• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablam utanıyor ben soruyorum(Evli Bayanlar yardım)

ahh ahh ilk zamanlar olur böyle şeyler...Allah başka keder vermesin....ama aşırı ağız kokusu varsa kesinlikle bir diş dr una gitmesinde fayda var bence nereye kadar böyle kasıcak kendini...sigara içiyorsa oda çok büyük bir etken olabilir...gözü içinde bir göz dr una görünsün sürekli olan birşeyse önemli olabilir...inş en büyük derdi bunlar olur....

canım ilk günler böyle şeylere takılması normal alışınca geçer bu takıntılar yerimseniben
sağlık açısından bir problem olabilir diş problemi falan varsa kontrol ettirsin bence

canım ağız kokusu bir sağlık problemi tedavi edilebilinir çapak konusuna gelince herkes de sabahları olan bir problem yüzünü yıkaması yeterli a.s.

gözlerine ılık çaya batırdığı pamukları koysun bir iki gün düzelir, sabah aç karenına herkesin kokabilr iağzı...sorun etmesin su içsin kalkınca...

ya çok abartmış bence sabah kalkınca dişlerini fırçalasın. naneli şeker atsın ağzına. sonuçta eşin o senin her halini bilecek tabiki başka şeylerdende utanıyordur o allah bilir :)))))))))))

arkadaşlar lütfen ya ben bişi paylaşmak istedim.allah bilir başka şeydende utanıyordur.yok tanımadan evlenmişlerdir filan bunlar önyargıdan ve geyikten başka bişi deil.saolun gerçekten bilgilendirenler olmuş allah razı olsun.entresan amanda abartmış diyenlerin dışında gerçekten yardımcı olmak amacıyla yazmış olanlara tekrar teşekkür ediyorum

çilek yiyip yatarsa ağzı kokmadan uyanır. çilek ağız kokusuna birebir geliyor. başta ınsan utanıyor,çok severek evlensen bıle böyle komık olaylar oluyor ama zamanla aşar o da. tuvaletten sonra uzun bır sure havalandırır öyle cıkardım, sabah sakız cıgnemeden konuşmazdım, balayında gaz cıkartamadıgım için çatlıcaktım. ama hepsı zamanla geçıyor. canım benım cok sevımlı zamanlar bunlar :)

Bunlar çok normal ağız kokusuna tavsiyem yüzünü yıkarken ağzınıda çalkalasın.Sonra ağzına bir lokma yiyecek alsın peynir dışında.Çünkü peynir de ağız kokutabilir.Göz çapaklanmasına tavsiyem gözünü bebek şampuanı ile yıkamasıdır.

ya cnm ben bı ılac aldım tamamen bıtkısel,gece yutuyorum bıtane ve sabah kalktıgımda agzımın içi böle bitki gibi çiçek gibi kokuyo,bazende sadece sabah kullanıyorum butungun etkısını gosterıyo rahat valla:umursamaz:

sabah zaten herkesinki kokar ama ,
Bütün gece tükrük ifrazı durur, dil hareket etmez. Bakteriler bu ortamda besin artıklarını daha kolay parçalar. Bakterilerin yaptığı bu işlemle fena bir koku meydana gelir. Akşam yatmadan dişlerini fırçalayabilir birde sabah dişlerini özellikle dilinin üstünü fırçalarsa hiç birşeyi kalmazz eee dişlerini fırçalarkende yüzünü yıkar olur biter hihoyyyt

cnm bunda utanicak hic bisi yok ama ablan utaniyomus olabilir zamnla gecer daha yeni evli cünki
hepimiz insaniz ve hepimizin kokar agzi ama gün boyunca öyleyse dr gitmesi sart bence sabahlarida ilk isi dislerini fircalamk olsn yada naneli sakiz atsin agzina

sadece sabah kokuyorsa agzi kalkar kalkmaz fircalasin agzini naneli sakiz seker atsin agzina
gün boyu kokuyorsa önce dis etlerinde problem varmi ona baksin güzel fircalasin dis ipi kullnasin birde özel dil kazima cok faydasi oluyor bunlarin.
cabakta herkeste olur ama cok younsa onun icinde göz doktoruna gidebilir mikrop kapmistir.
valla ben dogum yaptim sezeryandi beyim orkidime kadar koydu yikadi.evlilikte herseyi görüp geciriyorsun diger yarin oluyor esin adete utanma SILIMA OLMUYOR AMA GERCEKTENDE BIRBIRLERINI SEVIYORSA...

Çok normal,insani haller bunlar.Başucunda sakız bulundursun,çapaklarını da eşi görmeden elleriyle temizleyiversin anam,nooolcek:umursamaz:
Var ya,sabahları mis gibi kokan,uyanır uyanmaz öpüşüp koklaşan insanlar ancak filmlerde olur..
Yani özetle,kokar mokar,tok tutar :sinifsinif:

:D:lepi:hihoyyyt arkadasim o negüzel bi cevap olmus öyle yaaa koooppttuummm:D:hooray:

benim için daha erken ama ben de düşünüyorum :D
hani kalkınca çapak olur ağzım falan kokar,ne gerek var evlenmeye falan diye düşnüyom bazen,daha lisede olmama rağmen :)

eee çok normal...adamın ağzı da kokar sabahları...çnkü genelde aç olunduğundan sabah ağız kokar...ben anlamadım burda problem ne...CADIARZU

Back