- 11 Nisan 2022
- 1.992
- 7.209
- 88
Sürekli siyaset konuşuyormuş ya e bir de böyle düşüncesiz olunca istemsiz bağlantı kurdumBu yoruma çok güldüm Misafir ablayı partiyle nasıl bağlantı kurdunuz
Ablam 49 yasinda. 5 aydir maas aliyor. Memlekette kimsesi kalmadi. esimde burda kendisine biraz ilgi gosterdigi icin burayi bizi daha da sevdi. Biras boslukta sanirim yer edinmeye calisiyor. Bugun konusacagim.Siz 36 yaşındaymışsınız. Ablanız kaç yaşında ? Ablanız emekliliğe hak mı kazandı , emekli maaşı almaya mı başladı ? Ablanızın kendine ait geliri ve memlekette kalacak evi varsa; neden kendisiyle bugüne kadar açıkça konuşmadınız ?
Ablamin o huyunu bende sevmiyorum. Surekli siyasey surekli siyaset bunaltti bizi artik.Sürekli siyaset konuşuyormuş ya e bir de böyle düşüncesiz olunca istemsiz bağlantı kurdum
onu satıp sizin oralardan ev mi alacak?Yarin konusacagim bakalim. Evini tut falan demeyi dusunmuyorum. Direk git demeyi planliyorum. Cunku diger turlu bizim basimaza kalacak gibi surekli gidip gelmek isteyecek. Memlekette kendi biriktirdikleriyle calisip aldigi bir ev var. Onu satmayi dusunuyordu.
O uyeler beni baskasi ile karistiriyor. Bu ilk uyeligim ve ben hic bir zaman aileme para akitmadim.
Sen artık yanlız yaşamıyorsun bir eşin var..madem iş güç bakıyor bir evde bakabilir yakınlarınızada, ne münasebet,sonuç nihayetinde o adaminda bir özgürlük alanı var,bir yerde gasp ediyor ablaniz ,, eşiniz sonuna kadar haklı bagirsa cagirsada çok haklı nokta,kim olursa bu karşı tarafda size aynı muameleyi yapamaz,misal erkek kardeşi kalsa sende ne düşünürsun duştan çıkıyorsun karşında hiç olacak şeyler degil..bı gün bı hafta hadi bir nebze ne demek 4 ay 5 ay.. evliliğin catirdasin istemiyorsan bunu ablana güzelce anlat anlayışsız olması onun sorunu yapacak bişi yok!Kizlar merhaba.Lafı dolandırmadan direk konuya gireyim. Eşimle 3 yillik evliyiz. Ablam Nisan ayında emekli oldu ve haliyle işten de çikartıldı. Annem vefat ettiği ve babamda başka biri ile evlendigi icin ablam memlekette tek başına kalıyordu. Emekli olduktan sonra gezmeye başladı. Agustos ayının sonunda bize geldi ve yaklaşık 1.5 aydirda bizde kaliyor. Eşim ablam geldikten sonra ilk 3 hafta gayet guler yuzlu bir sekilde duruyordu. Son bi haftadir yuzu biraz asildi, gecenlerde sordum. Nedir bu halin diye esimde ablanin misafirligi biraz uzamadi mi dedi. Bende farkindayim ama git diyemem dedim. Esim birsey demedi ama mutlu olmadigini anliyorum. Cunku ablam varken esim rahat edemiyor.
Yalniz kalamiyoruz ve dogal olarak ozel anlarimiz icin vakit geciremiyoruz. Ablam birazda kendi halinde biri butun gun telefondadir ve isi gucu siyaset. O nedenle esimle konusacak birseyde bulamiyorlar. İsin daha da kotusu ablam dun bana ben burdan bir is bulsam, beni uc-beş ay idare edebilirmisin dedi. Bende esime soylemeden buna karar veremeyecegimi soyledim ve bugun esime konuyu actim. Tabiki kopurdu ve kabul etmedi. Esim simdi ablama iyice cephe aldi ve ortam cok gergin bende arada kaldim. Kizlar bi akil verin ne yapacagimi sasirdim.
Ne dedin tam olarak?Konu icin guncelleme: Ablamla konuştum ve cuma gunu geri donecek. Birazda bozuk atmadi degil.
Bu nasıl bozuk atmak. Yine 1 hafta kalacakKonu icin guncelleme: Ablamla konuştum ve cuma gunu geri donecek. Birazda bozuk atmadi degil.
Nasıl konuştunuz ne dedi ?Ama bu konuda ablanizin da anlamasi lazım 1.5 ay uzun bir süre. Arada gelinir 1 hafta kalınır tmm ama 1.5 ay kalmak hoş değilKonu icin guncelleme: Ablamla konuştum ve cuma gunu geri donecek. Birazda bozuk atmadi degil.
Ablanizi evlendirip evden uzaklastirinKizlar merhaba.Lafı dolandırmadan direk konuya gireyim. Eşimle 3 yillik evliyiz. Ablam Nisan ayında emekli oldu ve haliyle işten de çikartıldı. Annem vefat ettiği ve babamda başka biri ile evlendigi icin ablam memlekette tek başına kalıyordu. Emekli olduktan sonra gezmeye başladı. Agustos ayının sonunda bize geldi ve yaklaşık 1.5 aydirda bizde kaliyor. Eşim ablam geldikten sonra ilk 3 hafta gayet guler yuzlu bir sekilde duruyordu. Son bi haftadir yuzu biraz asildi, gecenlerde sordum. Nedir bu halin diye esimde ablanin misafirligi biraz uzamadi mi dedi. Bende farkindayim ama git diyemem dedim. Esim birsey demedi ama mutlu olmadigini anliyorum. Cunku ablam varken esim rahat edemiyor.
Yalniz kalamiyoruz ve dogal olarak ozel anlarimiz icin vakit geciremiyoruz. Ablam birazda kendi halinde biri butun gun telefondadir ve isi gucu siyaset. O nedenle esimle konusacak birseyde bulamiyorlar. İsin daha da kotusu ablam dun bana ben burdan bir is bulsam, beni uc-beş ay idare edebilirmisin dedi. Bende esime soylemeden buna karar veremeyecegimi soyledim ve bugun esime konuyu actim. Tabiki kopurdu ve kabul etmedi. Esim simdi ablama iyice cephe aldi ve ortam cok gergin bende arada kaldim. Kizlar bi akil verin ne yapacagimi sasirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?