Ablamın evi:)

herşey çok güzel olmuş ama en çok üst katı beğendim o manzarada keyif yapmak yeter zaten.

çok gzelmiş cnm ablanın evi maşallahh allahm olayanlarada versn inş nerde oturuyr cnm ablan ?

hiçç beğenmedim çünkü BAYILDIMMMMMMMMMM Aman Allahım muhteşemmm

cok güzel .duvar kagitlari falan dösenisi.terasi cok begendim. oturasim geldi .manzarasi cok güzel

Ya ama bu ev cok guzel çatı katlarına oldum olası bayılırım ya teras cok guzel gule gule otursun inş....

Benim evimin planida bu sekilde sayilir fakat en ust katimizi esim sark odasi seklinde yapmis evlenmeden once ve ben simdi degistirtemiyorum. benimde aslinda aklimda bu sekil vardi nasil vazgecircem kocisi yaaaa

gerçekten 4.4 lük süper olmuşş.sadee ve çok temiz. zevkle döşenmişş.allah sağlıkla mutlulukla oturmayı nasip etsin işlh.olmayanlarada versinnn .bir oda olsun kendinin olsun derler yaa.kirada oturmak çok zorrr.benim yeni aldığım eve çok benziyor. terasda çay içmekk harikaaaa )))

çok hoşmuş ya... Allah mutlulukla huzurla oturmayı nasip etsin. darısı başıma

Çookk güzel.bayıldım.tam üç kere ev kurdum ama asla isteklerimi başaramadım.Güle güle otursunlar.

hersey cok guzel.duvar kagitlarina herkez gibi bende bayildim.ins banada nasip olur boyle guzel bir ev

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…