Sıkıntılı bir durum malesef..ablanizla iyi anlaşır mısınız usulünce anlatsaniz..Kizlar merhaba.Lafı dolandırmadan direk konuya gireyim. Eşimle 3 yillik evliyiz. Ablam Nisan ayında emekli oldu ve haliyle işten de çikartıldı. Annem vefat ettiği ve babamda başka biri ile evlendigi icin ablam memlekette tek başına kalıyordu. Emekli olduktan sonra gezmeye başladı. Agustos ayının sonunda bize geldi ve yaklaşık 1.5 aydirda bizde kaliyor. Eşim ablam geldikten sonra ilk 3 hafta gayet guler yuzlu bir sekilde duruyordu. Son bi haftadir yuzu biraz asildi, gecenlerde sordum. Nedir bu halin diye esimde ablanin misafirligi biraz uzamadi mi dedi. Bende farkindayim ama git diyemem dedim. Esim birsey demedi ama mutlu olmadigini anliyorum. Cunku ablam varken esim rahat edemiyor.
Yalniz kalamiyoruz ve dogal olarak ozel anlarimiz icin vakit geciremiyoruz. Ablam birazda kendi halinde biri butun gun telefondadir ve isi gucu siyaset. O nedenle esimle konusacak birseyde bulamiyorlar. İsin daha da kotusu ablam dun bana ben burdan bir is bulsam, beni uc-beş ay idare edebilirmisin dedi. Bende esime soylemeden buna karar veremeyecegimi soyledim ve bugun esime konuyu actim. Tabiki kopurdu ve kabul etmedi. Esim simdi ablama iyice cephe aldi ve ortam cok gergin bende arada kaldim. Kizlar bi akil verin ne yapacagimi sasirdim.
1.5 ay evli insanların evinde mi kalınır ablanız malum partiden galibaKizlar merhaba.Lafı dolandırmadan direk konuya gireyim. Eşimle 3 yillik evliyiz. Ablam Nisan ayında emekli oldu ve haliyle işten de çikartıldı. Annem vefat ettiği ve babamda başka biri ile evlendigi icin ablam memlekette tek başına kalıyordu. Emekli olduktan sonra gezmeye başladı. Agustos ayının sonunda bize geldi ve yaklaşık 1.5 aydirda bizde kaliyor. Eşim ablam geldikten sonra ilk 3 hafta gayet guler yuzlu bir sekilde duruyordu. Son bi haftadir yuzu biraz asildi, gecenlerde sordum. Nedir bu halin diye esimde ablanin misafirligi biraz uzamadi mi dedi. Bende farkindayim ama git diyemem dedim. Esim birsey demedi ama mutlu olmadigini anliyorum. Cunku ablam varken esim rahat edemiyor.
Yalniz kalamiyoruz ve dogal olarak ozel anlarimiz icin vakit geciremiyoruz. Ablam birazda kendi halinde biri butun gun telefondadir ve isi gucu siyaset. O nedenle esimle konusacak birseyde bulamiyorlar. İsin daha da kotusu ablam dun bana ben burdan bir is bulsam, beni uc-beş ay idare edebilirmisin dedi. Bende esime soylemeden buna karar veremeyecegimi soyledim ve bugun esime konuyu actim. Tabiki kopurdu ve kabul etmedi. Esim simdi ablama iyice cephe aldi ve ortam cok gergin bende arada kaldim. Kizlar bi akil verin ne yapacagimi sasirdim.
Ayy çok zor ama ablan gerçekten çok düşüncesiz her ne kadar iyi bir adam bile olsa el oğlu demişler. Benim annem 1 hafta yanımızda zor durur kocası bişey dermi ki diye . Yani düşünmesi lazım bunları kocanda hiçbir sıkıntı yok ablanla konusmalisinKizlar merhaba.Lafı dolandırmadan direk konuya gireyim. Eşimle 3 yillik evliyiz. Ablam Nisan ayında emekli oldu ve haliyle işten de çikartıldı. Annem vefat ettiği ve babamda başka biri ile evlendigi icin ablam memlekette tek başına kalıyordu. Emekli olduktan sonra gezmeye başladı. Agustos ayının sonunda bize geldi ve yaklaşık 1.5 aydirda bizde kaliyor. Eşim ablam geldikten sonra ilk 3 hafta gayet guler yuzlu bir sekilde duruyordu. Son bi haftadir yuzu biraz asildi, gecenlerde sordum. Nedir bu halin diye esimde ablanin misafirligi biraz uzamadi mi dedi. Bende farkindayim ama git diyemem dedim. Esim birsey demedi ama mutlu olmadigini anliyorum. Cunku ablam varken esim rahat edemiyor.
Size yakın olmak istiyorsa memleketteki evi satıp sizin oradan ev alsın veya kiraya çıksın. Eşinizin yerinde olsam ben de kabul etmezdim.Kizlar merhaba.Lafı dolandırmadan direk konuya gireyim. Eşimle 3 yillik evliyiz. Ablam Nisan ayında emekli oldu ve haliyle işten de çikartıldı. Annem vefat ettiği ve babamda başka biri ile evlendigi icin ablam memlekette tek başına kalıyordu. Emekli olduktan sonra gezmeye başladı. Agustos ayının sonunda bize geldi ve yaklaşık 1.5 aydirda bizde kaliyor. Eşim ablam geldikten sonra ilk 3 hafta gayet guler yuzlu bir sekilde duruyordu. Son bi haftadir yuzu biraz asildi, gecenlerde sordum. Nedir bu halin diye esimde ablanin misafirligi biraz uzamadi mi dedi. Bende farkindayim ama git diyemem dedim. Esim birsey demedi ama mutlu olmadigini anliyorum. Cunku ablam varken esim rahat edemiyor.
1.5 ay sizde kalırken aklı neredeymiş arasa bulurdu o zamanda iş kusura bakmasın ama b. Ku çıkmış misafirliğin söyleyin uygun bir dilleKizlar merhaba.Lafı dolandırmadan direk konuya gireyim. Eşimle 3 yillik evliyiz. Ablam Nisan ayında emekli oldu ve haliyle işten de çikartıldı. Annem vefat ettiği ve babamda başka biri ile evlendigi icin ablam memlekette tek başına kalıyordu. Emekli olduktan sonra gezmeye başladı. Agustos ayının sonunda bize geldi ve yaklaşık 1.5 aydirda bizde kaliyor. Eşim ablam geldikten sonra ilk 3 hafta gayet guler yuzlu bir sekilde duruyordu. Son bi haftadir yuzu biraz asildi, gecenlerde sordum. Nedir bu halin diye esimde ablanin misafirligi biraz uzamadi mi dedi. Bende farkindayim ama git diyemem dedim. Esim birsey demedi ama mutlu olmadigini anliyorum. Cunku ablam varken esim rahat edemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?