2008 Atatürk üniversitesi güzel sanatlar fakültesine girdim sonra yarım bıraktımAnlıyorum. Bir konuda avukatsiniz, bir konuda guzel sanatlar okuyorsunuz digerinde anneniz avukat falan kafam karisti tesekkurler cevap icin
Sonra annem medeniyle hukuk okumaya karar verdim. 2 sene avukatlık yaptıktan sonra da adli yargı sınavlarına girdimAnlıyorum. Bir konuda avukatsiniz, bir konuda guzel sanatlar okuyorsunuz digerinde anneniz avukat falan kafam karisti tesekkurler cevap icin
Başka öğrenmek istediğiniz bir şey var mı hakkımda?Anlıyorum. Bir konuda avukatsiniz, bir konuda guzel sanatlar okuyorsunuz digerinde anneniz avukat falan kafam karisti tesekkurler cevap icin
Başka öğrenmek istediğiniz bir şey var mı hakkımda?
Evet son bir sey daha var sözel puanı ile mi yerlesmistiniz hukuğa yoksa edebiyat da yaptınız miBaşka öğrenmek istediğiniz bir şey var mı hakkımda?
Bunu da sorun dememiştir yaniKuzeniniz bekar anne olacaktı. Bebeği dünyaya geldi mi , iyiler mi ?
Bu nasıl soru ya? Sözelde de yok mu edebiyat?Evet son bir sey daha var sözel puanı ile mi yerlesmistiniz hukuğa yoksa edebiyat da yaptınız mi
Bir de böyle örnek belge bulmak iş bile değil açıkçası. İstediğim üniversiteye kendimi şu dakika yerleştiririm.Evet son bir sey daha var sözel puanı ile mi yerlesmistiniz hukuğa yoksa edebiyat da yaptınız mi
Konu sahibi biliyor cevabini ben bilmiyorum sordum isteBu nasıl soru ya? Sözelde de yok mu edebiyat?
Az once google da ayni sınav sonucundan 5 tane falan gördümBir de böyle örnek belge bulmak iş bile değil açıkçası. İstediğim üniversiteye kendimi şu dakika yerleştiririm.
Ki zamanında ayşenaz diye bir doktor kızımız vardı bin tane evrak yapmıştı öyle inandırmak için.
Bana söylenen her şeye inanmak zorunda mıyım?
Off açıklayın nolurr hakim değil mi şimdi? Ben hiçbir şey anlamıyomKonu sahibi biliyor cevabini ben bilmiyorum sordum iste
Valla beni zerre ilgilendirmiyor ister savcı olsun, ister hakim olsun ben kendi adıma ciddi tutarsızlıklar ve absurd seyler farkettim ve inanmadım acik soyleyeyim. Ayrica kimsenin beni inandirma zorunlulugu da yok siteyi kapattigim anda unuturum gider banane.
Bana söylenen her şeye inanmak zorunda mıyım?
Gerçekçi gelmemiş olamaz mı?
Siz her söylenene inanın ben inanmak zorunda değilim.
Ne.demiş ki kadın Güzel sanatları okumaktan vazgeçtim.Bana söylenen her şeye inanmak zorunda mıyım?
Gerçekçi gelmemiş olamaz mı?
Siz her söylenene inanın ben inanmak zorunda değilim.
Ki merak ettim baktım üyeye bir güzel sanatlar okumuş bir sözelden hukuk kazanmış. Hepsi farklı branşlar ve on sene önce herkes her bölümden puan kullanamıyordu
Başka öğrenmek istediğiniz bir şey var mı hakkımda?
Bunu da sorun dememiştir yaniMaşallah pek meraklısınız.
Üyenin aktif konularından biriydi. Burada böyle genel bir mesajı olunca ; iyiler mi , her şey yoluna girdi mi ? diye sormak istedim.
E egecell in kendisine dair bir soru hakkıysa tanınan , bu durumda da forumdaki eski üyeliğini merak ettim.office in siyaset meydanına yazdıgı günlerden beri üye olan çok sayıda üye var forumda. E egecell geçmişte kimdi merak ettim ve neden diğer üyeliğini kapatmayı tercih ettiğini.
office yi biliyorum herhalde burdaki en tutarlı duruma yada üyelere göre şekli ve rengi değişmeyen nadir üyelerden biriydi. Siteden ayrılmasına, göremediğime üzüldüm. Evet o dönemden egecell' i de hatırlıyorum. Önceki üyeliğini bilemiyorum tabi.
Buradan bir şey çıkmaz demedi deme…