Meslekle alakası var demedik zaten. Böyle hakimler savcılar da var, bir insanın savcı olması kültürlü, görgülü vs. olması anlamına gelmiyor dedik.
Makam odasında sevişen hakimler savcılar, tiktok videoları çekenler, sevgilisinin evini yurdunu basanlar, bu memlekette uyuşturucu baronu olanlar var yahu... biz iki mesajla mı boşalttık içini makamın mesleğin
Şu an için buna katılmıyorum maalesef. Bundan 20 sene önce katılırdım, ilerleyen zamanda belki yine katılırım ama şu an katılmıyorum. İçi boş makamlardır bunlar şu an, düğmesiz cüppesinin önünü iliklemeye çalışan insanlarla doludur.Ama oturan kişiden bağımsız olarak o makamın bir ağırlığı olduğu da bir gerçek.
Eşimin arkadaşının savcısı telefonundaki eskortları gösteriyormuş katibine. Kim var burada var mı yeni stajyer götüreyim onu da falan muhabbetleri geçiyormuş.Makam odasında sevişen hakimler savcılar, tiktok videoları çekenler, sevgilisinin evini yurdunu basanlar, bu memlekette uyuşturucu baronu olanlar var yahu... biz iki mesajla mı boşalttık içini makamın mesleğin
Hakkıyla gelene, yandaş olmayana hiçbir şey olmaz.Gelecek yıl bu vakitler şimdi hakim/savcı olanların en az yarısı işsiz kalacak. Onu da hesap et :)
Cubbenin büyüsünü ilk defa duyuyorumBenim gibi yaklaşmayanlar işte o arkadaşınızın eşi Gibi olanlarcübbenin büyüsü demişim bakın orada. Yani sokakta belki yüzüne bakmayacağımız kadın ve adamları cübbe ile görünce bir şey sanmaktan bahsetmişim. Bu halbuki meramımı çok net anlatan bir cümleydi. Tam olarak sizin dediğinizi demişim sırf savcı diye adamı bir şey sanmayın cübbenin büyüsüne kapılan çok kadın var belki o adamın o kadar numarası yoktur demek istemişim
Erkek işte savcı hakim farkeder mi?Eşimin arkadaşının savcısı telefonundaki eskortları gösteriyormuş katibine. Kim var burada var mı yeni stajyer götüreyim onu da falan muhabbetleri geçiyormuş.Yaşı ileri olan eski savcılarda böyle bi şey söylediğini duymadım ama yeni ve genç savcılar biraz sapkın ilerliyorlar herhalde.
Fantazisini bile yapan var ahahahshCubbenin büyüsünü ilk defa duyuyorum
Hukukçu arkadaşlarıma cübbe giyince tekrar bakayım o zaman
Vardır tabiFantazisini bile yapan var ahahahsh
Olayı siyaset eksenine çekmek istemiyorum ama hakkıyla gelen ve yandaş olmayan deyince bir gülme geldi banaHakkıyla gelene, yandaş olmayana hiçbir şey olmaz.
Bende ayni seyi düsündüm bence ablasi hoslaniyor olabilir agzi ballandira ballandira anlatti. Ablasi biliyor mu bu kiz kardesi amir‘den hoslandigiBelki de ablanız hoşlanıyordur, ondan öyle ballandıra ballandıra anlatmıştır. Bence önce ablanıza söyleyin ağzını arayın. Onda öyle bir durum yoksa sık sık giderek muhabbeti ilerletirsiniz.
Aaa simdi gördümAy yok yok ablam evli mutlu çocuklu sjsj. Üstteki arkadaşımız da sizin gibi yazmış, öyleyse çocuktan bir hareket gelmeden hiçbir şey ummayayım mı? Böylesini de içim kabul etmiyor ki, sanki başka bazı fırsatlar bulsak aramızda çok güzel bir kimya uyumu var gibi hissediyorum.
Ama oturan kişiden bağımsız olarak o makamın bir ağırlığı olduğu da bir gerçek.
Ben hepsinin öyle olduğunu düşünmüyorum. Maalesef o her meslekte var. Daha yeni neler olduğunu biliyoruz. Bencede konu Siyesete evrilmesin.Olayı siyaset eksenine çekmek istemiyorum ama hakkıyla gelen ve yandaş olmayan deyince bir gülme geldi bana
Abla evli çocuklu mutluymuşBende ayni seyi düsündüm bence ablasi hoslaniyor olabilir agzi ballandira ballandira anlatti. Ablasi biliyor mu bu kiz kardesi amir‘den hoslandigi
Evet ben de yeni farkettim dkdkdkfAbla evli çocuklu mutluymuş
Ben hepsinin öyle olduğunu düşünmüyorum. Maalesef o her meslekte var. Daha yeni neler olduğunu biliyoruz. Bencede konu Siyesete evrilmesin.
Sizin ilginizin olmaması bu gerçeği değiştirmiyor ama böyle bir şey var.Cubbenin büyüsünü ilk defa duyuyorum
Hukukçu arkadaşlarıma cübbe giyince tekrar bakayım o zaman
Erkek işte savcı hakim farkeder mi?
Erkek erkektir .
Asla olmaz yapamaz falan diyemezsin erkek olunca.
Herkes herşeyi yapabilir.
Hanımefendi önce bir kadın sonra bir hukukçu olarak çoğu kadın savcılarla tanismak istiyor falan deyince bende bir kadın olarak bu tarz basit söylemlerin yanlış ve kadınlara hakaret olduğunu söylemek istedim .
Bu kesin yargıya sınırlı olan çevresinden referans alarak mı vardı?
Yazdığım gayet kibar bir cümleye agresifleserek sana Zekariya Öz mu yazdı deyip yaptığı gafı benim üzerimden seviyemi aklınca asagilayarak kapatmaya çalışıyor ne demek istediğimi çok iyi anladı.
Ben egecell hanımın dediklerine katılıyorum. Üniforma, cübbeye ilgi duyanlar var. Forumlardan birinde bir polis ya da astsubay yazmıştı, üniforma olmayınca yüzümüze bakmayanlar, üniforma üstümüzdeyken numaralarını cebimize koyuyor yazmıştı. Arkadaşım tinderdan hakim bulmuştu, başka biri de savcı.Fantazisini bile yapan var ahahahsh
Çoğu kadın diyemez yine deBen egecell hanımın dediklerine katılıyorum. Üniforma, cübbeye ilgi duyanlar var. Forumlardan birinde bir polis ya da astsubay yazmıştı, üniforma olmayınca yüzümüze bakmayanlar, üniforma üstümüzdeyken numaralarını cebimize koyuyor yazmıştı.
Erkeklerde de belli kadın mesleklerine yönelim var, hemşire, öğretmen gibi.