaları dileğiyle..

eder cnm eder yaaa niye etmesinn
biz istemeyi bileleimde verir:)
ben bi evlenim 13 yıl beklimm
çokk tabii:)
ama sabretmeden bişey olmuyor işte...

herşeyiyle harika bir ev bayıldım valla.
allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin ablana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…