Ablamın evi:)

13 sene evlilik sonrasinda böylesi güzel bir ev hak edilir bence :)

MasAlllah gercekten cok güzel. Allah güle güle oturmayi nasip etsin insaAllah.

Çok güzel olmuş, hayırlı olsun huzurla otursun inşallah Bu kadar zaman sonra olunca da pek bi kıymetli olur. Binbir emekle, neler feda edilerek yapılabiliyor ancak. Allah herkese nasip etsin.

tütütüttü masallah, gercekten cok güzel bir ev, Allah güle güle oturmayi nasip etsin.

Lifecity, nerede bu ev ve dublex mi? Disardan da görüntü cekseydin güzel olurdu, merak ettim )

Darisi isteyenlerin basina...

ben de çok beğendim valla mutlu yuvasında güle güle otursun ablan, Allah herkese nasip etsin inşallah,ama şu çatı katındaki,açık kahve köşe takımını çok beğendim,nerden ve ne kadara alındığı ile ilgili bilgi verirseniz çok sevinirim, biz de yeni ev düzüyoruz nişanlımla küçük bir odamız orası için düşündüm.

sanada mutluluklar cnm.
tam neresi bilmiyorm ama modokadan almışlardı

gerçekten muhteşem harika bir uyumla döşenmiş bir ev olmuş, Allah güzel günlerde huzurlu mutlu oturmayı nasip etsin, çok güzel olmuş, çok beğendim

Tek kelimeyle muhteşem bakarken dedim bende bir gün kendi evimde oturabilecekmiyim acaba?ev var ama ben değil kiracı oturuyor mis gibi evde...

çok güzel bir ev ve güzel uyumlu döşenmiş...gözü yormuyor.....güle güle otursunlar,hayırlı olsun yeni evleri....

canım bayıldım vallahi çok güzel olmuş ablanın evi.allahım içinde huzurla oturmayı nasip etsin inşallah.

Son düzenleme:
ablanızınevi tek kelimeyle muhteşemm..maaşallahbişey sorcam salonda stor yerine jaluzi kullanılmış üstünden 4 yıl geçmiş ablanız memnunumu?jaluzilerin temizliği nasıl yapılıyor.birde camı açmak zor olmuyo mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…