• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablam ve sevgilim

İnsan ablasından ne kadar uzak durabilir ki ister istemez aynı ortamda bulunacağınız zamanlar olacak karsı tarafa güvenmiyorsanız zorlamayın.kadınların hissleri kuvvetlidir şüpheyle yaşanmaz.

Başlığı okur okumaz aklıma sahte konu geldi. İçerğine göz gezdirdim ve fikrim değişmedi
Şimdi de yorumlara göz atacağım

Siz bulusurken ablaniz niye size katılıyor ablanızın arkadasi cevresi vs yokmu..
Bahane uydurun görüşmeyin..valla ben olsam bende sinir olurdum ..

Bende o tür bir şey asla düşünmüyorum. Belki kıskandım. Çok kötü bir şey bu ama hislerime engel olamadım. Bana hiçbir şey söylemeden erkek arkadaşımdan rica etti fotoğrafını çekmesini. Ve 3 saat oturduysak her yarım saatte birkaç fotoğraf merasimi.. konuşamıyorum da kıskanç ve fesat durumuna düşeceğim diye.
Yani şimdi bu yazdiginizdan sonra taşlar daha net oturuyor.. Rahatsizliginizda haklisiniz.. İnsan biraz naif olmali.. Illaki bir art niyetleri olmak zorunda da degil. Ama mesafeli olmalilar.. Mesafe güzel seydir.. Kücücük yavrunun kollarini kuyrugunu kesip bir kenara atanin da bir insan(bence şeytan) oldugunu varsayarsak insanoglundan hersey beklenir.. O yüzden sınırları olmalı insanin.. Diger türlüsü işte böyle iç huzursuzlugu verir..

Ablam çok sosyal biri değil arkadaşları da çok yok demişsiniz. O yüzden bence biraz ilgi görünce heyecanlanmış ve ne yapacağını şaşırmış durumda. Erkek arkadaşınızın kendinden 9 yaş büyük olan ablanıza herhangi bir gözle baktığını düşünmüyorum. Ablanızın da art niyetli olduğunu düşünmüyorum. Ortada sadece ayarsız samimiyet söz konusu. Çözümü de şu: ablanızın acilen baş göz edilmesi ve ilgisini enerjisini farklı yöne çekilmesi:) Boşluktan size sarmış durumda :)

Erkek arkadaşımla uzun süredir beraberiz. Ailelerimiz tanıştı, söz tarihi vs alındı. Bu süreçte de arada sırada ben onun ailesiyle ya da erkek arkadaşım benim ailemle gezmeye geldi. En son ablam erkek arkadaşım ve ben kahve içmeye bir kafeye gittik. İkisi öyle muhabbete daldılar ki, saksı gibi oturdum masada. Araya girip bir iki çift laf ettiğimde de dediklerim hep kaynadı. Ablama bir şey anlatırken genelde yüzüme bile bakmadı. O kadar kötü hissettim ki kendimi. 3ümüz ne zaman görüşsek böyle oluyor. Erkek arkadaşım tam bana bir şey anlatacakken veya ilgilenecekken bölünüyor. Bir mevzu hakkında konuşurken de bir ara ablam bana “salak gerizekalı mısın ya” deyip güldü. Ki en sevmediğim hareketler bunlar birilerinin yanında.

O gün de ablam mini bir elbise giymişti. Bir ara erkek arkadaşım ablamın fotoğrafını çekiyordu, ablam rica etmişti. Ki zaten o arada ben yine masada saksı misali izliyordum. Fotoğraflara bakınca gördüm, o kadar çok yukarı sıyrılmış ki eteği.. iç çamaşırına yakın bir yerde. Gördükten sonra uyardım kimse duymadan, ama hiç önemsemedi. Hatta bana bozuldu. Ki normalde birbirimizi bu gibi durumlarda uyarır hiç de bozulmayız. Çok rahatsız oldum. Ablamı gerçekten çok seviyorum, bu duruma rahatsız olduğum için de kendimi fesat hissettim. Ama içimden geçene engel olamadım. Erkek arkadaşımla arkadaş grubumuzla görüştüğümüzde böyle durumlar hiç olmaz. Benimle mutlaka iletişim halinde olur, ilgilenir. Sizce ben mi gerçekten çok fesatım? Siz rahatsız olur muydunuz bu iki durumdan? Acaba ablam çok güzel bir kadın olduğu için kıskandım mı erkek arkadaşımdan. İnanın huzursuzluğuma bir anlam veremedim.. Siz objektif daha iyi yorumlayacaksınız eminim..

Kendimi sizin yerinize koydum kıskanırdım burada neler okuyoruz zaman kötü. Sonra ablanın yerine koydum kardeşim bana böyle bir muhabbet etse kötü olurdum. Normal de uyardığında bozulmayan insan orda seni takmıyorsa içime bir şüphe düşer. Bir süre aynı ortamda olmayın.

Yerinde olsam bir dha ablanla sözlünü gorusturmezdim.Bu devirde kimseye guven olmuyor. Şu var belki art niyetli değil ablan sonucta iki insan gayet iyi mubabbet edebilir onun muhabbeti daha cok sarmia olabilir o dakkada ma anlattiklarina gorr bir dikkat cekme cabasi var .

Ablanız zaten yasi itibariyle belli olgunluğa erişmiştir diye düşünüyorum. Yanlış bir durum oluşacağını sanmam.:KK68:

Haklısınız kıskanmakta ama bir şey de yapamazsınız ki. Söyleseniz kötü duruma düşersiniz. Mesafeli olmayı bilselermiş keşke.

Art niyet aramıyorum aslında, sadece bu durum beni nedense rahatsız etti. Özellikle 3ümüz buluştuğumuzda bana laf sokuyor veya salak, gerizekalı gibi hitaplarda bulunuyor. Beni rahatsız eden öncelikle bunlar oldu. Ki bende etek,şort giyen bir insanım. Ama mutlaka dikkat ederim, yukarı sıyrılmışsa anında düzeltirim rahatsız olurum. Belki de gerçekten kıskandım bilemiyorum.. ben fesatımdır dediğiniz gibi...
Ablan bu şekilde hitap ederse yükse bi sesle tersle sende ona söyle aynı şeyleri sürekli.. bakalım napıcak? İnsan kardeşine şakayla söyler ama başkasının yanında hoş değil..

Okurken bile midem bulandı. Ablanız niye resmini ona çektiriyor siz varken anlamadim? Sohbet etmeleri, eteğinin açılması filan olabilir.. Mini diye siz yazmışsınız. Bir oturuyoruz toplanıyor zaten kalçaya kadar. Gözünüze batmış her şey huzursuz olunca.

Kızlar bence konu fake. Baksanıza konuyu açıp bir iki yorum salladıktan sonra ortalıktan kayboldu. Yalan yere eğlencesine konu açıp gidiyorlar biz de burada kendi kendimize dertleniyoruz. Çoluk çocuk almasalar buraya yahu keşke :hamarat:

Konunun fake olduğunu söylemeye geldim. KK'da ciddi vir performans düşüklüğü var, nasıl bu kadar kişi gerçekmiş gibi cevap vermiş. Gececi tayfa fake demis bu arada sonlarda hep:63:

Sana bi tavsiye cok fazla gorusturme onlari.belliki ablan cok arkadasi olan biri degil.senin sevgilinle ortak noktalar bulup konusuyorsa bu konusmalar hosuna giderse is baska yerlere gider

benim nazarımda ablan da sözlün de hatalı
birincisi ablan ahlaka mugait olmayacak
ikincisi sözlün buna fırsat vermeyecek kadar ağır olucak

Fake olduğunu nerden anladınız yahu tam da yorum yazıyordum içime kurt düştü şimdi

uykusu gelmiştir saat 2 oldu nerdeyse
gayet akıcı ve gerçekçi yazmış
fake konuda mantık olmaz eğlencesine yazar
hatta bu başlık kötü örnek teşkil edecek derecede iyi olmuş

Bulustugunuzda nasıl oturuyorsunuz. Sız sozlunuzle yan yana ablanız sızın karsınızda ya da sozlunuzun karsısında. Yanı karsı karsıya oturuyorlarsa ıkısını de gozlemleyebılırsın. Ablanızın üslubu hiç hoş değil. Yası buyuk takılmayacak dıye bır sey yok. Benım arkadasıma esının abısı evlenmeden asık olmustu evlenınce de açılmıs kıza sonra ortalık karıstı kız ayrıldı eşınden. Olmayacak dıye bır sey yok. Amcamın kızının nısanlısıyla hep bulusurduk. Kuzenımın işi bazen uzardı biz eniştemle bulusurduk. Bı yanlıs hareketımız olsa kuzenım de kıskanırdı. Nasıl davranacagını bılememısler saçmalamıslar. Bir sey olmasa da kurt dusurmusler resmen. Takip etmeye bakın derim. Ya da sözlunuzun ablanıza uygun bı tanıdıgı var mı dıye sorun sozlunuze aynı sekılde ablanıza da bı yakını olsa da eltı olsak gıbısınden takılın bakalım tepkılerı ne olacak.

Back