• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablam ve sevgilim

Siz oradayken ablamızın resmi neden sevgiliniz çekiyor.
Size onun yanında neden salak diyor😠😠
Ablan kıskanmış benle ilgilen edası vermiş direk söyle canım ne öyle ben açayım sen resmimi çek sinir oldum..

Bende manken gibiyim asıl sen çatla bücür:KK70:
Çok üzüldüm çok güzelsin tüh beee
Bu kadar güzelliğini bence o amcayla harcama be
Şu konuşmalarından buram buram özgüvensizlik yatıyor be güzelim
Ben 50 yaşındaki adamı Ne yapayım ayol şaka mısın?yaşlı erkek fantezim yok
Sevgilimle aynı yaştayım çok şükür 🙏
Mis gibi çocuk gencecik benle yaşıt

Gözüme çarpıyor arada neden bu kadar agresifsin önüne gecenin kalbini kırıp ahını alıyorsun ..bu şekilde çok kalp kırarak mutlu olabileceğini düşünüyormusun..ayrıca açtığın konuyu hatırlıyorum ...sevgilinin nasıl biri olduğunu ..neyse biraz sakin ol bence durduk yere oturduğun yerde kalp kirma ki sende mutluluğu yakala

Gözüme çarpıyor arada neden bu kadar agresifsin önüne gecenin kalbini kırıp ahını alıyorsun ..bu şekilde çok kalp kırarak mutlu olabileceğini düşünüyormusun..ayrıca açtığın konuyu hatırlıyorum ...sevgilinin nasıl biri olduğunu ..neyse biraz sakin ol bence durduk yere oturduğun yerde kalp kirma ki sende mutluluğu yakala
Ben mutluyum zaten
Ah mu aldım ayy çok üzüldüm yaa
Neyin ahını aldım
Kendi öz kardeşi için çirkin diyen bir zavallıya verdiğim cevap gücüne mi gitti?
Sevgilimi nerden tanıyorsun ayrıca?
Ben yaşlı adam sevmem evet
Bu olmazsa kendimden daha gencini de bulurum istersem özgüvenli bir kadınım
50 yaşında adam için beni kıskanıyorlar ben çok güzelim diyen kadına da cevabımı veririm ah edin durun sizde başka işiniz yok tabi

Ben mutluyum zaten
Ah mu aldım ayy çok üzüldüm yaa
Neyin ahını aldım
Kendi öz kardeşi için çirkin diyen bir zavallıya verdiğim cevap gücüne mi gitti?
Sevgilimi nerden tanıyorsun ayrıca?
Ben yaşlı adam sevmem evet
Bu olmazsa kendimden daha gencini de bulurum istersem özgüvenli bir kadınım
50 yaşında adam için beni kıskanıyorlar ben çok güzelim diyen kadına da cevabımı veririm ah edin durun sizde başka işiniz yok tabi
Sakin daha sakin geçti hepsi

Sakin daha sakin geçti hepsi
Ben sakinim
Verdiğim cevap tam yerinde
Bücür boyuyla orda burda güzelim diye tantana yapmıcak .herkes beni kıskanıyor havalarına girerse veririm cevabını
50 yaşında adam 30 yaşında kızı şımartır tabi
Yiyorsa kendi yaşıtlarına yapsın
Kendi kardeşi için bile çirkin beni kıskanıyor diyen bir kadın için benle tartışmaya giriyorsun
Okumadın mı yazdıklarını?
Birinin haddini bildirmesi gerek bu tiplere
Kendi dünyasında prenses olabilir ama gerçek dünya farklı tabi
Beni bile tanımadan üzüleceksin ama çok güzelim diyen bir tip
Beni görmüş sanki .kime göre güzel neye göre
Adriana lima gelmiş konuşuyor sanki
Hoş o gelse bunlsrı söylemez zaten
Güzel olduğunu bilen biri zaten her yerde güzelim diye yazmaz gerek duymaz
Bana kendini ispat etmeye çalışmaz
Benim eğitimimi biliyor mu konuşuyor
Biraz yorum yaparken neden yaptığımı düşünün
Ah falan Ne oluyoruz Ya?

Ablam görüşmek istediğinde hayır deyip kıramıyorum, epey alıngan biri çünkü. Arkadaşı da pek yok, tek de çıkmıyor genelde. Ablamla ve erkek arkadaşımla bu durumu konuşursam kıskanç moduna düşüp yanlış anlaşılmam mı? Bundan korktuğum için konuşamadım..
Karpuz kabugu dusurursun elbette

gucci gucci bende sızın yorumunuzu sımdı gordum. Kardesıne cırkın demıssınız, sızde guzelmıssınız.
Keske 50 yasında bır adamın elınde yokolmasanız ne dıyım, kardesınızın 50 yasında kı sevgılınızede bakacagını hıc ama hıc sanmıyorum

Ben sakinim
Verdiğim cevap tam yerinde
Bücür boyuyla orda burda güzelim diye tantana yapmıcak .herkes beni kıskanıyor havalarına girerse veririm cevabını
50 yaşında adam 30 yaşında kızı şımartır tabi
Yiyorsa kendi yaşıtlarına yapsın
Kendi kardeşi için bile çirkin beni kıskanıyor diyen bir kadın için benle tartışmaya giriyorsun
Okumadın mı yazdıklarını?
Birinin haddini bildirmesi gerek bu tiplere
Kendi dünyasında prenses olabilir ama gerçek dünya farklı tabi
Beni bile tanımadan üzüleceksin ama çok güzelim diyen bir tip
Beni görmüş sanki .kime göre güzel neye göre
Adriana lima gelmiş konuşuyor sanki
Hoş o gelse bunlsrı söylemez zaten
Güzel olduğunu bilen biri zaten her yerde güzelim diye yazmaz gerek duymaz
Bana kendini ispat etmeye çalışmaz
Benim eğitimimi biliyor mu konuşuyor
Biraz yorum yaparken neden yaptığımı düşünün
Ah falan Ne oluyoruz Ya?
Okumadım belki haklısınız diye bu konuda lakin yinede herkes kendine yakışanı yapar..( bücür demek veya 50 yaşındaki birine yaşlı demek karşındakinin kalbini kırar ..sonuçta o boyu yaratan Allah ) diğer yorum yapani bilmiyorum sana denk geldim genelde bu yüzden sana yazmak istedim.. genel olarak yorum yaptım sana çok agresif yorumlarını gördüm bu yüzden...

gucci gucci bende sızın yorumunuzu sımdı gordum. Kardesıne cırkın demıssınız, sızde guzelmıssınız.
Keske 50 yasında bır adamın elınde yokolmasanız ne dıyım, kardesınızın 50 yasında kı sevgılınızede bakacagını hıc ama hıc sanmıyorum
Ay Allahım ya 50 yaşındaki sevgilimden bahsetmiyorum ben burda hiç bahsetmedim beni çekemeyen bir üye her konuda beni takip ettiğinden başka yerde bahsettiğim sevgilimi alıp bu konuya taşımış :) artık kıskançlıktan nerden çıkacağını şaşırmış :) ben kızkardeşimle uzun zamandır mecbur kalırsam görüşüyorum bir insan kardeşi hakkında böyle konuşuyorsa boş yere değildir inanın evinize eşinizin yanında oturmasına müsade etmeyeceğiniz biridir sadece benim değil bir çok arkadaşıma akrabalara konu komşuya bu hareketleri yaptı herkesin kocası sevgilisi ona aşık öyle sanıyor öyle yaşıyor ahlaksız olan kendi kardeşim bile olsa konuşurum ve görüşmem ve evet bu yaptıkları pskolojik olarak sorunlu olduğundan dış görünüş olarak güzel olduğum için benden hep nefret etti abla olduğum için hep altan aldım ama sabır taşı bile bir yerden sonra çatlıyor eski sevgililerime sosyal medyadan yazması bana gelen haberler ve yerin dibine girmem bunları yaşayan benim o yüzden sırf güzel bir kadın olduğumu yazdığım için burdaki kadınların bana düşman olması umrumda bile değil ben de İsterdim beni seven normal bir kardeşim olsun ama olmayınca olmuyor işte

Allah razı olsun ya senin gibi eğriyi doğruyu gören vicdanlı insanlar da var çok şükür

Okumadım belki haklısınız diye bu konuda lakin yinede herkes kendine yakışanı yapar..( bücür demek veya 50 yaşındaki birine yaşlı demek karşındakinin kalbini kırar ..sonuçta o boyu yaratan Allah ) diğer yorum yapani bilmiyorum sana denk geldim genelde bu yüzden sana yazmak istedim.. genel olarak yorum yaptım sana çok agresif yorumlarını gördüm bu yüzden...
Böyle tiplere agresif yorum yapıyorum evet
Hadsizler çünkü
Benim adalet anlayışım bu
İyiye iyi kötüye kötü
Ord
Ay Allahım ya 50 yaşındaki sevgilimden bahsetmiyorum ben burda hiç bahsetmedim beni çekemeyen bir üye her konuda beni takip ettiğinden başka yerde bahsettiğim sevgilimi alıp bu konuya taşımış :) artık kıskançlıktan nerden çıkacağını şaşırmış :) ben kızkardeşimle uzun zamandır mecbur kalırsam görüşüyorum bir insan kardeşi hakkında böyle konuşuyorsa boş yere değildir inanın evinize eşinizin yanında oturmasına müsade etmeyeceğiniz biridir sadece benim değil bir çok arkadaşıma akrabalara konu komşuya bu hareketleri yaptı herkesin kocası sevgilisi ona aşık öyle sanıyor öyle yaşıyor ahlaksız olan kendi kardeşim bile olsa konuşurum ve görüşmem ve evet bu yaptıkları pskolojik olarak sorunlu olduğundan dış görünüş olarak güzel olduğum için benden hep nefret etti abla olduğum için hep altan aldım ama sabır taşı bile bir yerden sonra çatlıyor eski sevgililerime sosyal medyadan yazması bana gelen haberler ve yerin dibine girmem bunları yaşayan benim o yüzden sırf güzel bir kadın olduğumu yazdığım için burdaki kadınların bana düşman olması umrumda bile değil ben de İsterdim beni seven normal bir kardeşim olsun ama olmayınca olmuyor işte
çok kıskandım seni ufaklık
Kıskanan varsa sen benim gibilerini kıskanırsın
Bir karış boyunla burda bize hava atma hadi
Seni tanımam etmem
Senin gibi tipleri kıskanıcak kadar alçalmadım
İki Abaza sana güzel dedi diye gelmiş hemcinslerinin seni kıskandığını düşünüyorsun
Hastalıklı bir piskoloji
Evet yazdıkların ilginç geldi bi baktım bu kim diye

Back
X