Ablamın doğum sonrası depresyonu

İgrenc mi , hic burayi okumuyorsunuz hic muge anlida denk gelmiyorsunuz sanirim. Dort kisi dolusmussunuz ayni eve her ay farkli genc kiz , tamamini okumadim ama cok sacma bir yasam , nasil bi yorum bekliyordunuz? Bide bunu nasil kabul etmisler anlamiyorum evli insanlarin yanina kardesini gectim ..

Genç kızlar eniştenin yeğenleri. Ve evet yorumunuz iğrenç. Aklımın ucundan geçmez.

Ay pardon emzirirken kullanılmıyor o zaman değil mi.. ne kadar zor. Zaten en çok emzirme döneminde o ilk zamanlarda anneler zorlanıyor. Allah annelerin yardımcısı olsun sizin de işiniz kolaylaşsın inşallah
(Bence kullanilmaz, ama tahminim cok agir gecirenler, doktor kontrolunde kullaniyordur) Amin cok sağ olun

İkinciyi doğurup, hastaneden gelip, birinciye yemek yapanlar; birleşelim :)
Vallahi ayni durumdaymisiz...eşim uzaktaydı ve iki işle ilgileniyordu yeminle ikinciyi 15 gün görmediği oldu düşünün...oğlum Cook hareketliydi kızı anakucagina koyup oğlumla top oynuyordum dışarıda...ama geçti elhamdülillah şimdi daha rahatım...oğlan 7.5 yaşında kızda 3.5 yaşında...bu günümüze şükürler olsun...

Genç kızlar eniştenin yeğenleri. Ve evet yorumunuz iğrenç. Aklımın ucundan geçmez.
Yeğen olduklarını güncellemeye mi ekleseniz acaba. Baştan yazmadığınız için herkes fantezi yapıyor şu anda. El kızları gelmiş, enişten sapıkmış gibi saçma sapan yorumları okumasak boş yere

Akraba olduğu yazımda yazıyor zaten. Ha yeğen ha değil ne farkeder? Evli bir çiftin evine bebeğe yardım etmek için genç kızlar geldiğini duyunca aklınıza iğrenç şeyler geliyorsa o sizin fesatlığınız. Siz sakın evinize hizmetçi falan tutmayın.

Bunca mesajda fesatlık yapanları okumadınız mı. Ben onları kastediyorum. Sayfalara bir bakın isterseniz. Allahım yaa

Bunca mesajda fesatlık yapanları okumadınız mı. Ben onları kastediyorum. Sayfalara bir bakın isterseniz. Allahım yaa
Evet gördüm onlara da benzer cevaplar verdim. Dediğim gibi yazımda akraba olduğu yazıyor zaten. Bunu bile bile fesat yorum yapanlara daha diyecek lafım yok açıkçası.

Birincisi; sizin ablanıza yerleşip orada yaşamanız başlı başlına aile hayatına zarar veren bir durum, sonuçta onlar iki kişilik bir aile belki enişteniz sizin yanınızda rahat etmiyor, belki istediği gibi eşiyle ilgilenip konuşamıyor. Bunu kendimden de biliyorum, biz eşimle tekken çok farklıyız yanımızda biri olunca daha farklıyız.

İkincisi, bebek doğduktan sonra bu kadar pervane olmanız da bir hata... Herkes çocuğuna bakmayı bilecek, tamam ilk zamanlar anne kayınvalide kardeşler yardım ediyor zaten ama bir noktadan sonra herkes kendi evine gitmeli ve aile çocukla başbaşa kalmalı ki evde bir düzen olsun.

Üçüncüsü, enişten ve ablan hiç dışarı çıkmadılar mı? Bir akşam yemeği olur, bir çay kahve içmeye çıkmak olur. Hiçbir şey yapmadığı halde sürekli böyle ağlaması falan bana normal gelmedi açıkçası.

Dördüncüsü, alışmış kudurmuştan beterdir. Fazla fedakarlık fazla vefasızlık getirir, nokta.

yiğeniniz kaç yaşında? şimdi ablanızın çok güzel baktığını söylemişsiniz nasıl oldu da bakmaya başladı? çocuklar büyüdükçe özellikle 2den sonra yoruculukları ikiye üçe katlanır. Hani nasıl olabildi da bakmaya başladı hem de çok iyi?? Çok ilginç. ayrıca şuan herşey yolundaysa olan da olmuş siz neyi soruyorsnuz ki şimdi?

Bakın işte herşey yolunda. Neden şimdi ablanızın dedikodusunu yapıyorsunuz? Lohusalık zor bir dönem, intihar eden var. Gelmiş geçmiş. Madem herşey yolunda, ne gereksiz bir konu.

Keşke kalmasaydım direkt ilçeye taşınsaydım. Bu konuyu açmamın sebebi sizlerden "sen elinden geleni yaptın kötü bir teyze değilsin" demenizi duymak
Sen öncelikle cok iyi bir insansin cok iyi bir kizkardes ve cok iyi bir teyzesin kiymetini bilmeyenler utansin lütfen kendinin kiymetini iyi bil hakkini yemelerine müsade etme Rabbim karsina senin kadar yüregi guzel insanlar cikartsin amin

Doğum sonrası depresyon teşhisi konulan biri olarak bunun depresyonla hiçbir alakası yok diğer arkadaşların söylediklerine katılıyorum şımarıklık bu.sen elinden gelenin fazlasını yapmışsın kendini suçlama

Çok sonradan ablama söyledim bunları. Sizde kalıyorken çok bunalmıştım dedim ama detaya inmedim. Şimdi hatasını anladı zaten şükür.
ablanız hep böyle miydi evde de yani bekarken
gözüne bakılan aman yorulmasın sinirlenmesin diye düşünülen
öyle bir izlenim çizdi bana

böyle insanlar hep böyle bir hayat sürmek ister çünkü

ablam depresyondaymış diyerek kendinize teselli bulmaya çalışıyorsunuz bence
depresyon bence de bu değil ablanız bulmuş yolu şımarmış

ve tabiiki harika bir teyzelik yapmışsınız kimse kusura bakmasın

ablanıza söyleyin bir daha çocuk yapmasın bebeğini sağlıkla büyütsün

Cocuklari baktiracak ev isleri yaptiracak 3 4 tane andaval bulsam 5 6 tane ben de doğururum.Andaval kelimesi mecazen üzerinize alınmayin ablanız depresyonda falan değil tabiri caizse anne olmak zor gelmiş

Bebeğin bakımvereni sürekli değişmiş güvenli bağlanma anne kokusu filan hakgetire. Ona çok üzüldüm

Doğum sonrası depresyonu her anne yaşayabilir ama bu öyle biseu değil. İnsanlar bende dahil doğum yapıp iki saat sonra çocuğun herseyini yapabilir hale geliyor gelmek zorunda hissediyor. Masallah ne güzel kardeşsin kıymetin bilinmemis benim annem dogum yaptığım gün sizi yalnız bırakayım diye gitti hastaneden. Ablan bida çocuk düşünmesin.

Konuya bak atanmışsın gül gibi gidip evli insanlarla yaşıyorsun bir de temizliğini vs yapıyorsun üstüne annen , ablanın kv ve bir de onun akrabası geliyor cümbür cemaat bir de öyle yaşıyorsun. Nerden tutsam elimde kaldı ablan da depresyonda değil insan kullanmayı seven biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…