Ablamın evi:)

mükemmel desem:nazar:harıka cok beğendım yaa
güle güle otursun cnm
ınş bızede nasıp olur
üst kat odasını cok sevdım köşe takımı cok güzel balkon hele of dıyorummm

tek kelimeyle mükemmellll olmuş Allah Herkese istediğini nasip etsin yarabbimm.... AMİN!!!!

Çok güzel...
Çok hoşuma gitti gerçekten...
Allah güle güle oturmayı nasip etsin...

ayy resmen hayalimdeki evi kopyalamış ablan akannehir bayıldım bayıldım bayıldım,samimiyetle söylüyorum bu kadar güzel eşya ve renk uyumu çok nadir rastlıyorum..duvar kağıtlarıda çok hoş koçtaşta görmüştüm bunları..özellikle tv ünitesinin arkasında bulunan duvar kağıdı ve halısı zevkime çok hitap ediyor,birde yatak başındaki damask desene benzeyen..ben siyah beyaz damask desen hastasıyım..özellikle yatak odasının dolaplarıda çok hoşuma gitti nekadar zarif..ve üst katta bulunan halıya bayıldım acaba hangi marka rica etsem öğrenebilir misin? hani krem rengi ufak kırmızı goncaları olan halı..aynısından holde de yolluğu var hatta..terasta çok hoş ,ufak bile olsa oturmak yeterde artar valla..sadece mutfağı küçük kalmış ama bu kadar güzellikten sonra o da hiç göz tırmalamıyor..kaydirigubbakcemile2 kusura bakma foto çok olunca yorumda böyle karmakarışık oldu cnm..sevgiler..Rabbim bizede ,isteyen herkesede nasip etsin inş..ablan güle güle otursun..

:nazar::bbo: bayıldım çok hoş bi ev oldukça huzurlu görünüyo. Allah güle güle oturmayı nasip etsin uzun bi yıl beklemenin karşılığında doyasıya mutlu mesut bi yaşam diliyorum. zevkle döşenmiş

aay canım evinize bayıldım süpermiş yaaaa ALLAH güzel güzel mutlu mutluı oturmak nasip etsin ağız tadıyla ALLAH olmayanlarada versin kardeş çok güzel evinşiz:KK69::KK17::KK16:

Duvar kağıdına bende bayıldım yatağımın başına bende istiyorum öyle çok hoş gözüküyor ... Çok beğendim evini :21: Allah güle güle oturmayı nasip etsin

ablanızın evi çok şık aynı zamanda göz yormuycak sadelikte Allah sağlıkla mutlulukla huzurla oturmayı nasip etsin...

herşey çok güzel çok zevkli seçilmiş ama bennnn üst yani teras katının o sıcaklığına bittim ..alt kata tercih ederim şahsenn..o manzarayı seyrederek kahve yudumlayasım geldii yaa:KK43:.ayy yazı özledim galiba :KK31:ayrıca teras katındaki o koltuğun kırlentleri varya heryerde aynen öyle bişey arayıp duruyorum ama hazır dikilmiş aynı renklerden bulamadımm:KK59:

Son düzenleme:
sanırım 13 yıl beklediğine deymiş güle güle otursun ablanız cok beğendim özellikle teras kat cok ilgimi çekti . allah herkese böyle bir ev ve huzur nasip etsin inş.
:nazar:

güle güle otursun ablan insAllah, cam masasina bayildim, cok hos duruyor gercekten :)

X