• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablam ve sevgilim

Çok güzel olmak bir kişiye has bir durum değil, pek çok kadın çok güzel. Yalnızca kardeşiniz ile aranızda böyle bir durum oluşması çok ender görünen bir şey, ve gerçekten çok üzücü. Belli ki iki taraflı bir problem var ve ailesel olma ihtimali yüksek.
Onu beni anında itici olarak itham eden arkadaşa yazdım çünkü ana konuya bakmadan çirkinlik güzellik ve kardeşimden nasıl bahsetmem gerektiği hakkında bulunduğu sırf güzel bir kadın olma durumunu çekememe ben buna alışığım ve gülüyorum artık ama kendi öz kardeşinin sırf dış görünüş yüzünden çocukluktan itibaren ablasına düşman olması gerçekten üzücü bir şey artık yapacak hiç birşeyim kalmadığı için bende ondan nefret ediyorum iki kardeşim var birini canımı verecek kadar seviyorum diğeri benim için hiç bir şey ifade etmiyor evet sorunu pskolojik çocukluktan beri insanların hiç benzemiyor size demeleri o buğday tenli kahverengi gözlü ve iri biri oldukça da uzun boylu ben kardeşim annem ve babam sarışın mavi gözlüyüz halama benzemese hastanede karıştığını düşünürdük o derece ben onu anlıyorum anlamaya çok çalıştım ama bu benim suçummuş gibi davrandı asla yumuşamayan kindar bir yapısı var ve en ufak bir şey de üstüme yürüyüp bana vuran birini sevemiyorum maalesef en son kararım bana bir daha elini sürerse darp raporu alıp kendisini mahkemeye vermek ne yaşadığımı bilmeden iticisin diyen o arkadaşın kardeşleri normal olduğu için ahkam kesip laf sokmak çok zor gelmemiştir tabi

Biz sadece senin cephenden dinliyoruz olayı. ve buradaki çoğu insan sadece senin anlattıklarına bakıp ablan hakkında kötü şeyler söyleyecek ve sevgilinden de ayrılmanı isteyecektir.
benimse senin yazdıklarında ilk gördüğüm şey ve senin de şüphe ettiğin kıskançlık. sanırım ablanı çok güzel bulduğun, onun gibi olmadığını düşündüğün için derinlerinde bir kıskançlık var. arkadaşlarını kıskanmadığın için böyle hisler olmazken, ablanla olduğun ortamlarda kendini belki daha çirkin hissettiğin için konu her zaman sen olmazsan ikinci plana atılmış hissediyorsun.
genel olarak düşündüğümüzde bir ablanın kardeşinin sevgilisiyle flörtleşmesi ya da bir sevgilinin bunu yapması için baya kötü insanlar olması lazım. ya da gözü kara. bunu ancak sen bilebilirsin.
bence dışırdan çok içine kendi düşüncelerine odaklan. bu evhamların çoğu senin bakış açınla ilgili olabilir.

Valla ben ablama o kadar düşkünüm ki böyle bi durum yaşasam kenara çekilirim sevgilimi bile ablama veririm yani🤣 sevgili bulunur abla bulunmazzz
Ben de ablama düşkünüm ama o nasıl bir yorum ya sevgilimi bile ablama veririm.
Sağlam bir mide varmış sizde. 🙄
:oha::oha::oha::oha::oha:

Son düzenleme:
Kaç yaşındasınız ?
Ablanız kaç yasında ?

Eğer çok konuşma sardıysa ortak Noktaları var demektir.
Ortak noktalarının olması, asıl kızkardeşini saksı yerine koyması veya eteğini yukarı çekip bir yabancı erkeğe, heleki kızkardeşinin sevgilisine resim çektirmesi değildir. Yanı ortak nokta nerdeee ablası nerde,arada çok ayrıntı var

Burdan bakılınca siz kardeşinizi kıskanıyor gibisiniz. Kardeşinizin 51 yaşında ki sevgilinizi elde etmeye çalışacağını pek sanmıyorum
:KK70:
Amcayı çok kıskanmış
Kim ne yapsın 50 yaşında ki adamı ya
Çok güzelim bilmem neyim diyor
Çok güzelsen kendi yaşında genç yakışıklı adam bul madem

Valla ben ablama o kadar düşkünüm ki böyle bi durum yaşasam kenara çekilirim sevgilimi bile ablama veririm yani🤣 sevgili bulunur abla bulunmazzz
images-1.jpg

Erkek arkadaşımla uzun süredir beraberiz. Ailelerimiz tanıştı, söz tarihi vs alındı. Bu süreçte de arada sırada ben onun ailesiyle ya da erkek arkadaşım benim ailemle gezmeye geldi. En son ablam erkek arkadaşım ve ben kahve içmeye bir kafeye gittik. İkisi öyle muhabbete daldılar ki, saksı gibi oturdum masada. Araya girip bir iki çift laf ettiğimde de dediklerim hep kaynadı. Ablama bir şey anlatırken genelde yüzüme bile bakmadı. O kadar kötü hissettim ki kendimi. 3ümüz ne zaman görüşsek böyle oluyor. Erkek arkadaşım tam bana bir şey anlatacakken veya ilgilenecekken bölünüyor. Bir mevzu hakkında konuşurken de bir ara ablam bana “salak gerizekalı mısın ya” deyip güldü. Ki en sevmediğim hareketler bunlar birilerinin yanında.

O gün de ablam mini bir elbise giymişti. Bir ara erkek arkadaşım ablamın fotoğrafını çekiyordu, ablam rica etmişti. Ki zaten o arada ben yine masada saksı misali izliyordum. Fotoğraflara bakınca gördüm, o kadar çok yukarı sıyrılmış ki eteği.. iç çamaşırına yakın bir yerde. Gördükten sonra uyardım kimse duymadan, ama hiç önemsemedi. Hatta bana bozuldu. Ki normalde birbirimizi bu gibi durumlarda uyarır hiç de bozulmayız. Çok rahatsız oldum. Ablamı gerçekten çok seviyorum, bu duruma rahatsız olduğum için de kendimi fesat hissettim. Ama içimden geçene engel olamadım. Erkek arkadaşımla arkadaş grubumuzla görüştüğümüzde böyle durumlar hiç olmaz. Benimle mutlaka iletişim halinde olur, ilgilenir. Sizce ben mi gerçekten çok fesatım? Siz rahatsız olur muydunuz bu iki durumdan? Acaba ablam çok güzel bir kadın olduğu için kıskandım mı erkek arkadaşımdan. İnanın huzursuzluğuma bir anlam veremedim.. Siz objektif daha iyi yorumlayacaksınız eminim..
Kadinlarin 6. Hissi kuvvetlidir ki devir çok kötü

Bence sorun ablanızla erkek arkadasınızın samimi şekilde konusması değil,sizi erkek arkadasınızın yanında “salak,gerizekalı mısın”şeklinde küçük düşürmeye çalışması ve bana kalırsa ablanız kötü niyetli

Kötü bi durum ve sakıncalı seytana uyarlar anlattiklarina gore gidis gidis degil. Ne yap et bi el at.

insanlarin giyimine karismam zaman zaman bende mini giyerim ama herseyinde bir usturubu var camasir gorunecek kadar eregin siyrilmasi bunun umursanmamasi falan ikisiyle ilgili supheye dusmem belki ama bu durum daha cok canimi sikar benim nisanlim ablamin donuna kadae her yerini gormemeli o nasil bi rahatlik yani

:KK70:
Amcayı çok kıskanmış
Kim ne yapsın 50 yaşında ki adamı ya
Çok güzelim bilmem neyim diyor
Çok güzelsen kendi yaşında genç yakışıklı adam bul madem

O sivri zekanı keşke randımanlı kullanabilsen geçmişte yaptıklarından bahsettiğimi anlarsın üstelik benim 50 yaşındaki sevgilim senin gibilere tırnağını bile atmayacak kadar kaliteli biridir :) beni burda reel de tanıyan arkadaşlarım biliyorlar gördüler üzülüceksin ama aşırı güzelim :KK70: üstelik zekiyim üniversiteyi burslu okuyup ayrıca çalışıp okuyarak bugünlere gelmiş biriyim kendimi beğeniyorum ve seviyorum bu kadar kötü kalpli olmak ne zordur kimbilir Allah yardım etsin

O sivri zekanı keşke randımanlı kullanabilsen geçmişte yaptıklarından bahsettiğimi anlarsın üstelik benim 50 yaşındaki sevgilim senin gibilere tırnağını bile atmayacak kadar kaliteli biridir :) beni burda reel de tanıyan arkadaşlarım biliyorlar gördüler üzülüceksin ama aşırı güzelim :KK70: üstelik zekiyim üniversiteyi burslu okuyup ayrıca çalışıp okuyarak bugünlere gelmiş biriyim kendimi beğeniyorum ve seviyorum bu kadar kötü kalpli olmak ne zordur kimbilir Allah yardım etsin

Bende manken gibiyim asıl sen çatla bücür:KK70:
Çok üzüldüm çok güzelsin tüh beee
Bu kadar güzelliğini bence o amcayla harcama be
Şu konuşmalarından buram buram özgüvensizlik yatıyor be güzelim
Ben 50 yaşındaki adamı Ne yapayım ayol şaka mısın?yaşlı erkek fantezim yok
Sevgilimle aynı yaştayım çok şükür 🙏
Mis gibi çocuk gencecik benle yaşıt

arkadaşlarınıza böyle bir kıskançlık hissetmeyip ablanıza hissettiyseniz sorun sizde değil demek ki. sosyal ortamların bir takım kuralları var. ablanız ve nişanlınız da buna uymalı. sizi hiçe saymaları hiç iyi olmamış

Back
X