Ablam ve Eşim Arasında Kaldım

Aylarca görümcemle yaşamak istemem.
Tabi kendi kardeşimle de istemem.
Eş haklı.

Valla benzerini 2 hafta önce yaşadım.Kaynım az kalsın bulunduğum şehirde iş bulup bizimle yaşayacaktı.E ben nasıl rahat edemeyeceksem eşiniz de edemez ve istemez.Çok haklı,net.İşe girecekse ablanız gitsin ev tutsun kendine.Siz kaynınızla bu kadar süre kalmak ister miydiniz?

Diger gidebilecegi yerdekilerden samimi oldugunuz birini arayin. Durumu anlatin ve onu cagirmalarini isteyin.

Ablam 49 yasinda. 5 aydir maas aliyor. Memlekette kimsesi kalmadi. esimde burda kendisine biraz ilgi gosterdigi icin burayi bizi daha da sevdi. Biras boslukta sanirim yer edinmeye calisiyor. Bugun konusacagim.

Yani ben anlamiyorum gereklilik yoksa neden bukadar uzun kaliyor ve insanlari zor durumda birakiyor bu sacmaligi burda gordum cogu insan bundan muzdarip dusuncesiz aileler ablana bir sekilde soyleyeceksin abla esim artik evde rahat edemedigini soyluyor kusura bakma bu misafirlik biraz uzadi diye

Eşime sorayım demeni bile hata. Abla ev ev üstüne olmaz bence sen de rahat edersin kendine 1+1 bir ev bul. İş bakarsın arkadaşların gelir gider hem eşim olunca sen de rahatça yatıp kalkamazsın. Hem bu düzeni şimdi kurdun kurdun hayat gittikçe pahalanıyor gibi yönlendirin.

Kim olursa olsun, hastalık gibi mecburi bir şey olmadıkça bu kadar uzun misafirlik rahatsız eder. Eşinizi haklı buldum.
Ablanız kendisi gitme planı yapmıyorsa, açık açık kırmadan söyleyin. Başka bir yol bilemedim.

onu satıp sizin oralardan ev mi alacak?
inşallah konuşabilirsiniz bugün bize de yazın

valla ben anlayamıyorum nasıl hayatlar bu nasıl aile düşkünlüğü pes doğrusu

ben bekar yalnız yaşayan halimle kendi annem babam kardeşime dayanamıyorum aynı evin içinde 3 günde fazlası zehir oluyor, eşiniz çok haklı bu kadar dayanması bile bir mucize bence adamda ne sabır varmış :)))

belli ki ablanız anlamayacak anlasa da işinne gelmeyecek oh bedava hayat. açık açık söyleyeceksiniz gitme vaktin geldi diye kocamla sevişemiyorum 2 aydır de gerekirse utanır da gider :)

Sen artık yanlız yaşamıyorsun bir eşin var..madem iş güç bakıyor bir evde bakabilir yakınlarınızada, ne münasebet,sonuç nihayetinde o adaminda bir özgürlük alanı var,bir yerde gasp ediyor ablaniz ,, eşiniz sonuna kadar haklı bagirsa cagirsada çok haklı nokta,kim olursa bu karşı tarafda size aynı muameleyi yapamaz,misal erkek kardeşi kalsa sende ne düşünürsun duştan çıkıyorsun karşında hiç olacak şeyler degil..bı gün bı hafta hadi bir nebze ne demek 4 ay 5 ay.. evliliğin catirdasin istemiyorsan bunu ablana güzelce anlat anlayışsız olması onun sorunu yapacak bişi yok!

Konu icin guncelleme: Ablamla konuştum ve cuma gunu geri donecek. Birazda bozuk atmadi degil.

İnsanlar nasıl rahat ediyor başkasının evinde 1,5 ay anlamıyorum. Bana 2 gün sonra daral gelmeye başlıyor. Ablanız fazla düşüncesiz, eşiniz haklı.
Aynı durumu eşinizin kız kardeşi yapsa, sizde bu kadar uzun zaman kalsa ve geleceğe dair planlar yapsa nasıl tepki verirdiniz onu düşünün. Eşiniz iyi bile dayanmış.
Aynı evin içinde eşine sarılmak, öpmek, sarılarak film izlemek ister insan rahatça.

Konu icin guncelleme: Ablamla konuştum ve cuma gunu geri donecek. Birazda bozuk atmadi degil.
Ne dedin tam olarak?

Bende eşinle ablanın önünde kavga et birkaç gün diyecektim
Ablan huzur ve rahat ortamı sevmiş kaçardı belki ama olan olmuş artık

Nasıl konuştunuz ne dedi ?Ama bu konuda ablanizin da anlamasi lazım 1.5 ay uzun bir süre. Arada gelinir 1 hafta kalınır tmm ama 1.5 ay kalmak hoş değil

Ablanizi evlendirip evden uzaklastirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…