- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
- Konu Sahibi M e r c a n
Daha neler okuyacağız burda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni bilmem ama benim içime bu şüphe girdikten sonra bu işi bitiririm
Çünkü şüphe insanı yer bitirir
Bi kere aklına girdi mi arkası gelir çünkü yüz yüze bakacaksınız
Evlendikten sonra daha kötü
İşsizin biri buraya fantezilerini anlatmaya gelmiş bu kadar saçmalık olmaz benceOkurken bile midem bulandı. Ablanız niye resmini ona çektiriyor siz varken anlamadim? Sohbet etmeleri, eteğinin açılması filan olabilir.. Mini diye siz yazmışsınız. Bir oturuyoruz toplanıyor zaten kalçaya kadar. Gözünüze batmış her şey huzursuz olunca.
Ben olsam o an "ver ben çekeyim abla" der elinden telefonu alırdım. Vermek istemezse nedenini sorun, ne münasebet siz varken nişanlınızdan istemesi garip bence. Ve böyle bir durumda nişanlınızın da "ben iyi çekemiyorum, x çeksin" falan demesi güzel olurmuş, ben böyle bir durumda bunu beklerdim yani nişanlımdan heralde. Bilemiyorum. Ya hiç görüşmeyin üçünüz ya da biraz çizgi çekin aralarınaBende o tür bir şey asla düşünmüyorum. Belki kıskandım. Çok kötü bir şey bu ama hislerime engel olamadım. Bana hiçbir şey söylemeden erkek arkadaşımdan rica etti fotoğrafını çekmesini. Ve 3 saat oturduysak her yarım saatte birkaç fotoğraf merasimi.. konuşamıyorum da kıskanç ve fesat durumuna düşeceğim diye.
Güzel olmamak maleseflik bir durum değil. Kardeşiniz hakkında konuşma sekliniz çok iticiBenim de benden 1 yaş küçük bir kızkardeşim var ama herkes onu benim ablam sanıyor fiziksel olarak çok farklıyız ve maalesef güzel bir kız değil hiç hatta çirkin sayılabilir çocukluğumuzdan beri beni ölümüne kıskanır nefret ediyor dış görünüşüm yüzünden benden ama ben bile konuyu okuyunca ablanızı hatalı buldum o yaşta bir kadının yapacağı hareketler değil açık ve net ablayla konuşmak gerek istiyorsa da küssün belki aklı başına gelir sanırım evli değil ve sizin ondan önce evlilik yoluna girmenizi kıskanıyor ve aklınca huzursuzluk çıkarmaya çalışıyor
Güzel olmamak maleseflik bir durum değil. Kardeşiniz hakkında konuşma sekliniz çok itici
OlmadıKendi kardeşim için istediğim gibi konuşma hakkına sahibim insanın içi dışına vurur yıllardır komplekslerinden kıskançlığından nasibimi bolca aldım eski sevgililerimi elde etmeye çalışan beni düşman gibi gören zavallı eziğin teki kendisi oldu mu ? :)))
Olmadı
Daha gecenlerde haberlerde cikti baldiz ve eniste kacmisti aman haa dikkat hayatta hersey oluyo ya bastan bu sevdadan vazgec cunku erkek cok onemli ortamda senden cok ablanla ilgileniyosa onunda kani bozuktur kadinlarda kendileriyle ilgilenene hemen tav olabiliyolar bazen basta onlemini alErkek arkadaşımla uzun süredir beraberiz. Ailelerimiz tanıştı, söz tarihi vs alındı. Bu süreçte de arada sırada ben onun ailesiyle ya da erkek arkadaşım benim ailemle gezmeye geldi. En son ablam erkek arkadaşım ve ben kahve içmeye bir kafeye gittik. İkisi öyle muhabbete daldılar ki, saksı gibi oturdum masada. Araya girip bir iki çift laf ettiğimde de dediklerim hep kaynadı. Ablama bir şey anlatırken genelde yüzüme bile bakmadı. O kadar kötü hissettim ki kendimi. 3ümüz ne zaman görüşsek böyle oluyor. Erkek arkadaşım tam bana bir şey anlatacakken veya ilgilenecekken bölünüyor. Bir mevzu hakkında konuşurken de bir ara ablam bana “salak gerizekalı mısın ya” deyip güldü. Ki en sevmediğim hareketler bunlar birilerinin yanında.
O gün de ablam mini bir elbise giymişti. Bir ara erkek arkadaşım ablamın fotoğrafını çekiyordu, ablam rica etmişti. Ki zaten o arada ben yine masada saksı misali izliyordum. Fotoğraflara bakınca gördüm, o kadar çok yukarı sıyrılmış ki eteği.. iç çamaşırına yakın bir yerde. Gördükten sonra uyardım kimse duymadan, ama hiç önemsemedi. Hatta bana bozuldu. Ki normalde birbirimizi bu gibi durumlarda uyarır hiç de bozulmayız. Çok rahatsız oldum. Ablamı gerçekten çok seviyorum, bu duruma rahatsız olduğum için de kendimi fesat hissettim. Ama içimden geçene engel olamadım. Erkek arkadaşımla arkadaş grubumuzla görüştüğümüzde böyle durumlar hiç olmaz. Benimle mutlaka iletişim halinde olur, ilgilenir. Sizce ben mi gerçekten çok fesatım? Siz rahatsız olur muydunuz bu iki durumdan? Acaba ablam çok güzel bir kadın olduğu için kıskandım mı erkek arkadaşımdan. İnanın huzursuzluğuma bir anlam veremedim.. Siz objektif daha iyi yorumlayacaksınız eminim..
+1Niye herkes banlanmış bilmiyorum.
Ama minik eteklerden çamaşır göstermeler, bir sürü fotosunu çektirmeler olmasa bile konu tuhaf.
Ya insan niye 3. tekerlek olmak ister ki? Romantik ilişki yaşayan bir çift var, evin küçük çocuğu gibi gezmeye onların peşine takılmak acayip abes bence. 34 yaşında bir kadının kendinden 10 yaş küçük gençlere vakit geçirmekte ısrarcı olması da ayrı film.
Burdan bakılınca siz kardeşinizi kıskanıyor gibisiniz. Kardeşinizin 51 yaşında ki sevgilinizi elde etmeye çalışacağını pek sanmıyorumKendi kardeşim için istediğim gibi konuşma hakkına sahibim insanın içi dışına vurur yıllardır komplekslerinden kıskançlığından nasibimi bolca aldım eski sevgililerimi elde etmeye çalışan beni düşman gibi gören zavallı eziğin teki kendisi oldu mu ? :)))
Çok güzel olmak bir kişiye has bir durum değil, pek çok kadın çok güzel. Yalnızca kardeşiniz ile aranızda böyle bir durum oluşması çok ender görünen bir şey, ve gerçekten çok üzücü. Belli ki iki taraflı bir problem var ve ailesel olma ihtimali yüksek.Çok güzelim evet bunu yazınca çıldıran kadınlara bayılıyorum