• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablam ve sevgilim

Erkek arkadaşımla uzun süredir beraberiz. Ailelerimiz tanıştı, söz tarihi vs alındı. Bu süreçte de arada sırada ben onun ailesiyle ya da erkek arkadaşım benim ailemle gezmeye geldi. En son ablam erkek arkadaşım ve ben kahve içmeye bir kafeye gittik. İkisi öyle muhabbete daldılar ki, saksı gibi oturdum masada. Araya girip bir iki çift laf ettiğimde de dediklerim hep kaynadı. Ablama bir şey anlatırken genelde yüzüme bile bakmadı. O kadar kötü hissettim ki kendimi. 3ümüz ne zaman görüşsek böyle oluyor. Erkek arkadaşım tam bana bir şey anlatacakken veya ilgilenecekken bölünüyor. Bir mevzu hakkında konuşurken de bir ara ablam bana “salak gerizekalı mısın ya” deyip güldü. Ki en sevmediğim hareketler bunlar birilerinin yanında.

O gün de ablam mini bir elbise giymişti. Bir ara erkek arkadaşım ablamın fotoğrafını çekiyordu, ablam rica etmişti. Ki zaten o arada ben yine masada saksı misali izliyordum. Fotoğraflara bakınca gördüm, o kadar çok yukarı sıyrılmış ki eteği.. iç çamaşırına yakın bir yerde. Gördükten sonra uyardım kimse duymadan, ama hiç önemsemedi. Hatta bana bozuldu. Ki normalde birbirimizi bu gibi durumlarda uyarır hiç de bozulmayız. Çok rahatsız oldum. Ablamı gerçekten çok seviyorum, bu duruma rahatsız olduğum için de kendimi fesat hissettim. Ama içimden geçene engel olamadım. Erkek arkadaşımla arkadaş grubumuzla görüştüğümüzde böyle durumlar hiç olmaz. Benimle mutlaka iletişim halinde olur, ilgilenir. Sizce ben mi gerçekten çok fesatım? Siz rahatsız olur muydunuz bu iki durumdan? Acaba ablam çok güzel bir kadın olduğu için kıskandım mı erkek arkadaşımdan. İnanın huzursuzluğuma bir anlam veremedim.. Siz objektif daha iyi yorumlayacaksınız eminim..
Bir kadının aklına birşey düşerse o iş hep ters gider . Problem ablan yada bir başka kadın olsun hiç önemi yok . Sevgilin başka ortamda öyle yapmiosa onun problemi sonuçta ...

Ablam olsun başkası olsun mesafe her zaman için iyidir helekı su zamanda neler görüyoruz duyuyoruz sızı görmezde
Ayrıca benim de böyle bazen şüphelerim olurdu arkadaşlarımdan falan hoşlanıyor mu acaba diye ama zamanla kuruntu yaptığımı aslında hiç de benim düşündüğüm gibi şeyler olmadığını olamayacağını farkettim benim gibiysen yakından geçer :KK53: Ha değilsen cidden hissettiysen biseyler dtabi dikkatli ol çok vakit geçirmeyin beraber
Öyle bir şey düşünüyor olsam uzak tutmayı bırak bu ilişkiyi bitiririm suphelenıyosam illaki yan yana gelecekler ne kadar uzak tutabılırsınkı

Malesef ki bazi kadinlar nezaketen de olsa karsi cinsten ilgi görünce bi tarafları kalkiyor. Ortamin ilgi odağı olmaya çalışıyolar bu hoşlarına gidiyor çünkü. Sizi de erkek arkadaşınızın yaninda aşağılamasi bu yüzden. Erkek arkadaşınız sizin ablaniz olduğu için ya da gerçekten ortak alanları oldugu icin muhabbet ediyodur. Sizin rahatsiz olduğunuzu tahmin edemez. Ama ablaniz sizi en iyi taniyan kişi olduğu için bal gibi biliyor zaaflarınızı. Kusura bakmayin ablanizin niyeti bana pek masum gelmedi. bu kadar 3 lü buluşmaya da gerek yok ayrica. Basbasa konusucaklarimiz var diyin ve kabul etmeyin. Kimsenin sizi rahatsız etmesine de izin vermeyin

Valla canım senin abla aslinda öncelikle baş belası bence. Olgun kadin ama aklı değil. Arana mesafe koy.

Ablam görüşmek istediğinde hayır deyip kıramıyorum, epey alıngan biri çünkü. Arkadaşı da pek yok, tek de çıkmıyor genelde. Ablamla ve erkek arkadaşımla bu durumu konuşursam kıskanç moduna düşüp yanlış anlaşılmam mı? Bundan korktuğum için konuşamadım..
Bence konuşma ama ikisini de görüstürmemezlik etme hatta sık görüşün iyice samimi olsunlar bakalım ne olacak gözlemleyin bir kaç kere daha görüşün bakalım hiçbir şey söylemeyin gözlem yapın sonra yine samimiyet devam ediyorsa alana ayrı bir şekilde sohbette çok yalnız hissettiğinizi erkek arkadaşınıza da ayrı bir şekilde aynısını söyleyin ben xe konuşmanıza iştirak etmek istiyorum canım sıkılıyor deyin

Ben 23 , erkek arkadaşım 25 yaşında. Ablamda 34.. ama görseniz aynı yaşta gibiyiz. Asla 34 gösteren bir kadın değil. Evet haklısınız konuşacak çok şeyleri var.
Şimdiki erkekler olgun kadınlardan etkilenebiliyorlar. Fakat eģer görüştürmezs3n niyetleri hiçbir zaman öğrenmeden evlenir sin evlendikten sonra bir şeyler olursa daha çok sıkıntı olur.

Kadınlar şüphelerinde yanılmıyor genelde, burda okuduğumuz kadarıyla görüyoruz ki hissettikleri hep çıkıyor. Ya onları uzak tutun ya da siz uzak durun.

Benim de ablam var evli.
Kıxkardeşim de evli .
Bende öyle .
İlk olarak ablam evlendi eniştemi aileye kabullendik çok severim abi gibi bize de canayakındır.
Hep birlikte planlarımız oldu eğlenceli zaman geçirebiliyoruz eşimle de çok iyi anlaşırlar .
kız kardeşim en son evlendi o da çok sever eniştelerini abi gibi ve bu aramızdaki bağı bende hem hissedip hemde görebiliyorum çok mutlu oluyorum ailem ve eşimin anlaşabildiğini görünce.

Ablan için birşey diyemiyorum çok mu kafaları uydu acaba? Normalde çok sıcakkanlı mı ablan?
Hani bir kadın öteki kadının erkeğine hangi gözle baktığını da çok iyi hisseder.
Hislerine güven derim .

Yoksaki dediğim gibi ben ablamın eşi olan eniştemi çok sever saygı duyarım birlikte güzel sohbetler ediyoruz eşim ablam hepimiz.. Kimse de birbirinden rahatsız olmuyor.

Neler duyuyoruz ya edep yok haya yok iç camasırını gosterecek kadar sıyırıp poz verıyor nedir ya yuh bız enıştemızın yuzune 2 dk bakmaya cekınıyoruz öyle bir zamandayız ki aşk üçgeni ilişki durumları mılletın beynıne empoze edıle edıle gozune sokula sokula kım kıme dum duma oldu cıktı mıllet hersey mübahmış gibi rahatlık o biçim prensiplerin ve çizgilerin olmalı her zaman her konuda boyle birseyin yaşanmasına imkan verme

Size fesat diyenler şu dünyada neler yaşanıyor haberleri var mı acaba? Nasıl bir ütopya içindeler bilemedim.Geçen ay haberlerde izledim kayınpeder damadına aşıkmış, seni sevdim tosunum temalı mesajlar yazmış:kusmuk:
Hiç kumandada zap yaparken müge anlı'ya da mı dek gelmediler? Kardeşlere tabi ki güvenilmeli ama içinize bir kurt düştüyse kendinizi suçlayamazsınız. Gayet sinir olunacak hakaretler çünkü.

Sakın böyle bir konuyu ablanızla ve sevgilinizle konuşmayın lütfen. Bu sizi çok küçük düşürücü bir konuşma olur. Özgüven eksikliğiniz mi var? Nasıl kafalar bunlar ya! ABlanızdan bahsediyorsunuz. Sanırım ablanızla ilişkinizde de oturmamış bir şeyler var ki aklınıza böyle şeyler gelebiliyor. eteği açılmış olabilir, bunu önemsememesi erkek arkadaşınıza göstermek istediği anlamına mı geliyor yani? İleride beraber tatile gittiğinizde de vay halinize, bikiniyle dolaşmasın yoksa erkek arkadaşınız elden gidebilir(!)

Bu hayatta kv ile beraber olan damadi duyduktan sonra hicbirsey imkansiz degildir. Konusmaniz uygun olmaz ama biraz daha gozlemleyin eger bir art niyet sezerseniz de ikisinden biriyle yolunuzu ayirin.

Ablanın ahlaki değerleri çökmüş sanırım, değil kardeşinin birlikte olduğu kişi, kadın erkek kimsenin yanında iç çamaşır göstermeyi istemez normal birisi. Bu ne açlık abla mabla demez yüzüne bakmazdım böylesinin. Çocukta pek sorun görmedim.

Bence ablanızın biraz daha seviyeli davranması gerekiyor sonuçta erkek arkadaşınız ablanızı itemez. Ayrıca ablanız neden ondan fotoğraf çekmesini istiyor da sizden istemiyor? Eğer durum anlattığınız gibiyse tepki göstermekte haklısınız ben de sizin gibi bi şüphe içine düşerdim. Durumu ablanızla konuşmayı deneyin bence.

Ablan dikkat çekmeyi seven biri açık ve net. Dikkat çekmeyi sevdiği için de herkes ona aşık olsun istiyor bu senin sevgilin erkek arkadaşın vs farketmez. Kötü bir niyeti olduğundan değil bişey olacağından da değil ama dikkat çekmek tüm ilgiler üzerinde olsun istiyor. Yapacak bişeyin yok sadece ezik kalma ve ablanla çok görüştürme

Bence ablan da da sevgilinde de suc var oncelikle.ablan biraz daha edepli olmali...senin sevgilinle.bukadar muhabet kurmasina seni yok.sayacak kadar gerek yok sevgilinde seni bu duryma dusurdugu icin suclu bence şoyle de yanlis da anlasilmassin once sevgilune de ki " ablam.falan birlikte oturdumuzda bana yabanci gibi davraniyorsun insan gelir sarilur bana ilgi gosterir dislanmis hisseiyorum.ikinjz muhabet ederken ben seyrediyorum diye tekpi gosterin..ablana da ufaktan belli etmen lazim...bulusmaya gelmek istediginde biz basbasa muhabet sohbet daha iyi.oluyo abla.malum.senin laf8n bitmiyor.sevgilimle karsilikli.konusamadimizi farkettik.falan dersin o da alinir zaten daha gelmez

Back