Ablam ve Eşim Arasında Kaldım

Çok zor bir durum gerçekten ben de bir şey diyemezdim galiba ama ablanız eşinizin tavrını da mı anlamıyor hayret. Yada bir tatil ayarladığınızı falan söyleyin senin dönüş ne zaman bizim böyle bi plan var gibi. İş konusunda da keşke eşime sorayım demeseydiniz siz bi şekilde reddetseydiniz şimdi eşinize kızacak üstelik haksız yere
 
El oğluyla ne alakası var kendim tek başıma yaşasam annem babam gelse bi kaç gün sonra misafirlik biter herkesin kendi yaşam düzeni var el oğlu da kendi düzenine alıştıysa zaten kendi akrabalarının da uzun süre kalmasını istemez
 
O ne be? Eşiniz haklı, ablanız siz ses etmeseniz temelli yerleşir size bence. Emekli dediğinize göre yaşı da var, o yaşta kadının ne işi var? Hani çocuk olsa, muhtaçlığı olsa neyse de. Kocaman kadını evlat edinir gibi, ne o öyle?
Valla artık diyeceksiniz eşim 3-5 ay daha idare edemeyecek abla, kusura bakma.
 
Ablanız anlayışlı biri olsa bu kadar kalmaz, en kötü eşinizin tavrında anlardı. Demek ki bencil ve anlayışsız. Muhtemelen konuşsanız da bozulur bu kafadakiler. Üste çıkar manipüle eder. Ayıp yahu. Bu kadar da anlayışsızlık olmaz ki. Siz de bir acayipsiniz. Eşim son haftalarda rahatsız olmaya başladı diyorsunuz, üstüne ablanız üç beş ay idare edin beni deyince eşim rahatsız olur diyemiyorsunuz da eşime sorayım diyorsunuz adama soruyorsunuz. Siz de mi anlayışsız ve bencilsiniz anlamadım. Adama yazık vallahi. İnşallah eşiniz ablasını annesini çağırır da bir üç beş ay kalmasını sağlar sizde. O vakit belki empati kurabilirsiniz. Hala eşinizle ablanız arasında kaldığınıza göre. Konu eşinizi ya da ablanızı seçmek değil çünkü. Saçmalayana saçmalama demek, haklı olana haklısın diyebilmek.
 
Siz daha önce farklı üyeliklerle benzer konulara açtınız değil mi?
Eşiniz bosansa yeridir.
Bitmez sizde kardeş sorunları.
Çok şükür birinin aklına gelmiş de yazmış. Konuyu okur okumaz heyecanla bekledim başkası da fark etti mi diye
 
Kardeşte olsa çok uzun kalması hoş değil tabi sizin özeliniz var dediğiniz gibi. Benim kuzenimle eşi ( oda kuzenim ) bana 1 ay kal en azından diye ısrar ettikleri halde 1 haftayı geçmedi kalmam olmuyor gerçekten kalınmıyor çok yakın, kafa dengi olsanda. Birde annemi aradılar gel sen burada çocuğa bak sana oda hazırlayalım biz kızın kalmıyor nasılsa diye senin ablanı bizim kuzenlere aktaralım biz
 
Gerçekten uzun kalınan misafirlikten hiç hoşlanmıyorum bunu insanlar neden anlamıyor bilmiyorum
 
Eşinizin işyerindeki kadın huzursuzluğu şimdi de sizin ablanız tarafından geldi.

Ablanızı kırmadan konuşmanın bir yolunu bulursunuz da, diğer konu ne oldu?
 
Biz uc kardesiz birde erkek kardesim var ama o pek alakali biri degil. Ablamin arkadaslari evlenince memlekette kimsesi kalmadi. Memleketimizde dogu tarafinda kucuk bir yer. İs bulmak biraz zor. Esimde ablama biraz ilgi gosterip gezdirip dolastirip eglendirince hemen alisti buraya.

Esim ablama surat asmiyor. Bana tavir yapiyor. Ablam o nedenle anlamiyor. Konuyu aslinda yanlis anlattim galiba. Ablamla nasil konusayim kirmadan nasil soylerim. Cunku bahsedilen konulardan bende muzdaribim. Esimle vakit geciremiyorum.
 
Kocanızın kardeşi olsa çoktan yollamıştınız o yüzden acilen ablanızı da yollayın eşinize de yazık
 
Eniste hakli gibi. Bastan uzun kalmasi konusulsa neyise ama böyle olmuyor. 3-5 ay uzatmak nedir...
 
Valla kardeşiniz anlamaz kırmadan yapayım derseniz. Çünkü o yastaki kadın akıl edememiş bu kadar uzun misafirlik olmayacağını. Direkt söyleyin işte. Biz rahat edemiyoruz. Sen burada yaşayacaksan evini hemen tut öyle iş bak diye.
Ben hatırlamıyorum sizi ama hatırlayan üyeler yazmış, eşinizde iyi sabır varmış ama yakında çatlar o sabır.
 
Ablaniz emekli olmuş ama hala büyüyememis
Zira kendisine anne baba arar gibi gelip size temeli atmış resmen
 
Yarin konusacagim bakalim. Evini tut falan demeyi dusunmuyorum. Direk git demeyi planliyorum. Cunku diger turlu bizim basimaza kalacak gibi surekli gidip gelmek isteyecek. Memlekette kendi biriktirdikleriyle calisip aldigi bir ev var. Onu satmayi dusunuyordu.
O uyeler beni baskasi ile karistiriyor. Bu ilk uyeligim ve ben hic bir zaman aileme para akitmadim.
 

Siz 36 yaşındaymışsınız. Ablanız kaç yaşında ? Ablanız emekliliğe hak mı kazandı , emekli maaşı almaya mı başladı ? Ablanızın kendine ait geliri ve memlekette kalacak evi varsa; neden kendisiyle bugüne kadar açıkça konuşmadınız ?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…