• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablam utanıyor ben soruyorum(Evli Bayanlar yardım)

o oo ooo sırnaşık şey
geçer canım hepsi geçerrrrr
Allah mesut etsin:nazar:

bir hayatı paylaşacaksın
ağzıda kokar,yeri gelir hastalık olur altından da alırsın
sanırım birbirlerini çok benimseyememişler henüz..
uzun br nişanlılık flört dönemi yaşamadıklarını düşünüyorum..
zamanla aşılır bunlar...ağız kokusu için doktora gitsin
muhakkak diş eti problemi vs..kaynaklanıyordur..
yine de sabahları oluşan hafif bir koku olur sağlıklı insanda bile...
yatmadan önce dilinin üstünü fırçalasın..o da engelliyor kokuyu..

ablanıza hayırlı olsun öncelikle mutlu olur inş ağızı kokuyorsa mideden gelen bir rahatsızlıktan olabilir göz çapaklanması da baş ağrısından kaynaklanır genelde dr görünmesinde fayda var geçmiş olsun

ben sabahın köründe bile gül gibi kokarım :dilcikar:
yalnız çapak nedir bilmem :sm_confused: biri anlatabilir mi :uhm:

arkadaşım enişten kendi kokularından,çirkin görüntülerinden çekiniyormu acaba
çapağa en iyi gelen şey sıcak su pansumanıdır, bebeklerde bile çok olur, utanacak ne var :sm_confused:
ağız kokusu için de kocasından önce kalksın fırçalasın dişini o kadar dert ediyorsa konuşmayacağına

hayır adam konuşmamasını farklı yorumlayacak yakında yerimseniben

Ağız kokusu dişlerde sorun varsa yada geniz eti varsa ondan olabilir.

Çapaklanma için de çayın demine pamukla biraz batırsın kirpik diplerine sürsün çapaktan eser kalmaz her sabah yapsın bunu

Düşünsenize eşinize günaydın diyorsunuz,o dut yemiş bülbül gibi hımmmımmmım hım mm diyor.Bence ağzının kokmasından daha beter bir durum.Ya da nefesini tutuyor tutuyor ama birden tam da eşi öpecekken birikmiş bütün nefesi pöühhhhh diye eşinin yüzüne doğru.. O yüzden sakız şeker Allah ne verdiyse yığıyoruz komodinimizin üstüne,ıslak bi de mendi,l.Eş uyanmadan sakız ağza hoooop,çapaklar ıslak mendille,böylece yataktan kalkmadan kuru temizleme mümkün -tatlicadiarzu-

ıçerik nedeniyle konunuz” GENEL SAĞLIK BıLGıLERı “ bölümüne taşınmıştır bilginize

Bizim bir tanıdık da yeni evliyken, eşi evdeyken tuvalete girmiyordu..delikafadulden

Tutuyordu ya, sonraları alıştı..

Ablan da abartmasın yanii şekerim..hihoyyyt

enteresannnnnnn!.....CADIARZU

bencedekaydirigubbakcemile5
şöle dicem,ben 15 yıllık evliyim,
evliliğimin ilk aylarında bende bunları sorun ettimdi,aah ah keşki bütün sorunum bu olsa şimdi,o zamanki gibi,şimdi aklıma bile gelmiyo valla,hayat maalesef çok acı,bence ablacığın bunlara üzülmesin cnm ,
bu günlerinin güzelliklerini yaşasın doya doya,çook mutlu olsunopuyorumnanaktan

Düşünsenize eşinize günaydın diyorsunuz,o dut yemiş bülbül gibi hımmmımmmım hım mm diyor.Bence ağzının kokmasından daha beter bir durum.Ya da nefesini tutuyor tutuyor ama birden tam da eşi öpecekken birikmiş bütün nefesi pöühhhhh diye eşinin yüzüne doğru.. O yüzden sakız şeker Allah ne verdiyse yığıyoruz komodinimizin üstüne,ıslak bi de mendi,l.Eş uyanmadan sakız ağza hoooop,çapaklar ıslak mendille,böylece yataktan kalkmadan kuru temizleme mümkün -tatlicadiarzu-

sakız şekerle koku geçmez ki :sm_confused:
bence konuşmama daha iyi bir yol :delphin:
bi de bebeklere takılan mama önlükleri var ya, beni öpme yazıyo üstünde, onlardan taksın şakkıdı
yine de öperse yapıştırsın tokadı, bu ne terbiyesizlik :mymeka:

kalkarkalkmaz dişlerini ve dilini fırçalasın.dilini fırçalaması çok önemli !

sakız şekerle koku geçmez ki :sm_confused:
bence konuşmama daha iyi bir yol :delphin:
bi de bebeklere takılan mama önlükleri var ya, beni öpme yazıyo üstünde, onlardan taksın şakkıdı
yine de öperse yapıştırsın tokadı, bu ne terbiyesizlik :mymeka:

:roflol::roflol:
Ahhh bi kocamız olsa:delphin:

sakıza gerek duyuyorum,fekat ıslak mendile ihtiyacım olmuyo,
sabahları normalden daa güzel oluyomda benzemuszemus
eskiden bende arkadaş gibiydim sora kendime güvenim gelişti,bence oda öyle olcek...

ay baksana koca olunca da böyle kocadan erken kalk
şeker sakız yut
o da olmazsa bi süre konuşma
sabah sabah öpme
sabah sabah öpmediğim kocayı napim ben :roflol:

Ben dayanamayıp gelip seni öpecem seni:roflol:

Ciddi bir yorumda bulunayımbuyrunnnnnnnnn
Sabah ağız kokusu gece boyunca yutkunma vs. olmadığından dolayı ağız içinin tükürük üretmemesindende kaynaklanır çoğu zaman.
Ama sabah için geçerli bu, sürekli yada çok fazlayda değişebilir.

Uyanır uyanmaz kalk dişini fırçala falan bunlar olmaz.
Yatak keyfi ne olacak?

O yüzden en azından yanında su bulundursun.
Onu içsin biraz yutkunsun ablan.

He yok kesmez diyorsanız onu bilemem:1closedeyes:

Bizim bir tanıdık da yeni evliyken, eşi evdeyken tuvalete girmiyordu..delikafadulden

Tutuyordu ya, sonraları alıştı..

Ablan da abartmasın yanii şekerim..hihoyyyt

anaammmm bu da ayrı bi cinsmişşş!:1shok:
sidik torbasıı patlamadann alılşmışş iyi kiii!...:roflol:

Back