Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bence çok güzel çok zarif bir ev olmuş. zaten fazlalığın göz yorduğunu düşünürüm aksasuar seçimi gayet yerinde olmuş... terasında önü açık deniz görüyor. çok ferah orda ne güzel kahvaltı yapılır:) allah can sağlığıyla huzurla oturmayı nasip etsin canım...
Harika bir ev Allah olmayanlara da nasip etsin, burası benim evime çok yakın benim balkonumdan Kartal sahili ayağının altındaymış gibi gözüküyor semtimi ve evimi çok seviyorum
Çok güzel bir ev bakınca insanın içi açılıyo terasa bittim :) Allah sağlıkla huzurla mutlulukla oturmayı nasip etsin inşallah darısı olmayanların başına a.s.
ayy daha ne alsınlar çok zevkli çok estetik her şey her şey çok güzel bayıldımmmmmmmmm:)Allah sağlıkla oturmayı nasip etsin ve bize de tabii dua etsin ablacın:)