Ablamın evi:)

benım duvar kagıdımın aynısıboshayallersmile çok guzel allah saglıkla oturmayı nasıp etsın:nazar:

cok gusel olmus gule gule otursunlar.Ben evimi istedigim gbi döşeyemedım Allah banada bu gunlerı gostersın :) 3yıllık evlıyım ama daha cok var 13seneme:)))

çok süper resmen bakarken içim eridi çok güzel döşenmiş resmen hayalimdeki bi ev gibi Allahım ablanızın huzurunu bozmasın inş.:Saruboceq:

C0kkkk güzel olmus evi gerckten, Allah güle güle oturmayi nasip etsin...
bayagi para biriktirmislerdir heralde bunlari alabilmek icin???
Aceba ayip olmazsa, sorabilirsem nekadar bir bütceye mal olmustur?
ben heralde hic sahip olamam böyle :KK43:(

hepinize tşk ederim arkadaşlar.

betül22 evi almak için temelden girdiler.
tam ne kadara mal oldu bu ev bilmiyorum ama ucuz değildi:)

ben de salondaki halıya bayıldım markası nedir acaba bikaç sayfa okudum ama göremedim yazılmış mı.ben de istiyorum bu tarz halı ama temizliği nasıl bilgi verirsen çok mutlu olcam

cok sahane gercekten resimlere baktikca huzur buldum insallah sizde omur boyu huzurla, saglikla oturuzsunuz.bende boyle huzur dolu ev hayal etmistim ama suan 5yillik iliskimi bitirmek uzeryim tamda evlilik arifesinde ama iste kismet.herkese allah huzur dolu gunler nasip etsin.

her bişeyi çook güzelmiş canımcıım
ama özellikle üst katına bayıldımm
Allah sağlıkla, mutlulukla, huzurla oturmayı nasip etsin inşallah opuyorumnanaktan

canım salondaki halının markasını öğrenebilirmşiyim. siyah beyaz halı arıyorumda :))

her şey çok güzel , eksik hiç bir şey yok sanki ablana ve ailesine içinde geçireceği saglıklı mutlu yıllar dilerim.

X