Ablam ve Eşim Arasında Kaldım

Eşin haklı direkt ablana söyleyebilirsin çok yakınınızda olmak istiyorsa oturduğu evi kiraya verip olduğunuz yerde ev tutsun

Bence eşiniz haklı valla ben bile sıkılırdım bu kadar misafirlikten eşim mi sıkılmasin yani sonuçta yeni evlisin sayılır özel anlar için 1.5 ay uzun bir süre ve ayriyeten evde başkasıni bence sen bile istemezsin ablanın durumu varmış gerekiyorsa kiraya çıksın yani ablanda cok anlayissizmis

Üç beş ay çok uzun bir süre.
İdare edilecek gibi gözükmüyor maalesef.Esiniz üç beş ay idare edemez Hani sağlık durumu olur zorunlu bir durum olur anlarında ablanizin misafirligi tamamen keyfinden .

Abla yanlis anlama sen benim canim cigerimsin ama bu evde kocam da yasiyor ve adam rahat edemez oldu donla gezer normalde, senin yaninda donla gezemiyor haliyle, e sevisemiyoruz da, sen artik ufaktan misafirlige son versen mi yoksa gece seslerimizi dinlemeye baslayacaksin deyin. Oyle rahatliga boyle rahatlik bence.

Eşiniz çok iyi birisi. Önceki konunuzu da okuyunca bunu gördüm. Size çok iyi tahammül ediyor. Çok şanslısınız ama farkında değilsiniz bence.

Ablan bekar mı?
E adam haklı .
Konuşamam diye bir şey yok.al karşına konuş .
Zaten emekliymiş maaşı da var .
Belli bir birikimi vardır . ikramiye almıştır falan.
Madem iş arıyor tutsun kendine bir ev 3 ay misafir olmaz.
Daha da kalmak istiyor.
Gerçekten ilginç bir ablanız var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…